EMILYSLIV

VINN EN UBBI BLÖJHINK!

Kommer ni ihåg blöjhinken Ubbi som jag tipsade om för ett tag sedan? Vi är fortfarande supernöjda. Håller stanken inne, kräver inga dyra refill-påsar och är dessutom en snygg inredningsdetalj. Nu har jag dessutom fått äran att tävla ut en i valfri färg till någon av er där ute på min instagram!Vinnaren får välja en Ubbi i valfri färg så in och tävla på min instagram @emilysliv.se 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Hej!
  Läser din blogg dagligen och tycker mycket om den. Mycket bra tips och fina bilder.
  Har själv en dotter på 11 månader är hemma så det är roligt att läsa om era aktiviteter då även vi är där snart. 🙂
  Jag tycker dock det är lite synd att alla tävlingar du håller i bara finns på instagram då jag inte använder mig av det. Tänkt på det flera gånger nu eftersom du har så bra tävlingar för dina läsare!
  Ha en fortsatt trevlig dag!

  1. Emily Ödmark

   Hej! Vad roligt att du läser och gillar. 🙂
   Tyvärr vill de flesta företagen köra via instagram nuförtiden.. Men självklart ska jag försöka få till en tävling för er som enbart är bloggläsare också! Ska se vad jag kan göra! 🙂

   Kram Emily

stats