EMILYSLIV

ÄNTLIGEN FREDAG & VÅRNYTT HOS MIG!

Inlägget innehåller annonslänkar för Ellos

Har vårpiffat lite i vardagsrummet. Beställde hem lite vårnyheter som verkligen passade så bra här inne! 🙂Bl.a. denna golvlampan, huuuur fin? Stilren, snygg och diskret. Perfekt med lite extra belysning där i soffhörnet! Sen beställde jag nya kuddfodral i färgen jadegrön som t.om. visade sig vara så mycket finare i verkligheten än produktbilden på hemsidan. Dem är verkligen sådär glansiga & lyxiga med broderade detaljer. Finns i massa olika färger och jag är lite sugen på att beställa någon färg till. Hittade ljus i perfekt matchande färg på Dollarstore också. 😀 Får ofta frågor om mitt soffbord, det hittar ni HÄR!Dessutom passade färgerna perfekt till min matta också, jag har mattan i färgen petrol och det är verkligen en tacksam färg att ha på matta när man har småbarn hemma. 😉 Jag har nog aldrig haft en och samma matta i vardagsrummet såhär länge som jag haft denna. 😉Mattan, kuddfodralen, soffbordet och golvlampan är dessutom på kampanjpris just nu, tips! 😉

Äntligen fredag & helgen står för dörren, en helg förenat med nytta & nöje för min del! Önskar dig en magisk helg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Du är otroligt duktig på inredning, så fint! Undrar, om du har/skulle haft en skänk hemma hos dig hur hade du inrett uppe på den? Tips 🙂

    1. Emily Ödmark

      Tack snälla du! Jag skulle försöka jobba i lite olika höjder. Svårt när man inte ser den framför sig och vet hur stor den är. Men kanske någon större bordslampa, någon växt, ljusstakar och några Coffee-table-books kanske? 🙂

stats