EMILYSLIV

Vinn ett skönhetskit

God jul allihopa <3

Idag har jag fått äran att presentera den sista luckan i LOPPI och Vi med barns julkalender, julklappsluckan!

I dagens lucka kan tre personer vinna ett härligt kit med skönhetsprodukter från Urtekram.

I ett kit finns det:

 • Hand soap
 • Hand cream
 • Body lotion
 • Shower gel

Lucka #24 Emily

Urtekram marknadsför, under varumärkena URTEKRAM® och nutana®, ekologiska livsmedel i i kategorierna livsmedel, fryst mat, certifierade ekologiska hygienprodukter samt produkter som är avsedda för personer med allergier, inklusive laktos och glutenfria produkter.

De har med andra ord produkter som gör gott både på utsidan och insidan!

Vinnarna blev:

Lina med motiveringen: 

Hur MIN hud mår???
Inte en aning, men jag kan varje liten prick på mina tre små!
Hinner aldrig med mig själv i ekorrhjulet som snurrar när vardagen går
Tänk om jag lite lyx till min något slitna mammakropp skulle få?!
Med hjälp av Loppi och Urtekram kanske jag t o m med barnens lena, oförstörda hud kunde konkurrera?
Och kanske kan jag även en och annan blivande skavank inför mitt 40:onde år parera?!
God jul!!!

Anna L med motiveringen: 

Urtekram är fantastiskt bra
alla deras produkter vill man ha
samvetsgoda produkter
som inget märkligt innehåll ger
Med stor omtanke om vår natur
och att inte testa på djur
men märket är coolt och trendigt
och med bra funktion beständigt
Allt gott för huden och kroppen
som gör att din yttre och inre mår toppen
Urtekram med väldoft och funktion
är bästa alternativet utan diskussion
God jul och tack för i år
För att jag en lycklig kropp och hy får

Sandra med motiveringen: 

God jul!!
Jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag har väldigt känslig hy, framför allt på vintern, och har jättesvårt att hitta produkter som fungerar för mig. Jag tror och hoppas att dessa skulle funka för mig!
Ha en underbar julafton!
Kram Sandra

Grattis till er och hoppas ni alla har haft en bra jul och nyår!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Sundberg

  Min och barnens hud mår som bäst med skonsamma ekologiska hudvårdsprodukter. Vi har märkt stor skillnad de senaste åren och just Urtekram är ett av våra favoritmärken. Den här vinsten skulle vara perfekta nyårsklappen till hela familjen! Och vår planets framtid såklart!

 2. Emma

  Skulle jätte gärna vilja vinna detta kit då min hud blivit så känslig nu under graviditeten ❤ har hört mycket bra om detta märket och drömmen hade verkligen varit att få prova för att se ifall det kan hjälpa just mig ✊

 3. Anna L

  Urtekram är fantastiskt bra
  alla deras produkter vill man ha
  samvetsgoda produkter
  som inget märkligt innehåll ger
  Med stor omtanke om vår natur
  och att inte testa på djur
  men märket är coolt och trendigt
  och med bra funktion beständigt
  Allt gott för huden och kroppen
  som gör att din yttre och inre mår toppen
  Urtekram med väldoft och funktion
  är bästa alternativet utan diskussion
  God jul och tack för i år
  För att jag en lycklig kropp och hy får

 4. Sara B

  Så här i vinter tider blir jag torr och frasig om hyn. Den kalla och friska luften här i norr gör underverk då det kommer till måendet men inte då det kommer till, som sagt, min hy! Har aldrig provat Urtekram då det kommer till skönhet men jag vet hur bra deras livsmedel är så jag hoppas på vinst då jag är säker på att jag inte blir besviken 🙂

 5. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Skulle älska att få lite egenvård till kroppen och dessutom nu när man blir så torr i huden ?❤ håller tummarna på en sen julklapp!

 6. Elisabet C

  Ekologiskt ska det vara, inuti och utanpå.
  vore det så roligt om jag vinsten kunde få.
  Urtekram är bland de bästa, när det kommer till min hy.
  Snällt mot mig, snällt mot naturen, huden känns som den är ny.

 7. Camilla Sjöberg

  Jag vill gärna vinna för att jag har känslig hy i ansiktet som blir så torr och röd. Jag har aldrig hittat någon produkt som fungerar för mig. Min hy är väldigt viktig för mig. Äldsta sonen får torr hy på armarna och händerna, hittar ingen tillräckligt bra produkt för detta. Gillar också ekologiskt och naturligare produkter. Så skulle bli överlycklig om jag vann detta, gillar verkligen märket. Det var väldigt fina förpackningar också.

 8. Elisabet C

  Ekologiskt ska det vara, inuti och utanpå.
  Därför vore det så roligt om jag vinsten kunde få.
  Urtekram är bland de bästa, när det kommer till min hy.
  Snällt mot mig, snällt mot naturen, huden känns som den är ny.

 9. Malin

  Både min son och min dotter (och jag – så äpplet faller väl inte långt från trädet) har mycket känslig hy och får lätt utslag och eksem. Det vore fantastiskt att vinna dessa toppenprodukter som hela familjen tål.

 10. Ingela

  Wow!
  Ser verkligen ut som bra produkter. Jag har svårt att hitta något som jag blir nöjd med. Har höga krav på att det ska vara ekologiskt och absolut allergivänligt, samtidigt som det ska göra sitt jobb så att säga.

  Hoppas verkligen. Kram,
  Ingela

 11. Viktoria

  Åh jag gillar verkligen urtekram! Använder i så stor utsträckning som möjligt ekologiskt och använder mycket urtekram, dessa känns som deras extra lyxiga produkter så skulle vara en härlig present till mig själv!

 12. Jenny

  Åh, vilken grym tävling ? älskar denna serie. Använder det främst till min ena dotter då dessa produkter är en av VÄLDIGT få hon kan änvända utan att hennes eksem blossar upp totalt.

 13. Camilla Sandmark

  Hej! Och God Jul! Vilken härlig vinst! Den skulle det vara toppen att få vinna eftersom det går åt väldigt mycket duschkräm och annat här just nu. Jag går och får behandlingar på sjukhuset och får lov att duscha både innan och efteråt och det tar på huden. Urtekrams produkter är ju både snälla och samtidigt vårdande och effektiva och det känns viktigt att få använda så bra produkter som möjligt.

 14. Sanna

  Åh, vilken härlig vinst! Har inte provat Urtekrams produkter tidigare, men hört mycket gott om dessa vilket gör nyfikenheten extra stor. Hade varit fantastiskt att få vinna hem lite produkter att utforska och prova på under 2018. Det är sådana här saker som jag som ensamstående mamma sällan unnar mig, vilket gör det extra kul vid eventuell vinst.

  Kram Sanna

 15. Marie Lyander

  Jag vill verkligen bara använda produkter som är bra för både människa och miljö! Har också testat några av Urtekrams produkter, och varit supernöjd, det dom har är verkligen ett vinnande koncept. Så ja tack, vill gärna få möjlighet att testa ännu fler produkter!
  ✨?✨God Jul✨?✨

 16. Lina

  Hur MIN hud mår???
  Inte en aning, men jag kan varje liten prick på mina tre små!
  Hinner aldrig med mig själv i ekorrhjulet som snurrar när vardagen går
  Tänk om jag lite lyx till min något slitna mammakropp skulle få?!
  Med hjälp av Loppi och Urtekram kanske jag t o m med barnens lena, oförstörda hud kunde konkurrera?
  Och kanske kan jag även en och annan blivande skavank inför mitt 40:onde år parera?!
  God jul!!!

 17. Caroline L

  Jag gillar ekologisk hudvård, men har inte testat URTEKRAM. Denna vinst skulle passa mig perfekt för vintertid är jag en torrboll ?God Jul! ??

 18. Josefine

  En drömklapp för en torris som jag ☺️ När vintern kommer är det som att min kropp bestämmer sig för att likna ett sandpapper – jag flagar överallt för att jag är Såå torr. Nu åker vi snart till solen (!) och då vore det skönt att inför få smörja sig med lyxiga crèmer i duschen och efteråt. Och väl på plats är jag en mjukis igen och luktar godast på hela stranden 🙂

 19. Jenni

  Som småbarnsförälder är duschen min enda egen tid (om inte äldsta dottern springer in o ut ur badrummet) och händerna är torrare och mer spruckna än någonsin förut så jag skulle bli såå glad om jag vann detta kit! ?

 20. Lise-Lotte Larsdotter

  Jag skulle gärna vilja testa ett ekologiskt miljövänligt val av hygienprodukter som man behöver använda var dag! Det skulle kännas ofantligt bra!

 21. Monica

  Jag har snart ammat i fyra år. Känner mig uttorkad inifrån och ut. Sliten. Min hud skriker på lindring. Detta vill jag vinna!

 22. Mammatill3

  Älskar dessa produkter och blir aldrig besviken! Att som småbarnsmamma skämma bort sig ibland, är välbehövligt, då vi den senaste tiden levt så stressigt och mamman i familjen inte prioriterat sig själv!

 23. Cecilia A

  Är en helt vanlig småbarnsmamma som inte har pengar kvar till mig själv efter att barnen och min cancersjuka mamma fått det de behöver. Därför hoppas jag nu på lycka och tur!

  Tomten kom, och tomten han gick
  Inte en endaste julklapp jag fick.
  Vintern är här med isande vind,
  jag har torr och narig kind
  Huden saknar spänst och fukt,
  kroppen saknar vällukt!
  Jag blivit en skugga så tråkig och grå,
  därför är detta kit vad jag önskar mig så!
  Därför håller jag tummarna hårt och hoppas på turen
  – produkter från Urtekram vore rena drömmen & dunderkuren!

 24. Sandra R

  God jul!!
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag har väldigt känslig hy, framför allt på vintern, och har jättesvårt att hitta produkter som fungerar för mig. Jag tror och hoppas att dessa skulle funka för mig!
  Ha en underbar julafton!
  Kram Sandra

 25. P. Carina

  För mig har det blivit allt viktigare att vårda kroppen med snälla produkter. Man blir ju rädd när man läser hur mycket skräp det är i allt … Urtekram är verkligen ett favoritmärke, men hittills har jag bara testat deras ätbara produkter! Det vore verkligen kul att få skämma bort mig med dessa fina grejer, men jag misstänker att jag skulle få dela dem med min dotter 😉 Fast det är bara bra, att även våra ungdomar lär sig vad som är viktigt att tänka på.

  God jul!

 26. Petra

  Efter två graviditeter har min hud sparkat helt bakut, torr och knasig och fnasig! Kanske hjälper naturlig hudvård mig tillbaka till en balanserad hud, hoppas på det! God jul och tack för din fina blogg!

stats