EMILYSLIV

WORKDAYS AT MY WORKSPACE

*adlinks

Jösses onsdag redan, den här veckan är verkligen fullspäckad från morgon till kväll. Jag försöker alltid jobba extra mycket de veckorna jag inte har barnen så jag inte ska behöva jobba på kvällarna när dem är hemma! 🙂Älskar att jobba hemifrån. Här vid min lilla kontorshörna i sovrummet har jag redan hunnit spendera några timmar idag och fler kommer det bli… Men tar nog en paus och ger mig ut på en promenad snart, lite frisk luft och miljöombyte kan behövas. 🙂
Tycker faktiskt det är otroligt skönt att ha ”kontoret” just i sovrummet för här finns det liksom inte så mycket annat som kan ta mitt fokus, jag ser inte disken i köket som jag kanske inte hunnit plocka undan och ingen tv som kan stå på i bakgrunden. Det optimala hade ju såklart varit att ha ett eget rum för kontoret men det finns det inte utrymme för. 🙂 Älskar peppande ord och budskap, mitt motto – Work hard & have fun! 🙂 Sen är färska snittblommor ett måste, piffar upp vilken grådassig dag som helst. Den fina bordsskylten* hittade jag häromveckan, finns med flera olika texter. ”List-blocket” verkar inte gå att hitta längre men hittade flera liknande HÄR* för er som undrar! 🙂Idag har jag i alla fall redan hunnit bocka av massa punkter på min lista. Skriver ni också listor? Jag skriver listor över allting hela tiden, haha. Bästa känslan som finns är ju att kunna stryka över en punkt sen. 😉 Jag gör alltid en lista över allt som ska hinna göras under veckan och sedan en mer detaljerad lista över varje dag. Listor for the win! 😀Nu är det dags att fortsätta beta av fler punkter på dagens lista.. och kanske hämta upp lite sushi till lunch! 🙂

Önskar dig en fin lill-lördag! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats