EMILYSLIV

VINN EN FAMILJEDAG PÅ PARKEN ZOO!

I annonssamarbete med Parken Zoo

I onsdags var ju vi på Parken Zoo hela familjen tillsammans med ett litet gäng andra influencers och vinnarna av tävlingen jag hade här på bloggen för en tid sedan, och vet ni vad, nu har ni som inte lyckades kamma hem vinsten sist en ny chans att tävla om att få ta med hela familjen på en heldag till Parken Zoo! 🙂 Jag tycker hela parken är så otroligt mysig, lagom stort och så tycker barnen det är så roligt när man får komma djuren riktigt nära vilket man verkligen får göra i Lilla Zoo. Där har även personalen möjlighet att berätta om hur man ska förhålla sig till sina husdjur där hemma. 🙂

Om ni vill komma bakom- kulisserna- som vi gjorde, går dessa program att boka
https://www.parkenzoo.se/att-gora/upplevelser/

Vi fick även klappa, mata och borsta andra spännande djur som Tapir, världens största sköldpadda och Kapybara. 😀 Djurparker ger faktiskt utrotningshotade djur en framtid, idag riskerar var 4e däggdjur att försvinna i det vilda. På Parken Zoo finns ett 70-tal olika djurarter och över hälften ingår i bevarandeprogram. Parken Zoo har även en egen utbildningsavdelning där dem lär sina besökare om djur och natur och hur man kan vara med och påverka djurens förutsättningar. De bidrar också till forskning på massa olika sätt så dem kan ge djuren allt dem behöver för att må bra. 🙂 Dagen avslutades sedan i nöjesparken med massa karusellåkande och popcorn i mängder. Det var minst sagt nöjda barn som somnade i bilen sedan! 😉 Vi längtar redan till sommarens besök när även Parkenbadet har öppnat för säsongen! 😀Och nu då till TÄVLINGEN! Du har alltså chans att vinna entrébiljetter för dig och din familj. Hela 5st vinnare koras även denna gång.

VINN EN HELDAG PÅ PARKEN ZOO MED DIN FAMILJ för upp till 5 personer per familj!
(5st vinnare kommer koras)

För att tävla:

Lämna en kommentar till detta inlägg med en liten motivering till varför just du ska få ta med din familj för en härlig dag på Parken Zoo.

Ni kan tävla t.om. torsdag 9/5 kl 23.59. Vinnarna kontaktas sedan per mail! Lycka till! ♥

(Värdet på vinsten är 469kr/vuxen och 375kr/barn och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

Parken öppnar för säsongen idag lördag 4 maj.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. EMMA V

  Vilken dröm att få ta hela familjen till parken zoo. Våren har varit tung och orken att planera något har inte funnits. Bara att klara av vardagen har varit tillräckligt. Planer inför sommaren har vi inga och bara att tänka tanken känns jobbig istället för hur det skulle kännas när man planerar något för det finaste man har- familjen. ,❤️ Därför hoppas jag nu på en vinst och en ljusglimt i en just nu ganska tung tillvaro.

 2. Sanna

  Vilken tävling! Vi har varit på Parken Zoo en gång tidigare och det var så bra på alla sätt! Jag skulle så gärna vilja överraska mina två tjejer på 3 och 6 år med detta efter ett tufft år på många sätt. Kan bara tänka mig hur glada det skulle bli! ???
  Åhh nu håller jag alla tummar och tår!! ❤

 3. Sanna

  Vilken tävling! Vi har varit där en gång tidigare och det var så bra på alla sätt! Jag skulle så gärna vilja överraska mina två tjejer på 3 och 6 år med detta! Kan bara tänka mig hur glada det skulle bli! ???
  Åhh nu håller jag alla tummar och tår!! ❤

 4. Leonardo

  Hej! Jag är en pappa som läser din blogg och följer med i er vardag, hittar mycket inspiration till tex kalas och maträtter som jag för vidare till min son och dotter som är i samma ålder som dina.
  Det skulle vara hur kul som helst om jag vann en heldag på parken zoo och på så vis kunna unna mina barn det!
  Håller tummarna!

 5. Anna B

  Mellan studier och jobb är det lätt att roliga upplevelser inte prioriteras med barnen som är 2 och 3. En heldag på parken zoo skulle uppskattas enormt av både vuxna och barn med tid tillsammans samt uppladdning med ny energi 🙂

 6. Anna B

  Mellan studier och jobb är det lätt att roliga upplevelser inte prioriteras med barnen som är 2 och 3. En heldag på parken zoo skulle uppskattas enormt av både vuxna och barn med tid tillsammans samt uppladdning med ny energi ?

 7. Matilda

  Åh vilken rolig tävling? Jag hade blivit så glad om jag hade fått överska min familj med den här vinsten! Vår stora tjej på 11 år har redan bestämt sig för att hon ska bli veterinär på en djurpark när hon blir stor:)!

 8. linn

  När man jobbar natt och sambo jobbar till sent på dagarna hinner vi inte ses så ofta som familj och då kunna få åka iväg en dag med barnen och se deras glädje skulle vara helt underbart!

 9. Titti

  Då jag som barn varje år besökte denna park och minns såväl de vita tigrararna och masken(berg och dalbanan) så vill jag visa mina barn den glädje jag själv upplevde med andra djur. Jag minns att påfåglar strosa runt där som det var helt vanligt. Vore helt fantastiskt att vinna detta och skapa nya minnen med mina barn.

 10. Sofie

  Ååh ! I år kommer jag ha första riktigt semestern på flera år tillsammans med barnen & vill passa på att göra massa mysiga grejer med dom. Det är dock inte lätt att få ihop de när man är ensamstående, Ekonomiskt .. så detta vore en dröm att vinna <3

 11. Sofie

  Ååh ! I år kommer jag ha första riktigt semestern på flera år tillsammans med barnen & vill passa på att göra massa mysiga grejer med dom. Det är dock inte lätt att få ihop de när man är ensamstående, Ekonomiskt .. så detta vore en dröm att vinna ❤️

 12. Emma

  Det skulle göra min dotter på 6 år såå glad om vi vann den här tävlingen och fick åka dit. Hon älskar djur och hon älskar karuseller och om det dessutom finns ett bad kan det inte bli mycket bättre! Tror tyvärr inte vi kommer att ta oss dit annars men vinner vi så är ju sommaren räddad ??? Kram

 13. Amanda Heidenberg

  Livet är livet och ibland blir det inte som man har tänkt ! Efter en hjärninflammation för 3,5 år sedan blev vi som familj hårt drabbade av att jag fick följdsjukdommar , hjärntrötthet och orken försvann.
  Mina 3 flickor har fått en annan Mamma med andra förutsättningar och min Man fått kämpa med både jobb, hem , ekonomi och barn då jag fortfarande är långtidssjukskriven .
  Idag med lite planering orkar jag aktiviteter lite mer men ekonomin säger ofta nej då min sjukpenning är den lägsta som finns !
  Vi försöker fånga alla ljusglimtar vi kan och vara påhittiga med det vi kan !

 14. Amanda Heidenberg

  Livet är livet och ibland blir det inte som man har tänkt ! Efter en hjärninflammation för 3,5 år sedan blev vi som familj hårt drabbade av att jag fick följdsjukdommar , hjärntrötthet och orken försvann.
  Mina 3 flickor har fått en annan Mamma med andra förutsättningar och min Man fått kämpa med både jobb, hem , ekonomi och barn då jag fortfarande är långtidssjukskriven .
  Idag med lite planering orkar jag aktiviteter lite mer men ekonomin säger ofta nej då min sjukpenning är den lägsta som finns !
  Vi försöker fånga alla ljusglimtar vi kan och vara påhittiga med det vi kan !
  Djur är fantastiska och kul att få se detta live.

 15. Emma

  Jag avslutar min föräldraledighet efter sommaren, och alla vet hur tät man blir av att vara hemma med barn ?? Det vore så roligt att få vinna en dag på parken zoo och överraska mina döttrar med detta! Jag tror att vi som familj behöver det efter en hektiskt vinter med renovering och flytt = alldeles för lite familjetid! ❤

 16. Emma

  Jag avslutar min föräldraledighet efter sommaren, och alla vet hur tät man blir av att vara hemma med barn ?? Det vore så roligt att få vinna en dag på parken zoo och överraska mina döttrar med detta!❤

 17. Maria

  Åååh! Tänk att få ge grabbarna en heldag i parken innan deras lillebror kommer till världen. När lillebror föds vill jag inte åka iväg så långt så att hinna göra detta innan han kommer skulle vara helt fantastiskt. Vi har varit till parken zoo en gång innan och stora sonen som var med då älskade det, tyvärr var han lite för liten för attraktionerna så det kan han ju göra denna gång isf. Vi alla håller tummarna 🙂

 18. Anns Magnusson

  Det här vore en perfekt överraskning till mina barn! Alla 3 har kämpat på hela hösten/vintern och skulle behöva lite uppmuntran! Med 3 barn så rinner kostnaderna iväg så det vore kul att överraska som sagt!

 19. Emma

  Det vore mysigt att få till en heldag tillsammans med familjen för att bryta ett kaotiskt och stressigt vardagspussel. Att få tid med mina små, titta på djur, åka karusell, skratta och leka tillsammans!

 20. Gabriella Söderlund

  Efter lite omständigheter kommer vi inte kunna ta oss iväg på en längre semester i år. Hade vart sååå grymt att få vinna detta och ge barnen en oförglömlig sommar med en tripp till vårt favorit zoo.

 21. Emma

  Detta vore så mysigt för hela familjen att uppleva tillsammans, alla älskar djur och karuseller och denna park har allt detta! Båda barnen fyller år nu i sommar så istället för massa paket vore det så himla roligt att överraska dem med denna upplevelse!

  Håller tummarna för att få åka till Parken Zoo!

  Kram Emma

 22. Madeleine

  Att ta med mina små till den mysiga parken där vi kan komma både nära goa djur, svinga omkring som aporna bland lekparker och springa fort mellan alla roliga åkattraktioner. Mellan varven snurra på hjulen och äta glass i stora lass. Det hade varit en toppendag enligt både stora och små i våran familj.

 23. Madeleine Karlsson

  Att ta med mina små till den mysiga parken där vi kan komma både nära goa djur, svinga omkring som aporna bland lekparker och springa fort mellan alla roliga åkattraktioner. Mellan varven snurra på hjulen och äta glass i stora lass. Det hade varit en toppendag enligt både stora och små i våran familj.

 24. Erika Lindbom

  Det vore väldigt roligt att få ta med barnen på 6 år och snart 4 år till parkens zoo då dom aldrig har varit på en djurpark tillsammans och båda älskar djur.
  Efter en månader med en sjukskriven pappa pga förstörd rygg så vore det roligt att göra något ihop med barnen.
  Vi föräldrar har aldrig heller varit på parkens zoo så det skulle vara en rolig och spännande resa för oss alla ? vem vill inte vinna detta liksom.?

 25. Erika Lindbom

  Det vore väldigt roligt att få ta med barnen på 6 år och snart 4 år till parkens zoo då dom aldrig har varit på en djurpark tillsammans och båda älskar djur.
  Efter en månader med en sjukskriven pappa pga förstörd rygg så vore det roligt att göra något ihop med barnen.
  Vi föräldrar har aldrig heller varit på parkens zoo så det skulle vara en rolig och spännande resa för oss alla ?

 26. Anette

  Jag är gärna med och tävlar. Hade varit så himla kul att överraska mina 2 flickor på 2 och 7 år med detta, de hade blivit så glada och även vi vuxna med såklart ?

 27. Sara

  En enkel motivering, men vem vill inte umgås med hela familjen en heldag med mys, bus och alla fina djur❤

 28. Ida

  Vilken rolig tävling! Jag skulle gärna vilja överraska mina 3 flickor med en utflykt dit.
  Alla älskar att titta o klappa på djur och att de även finns karuseller är ju en extra bonus som dom hade älskat. Älskar när man får umgås hela familjen en heldag o bara vara tillsammans, så jag håller tummarna att vi lyckas vinna. Kram

 29. Johanna

  Hej!

  Vi skulle verkligen pigga upp av denna vinst härhemma!

  Det här skulle vara drömsommaren, tre månader ledigt ihop alla fyra. Wow! Som vi njöt när lillasyster föddes förra sommaren och vi tänkte fram på denna sommar med våra tjejer.

  Sen kom livet ikapp. Barnens svärmor dog i samma veva som min sambo tvingades byta jobb. Han har jobbat hårt och mycket och någon sommarsemester blir det inte ens tal om…

  Så att få denna vinst skulle göra att vi får lite semester och avbrott från vardagen och det vore vi såå värda. Kram och vad jag håller mina tummar

 30. Melina Andersson

  Skulle vara så himla härligt att få möjligheten att kunna åka på detta med mina två barn. Som ensamstående studerande mamma så är det inte en självklarhet som hos andra familjer. Att få se lyckan i barnens ögon som glittrar är det absolut finaste och bästa som finns ? så hoppas stenhårt på vinst för en dag med barnen på fina parken zoo ?

 31. Nathalie P

  Åh vilken drömvinst! Jag vill vinna för att ha något att se framemot i sommar. Skulle vara så kul för min 3åring och 6åring. Som ensamstående mamma vore det här en dröm.

 32. Josephine Westling

  Detta skulle vara en bra present till tjejerna då dom fyller nu i slutet av maj och början på juni. Att få åka till parken och ha en heldag tillsammans. När det enda vi gör är jobbar jobbar och jobbar. Denna vinnst skulle betyda mycket! Nu hoppas vi. ?

 33. Josephine Westling

  Detta skulle vara en bra present till tjejerna då dom fyller nu i slutet av maj och början på juni. Att få åka till parken och ha en heldag tillsammans. När det enda vi gör är jobbar jobbar och jobbar. Denna vinst skulle betyda mycket! Nu hoppas vi. ?

 34. Nikita hjelm

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med mig familjen i sommar , vi har aldrig varit på parken zoo och gillar att besöka nya platser i landet så detta vore ett perfekt tillfälle ☺️

 35. Ellinor Bäck

  Vill så gärna vinna detta så jag kan ta med mig min bästa jobbkompis och våra sönder på äventyr!
  Min kompis är ensamstående och får pussla varje dag med vardagspusslet för att få till det.
  Kram!

 36. Ellinor

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta, jag hade dock bytt ut min man mot en av mina närmsta vänner.
  Ensamstående mamma som kämpar med vardagspusslet samt ekonomin. Skulle vara så kul att få överraska med detta!
  kram 🙂

 37. Ellinor Bäck

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta!
  Skulle dock gärna vilja ta med en av mina närmsta vänner och hennes son då hon är ensamstående och kämpar med vardagen samt ekonmin.
  Vore så kul att få ta med dem på detta!
  Kram

 38. Ellinor

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta!
  Skulle dock gärna vilja ta med en av mina närmsta vänner och hennes son då hon är ensamstående och kämpar med vardagen samt ekonmin.
  Vore så kul att få ta med dem på detta!
  Kram

 39. Mia Koskela

  Mina barn skulle bli fruktansvärt glada och lyckliga över en dag på parken ❤️ Har så dåligt samvete pga att vårat hus under en lång period behövts renoveras & byggas så roliga aktiviteter har tyvärr fått bortprioriteras pga ekonomiska skäl. Vi alla i familjen älskar djur & jag (mamman) är född i Eskilstuna. Vilket skulle innebära att vi får träffa familjen samtidigt som vi isåfall beger oss dit ❤️

 40. Linn

  Jag skulle vilja åka tillsammans med min familj och bara få ha en mysig dag och njuta av tid tillsammans ♥️ Bara vi! ♥️

 41. Isabelle

  För jag är en ensamstående mamma på 24 år som lever med min son på 5 år. Arbetar på sjukhuset i Eskilstuna och min sons pappa sitter i fängelse sedan 2018 och kommer hem 2021 och detta skulle underlätta sommaren för mig:

 42. Frida

  Hej min familj skulle må så bra av att vinna denna tävling . Har precis genomgått en utredning på min son Ludwig 4 år och fått en autism diagnos så att få åka iväg hela familjen och vara ha det mysigt skulle va en så rolig grej ???hoppas verkligen . Sen har vi aldrig varit där heller ?

 43. Elina

  Hade vi turen att vinna skulle jag ta med mig lilla familj till parken zoo och kolla på alla djuren och bara mysa som en familj, att bara få lyxen att vara vi och inga måsten och min son som fyller år idag skulle bli super lycklig om vi hade turen på våran sida ????? se alla djuren, alla äventyr och karuseller och bara få vara med mamma och pappa en hel dag ??? Allt av de bästa han vet på samma dag!!

 44. Michaela

  Nu börjar vår son bli så pass stor att han verkligen skulle uppskatta en dag hos alla djuren och efter ha sett just er inspirerande dag på Parken Zoo blev vi väldigt nyfikna på den djurparken! Tack för en underbar blogg samt Instagram. Nu håller vi tummarna för just denna tävling!

 45. Sabina

  Jag skulle vilja vinna detta så jag kan ta med min guddotter på hennes första djurparks besök. Ett minne och en upplevelse jag vill dela tillsammans med henne,

 46. Michaela

  Nu börjar vår son bli så pass stor att han verkligen skulle uppskatta en dag hos alla djur och när du delade med dig at er dag på Parken Zoo på en så i inspirerande sätt så blev vi väldigt nyfikna på just Parken Zoo. Tack för en trevlig blogg samt Instagram! Nu håller vi tummarna för just denna tävling!

 47. Johanna

  Som jag hoppas på att få vinna detta, mina döttrar Stella och Lilly skulle aldrig sluta glittra!
  Av lycka för att få uppleva detta fantastiska ställe, tänk att få klappa kaninen lille. Karuseller och goda glassar är en favorit så jag hoppas vi kommer få komma hit!:)

 48. Madeleine Norberg

  Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda hit kusin med barn för en heldag på parken zoo.

 49. Sara A-N

  Tänk att få en sån dag med hela familjen ? I vintras blev vi 5 i familjen, vi fick vi en liten pojke ? denna lilla grabb har stulit en massa uppmärksamhet från vår 9 åring och vår 5 åring, mamma skuldkänslorna är på topp just nu, Både 9 åringen och 5 åringen fyller år nu i slutet av maj och det skulle va så kul att få överraska dom med egentid på parken zoo med mamma och pappa. Dom skulle älska ????

 50. Sara

  Tänk att få en sån dag med hela familjen ? I vintras blev vi 5 i familjen, vi fick vi en liten pojke ? denna lilla grabb har stulit en massa uppmärksamhet från vår 9 åring och vår 5 åring, mamma skuldkänslorna är på topp just nu, Både 9 åringen och 5 åringen fyller år nu i slutet av maj och det skulle va så kul att få överraska dom med egentid på parken zoo med mamma och pappa. Dom skulle älska ????

 51. Cassandra

  Jag hade så gärna vunnit detta. Jag hade tagit med mig min son, min syster och hennes dotter.
  Vi bor i olika städer, så vi ses tyvärr inte så ofta..
  Hade varit så mysigt att få åka på ett första äventyr med kusinerna!?

 52. Cassandra

  Jag hade så gärna vunnit detta. Jag hade tagit med mig min son, sambo och min syster och hennes dotter.
  Vi bor i olika städer, så vi ses tyvärr inte så ofta..
  Hade varit så mysigt att få åka på ett första äventyr med kusinerna!?

 53. Mitra

  Då jag fightas mot cancer och ska påbörja strålning inom kort så kan vi inte planera några längre resor/utflykter…..så det skulle vara helt underbart att få åka till parken zoo hela familjen och glömma allt som har med sjukdom och sjukhus att göra och bara få njuta, skratta och ha en toppen dag! Så jag hoppas jag vinner detta för min familj och barnens skull !

 54. Cathrin

  Jag skulle vilja vinna biljetter till mig, min man och vår 2-åring som ÄLSKAR djur! Vi har haft det struligt med ekonomin när man make 2 dagar innan förlossningen blev varslad från sitt jobb och jag samtidigt gick på föräldrapenning. Vi har äntligen, 2 år senare, börjat komma i fas med vår ekonomi men eftersom det var så lite inkomster tömde vi helt våra sparkonton.. Vi har därför bestämt att endast vara hemma i sommar och inte sätta pengar på några utflykter. Därför hade det varit helt underbart att överraska min dotter och man med inträde till djurparken?

 55. Marsella johansson

  Jag är alltid den tråkiga som måste jobba hela sommaren jämt, skulle vara kul att få överraska barnen med något kul när dom kommer till mammaveckan. Kul att du har sånahär fantastiska tävlingar, det är verkligen uppskattat!!

 56. Mitra Rouhani

  Då jag fightas mot cancer och ska påbörja strålning inom kort så kan vi inte planera några längre resor/utflykter…..så det skulle vara helt underbart att få åka till parken zoo hela familjen och glömma allt som har med sjukdom och sjukhus att göra och bara få njuta, skratta och ha en toppen dag! Så jag hoppas jag vinner detta för min familj och barnens skull !

 57. Micaela Olsson

  Hej!
  Jag hade blivit så tacksam om jag fick möjligheten att ge mina barn detta. Jag spenderar mycket av min tid på sjukhuset hos min väldigt sjuka farmor just nu och önskar så att jag kunde få ge barnen denna upplevelse tillsammans! En chans att få tänka på annat och rå om varandra!

 58. Emmelie Forsman

  Jag skulle vilja överraska min familj på denna upplevelse då vi tyvärr inte kommer kunna hitta på så mycket annat i sommar tillsammans, Skulle vara så underbart att se barnens miner när man kommer dit och överraskar med zoo och karuseller ? En perfekt familjeutflykt!

 59. Madde

  Familjen har aldrig varit på Parken zoo. Vore kul att vinna detta då sommarekonomin blev lite tajt. Vill överraska barnen <3

 60. Frida

  Att få gå på parken zoo med hela familjen skulle vara något som skulle uppskattas av oss alla och det skulle bli en rolig paus i vårt annars hektiska vardagsliv❤️. Vi vill så gärna få titta på alla djuren och åka alla karuseller.

 61. Madelene

  Att få ta med sig familjen och få uppleva parken tillsammans skulle betyda så mycket för oss. Att ha barn i olika åldrar och kön innebär en utmaning hitta ett utflyktsmål som passar alla, Men att utforska djur och karuelller är något som hela familjen uppskattar gammal som ung.

 62. Malin

  Jag ska vara ärlig varför jag vill vinna detta till min underbara familj.
  För En tid tillbaka så gick jag hem på sjukskrivning från jobbet då vi väntar vårt andra barn och min kropp mår inge vidare bra av denna graviditet,
  En dag på parken zoo skulle verkligen min familj behöva om inte annat vår dotter på 5 år som älskar djur och karuseller, men med en inkomst som gick ner i månaden alla sjukhus besök som jag har vart ifrån de och inte kunna ge vår dotter en ”semestertripp” i sommar känns i mamma hjärtat. så en dag i parken zoo betyda så mycket för oss.

 63. Lina L

  Det skulle vara så kul att få åka dit med min man och våra två barn! Min son fyller 5 den 3e juli så det skulle bli ett spikat datum och världens bästa förselsedagspresent med både djur i alla dess former och karuseller som är en solklar favorit! Hoppas på vinst så min lilla älskling kan få en födelsedag att skryta om! Kramis

 64. Emma och Lilly

  Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig min lilla familj och njuta av en heldag tillsammans. De finaste minnena skapar man tillsammans och min dotter som älskar djur (tillochmed minsta lilla myran) skulle nog bli helt överlycklig om jag fick berätta att vi ska till Parken Zoo! ? En heldag på Parken zoo- Tjohoo! ?

 65. Josefin hellgren

  Jag har känt mig som världens sämsta mamma där jag vissa sagostunder fått läsa mina medicin böcker vid sidan då jag haft så otroligt tight schema i skolan. Det hade inte gått att få en bättre start på ett sommarlov. Det hade varit så kul att äntligen få umgås med mina små igen efter många veckors intensivt arbete och heltidsstudier. Dottern har redan önskat tiger tightsen dagen till ära ????? håller alla tummar och tår! ❤

 66. Jeanette

  Ååh!! Att vinna detta hade varit drömmen. För visst kan drömmar slå in? Jag hoppas. Jag hoppas. Vi har haft det tungt, jag och min familj pga olika orsaker. Mitt nyårslöfte för i år var och är att göra mer saker tillsammans med min familj och försöka att inte leva i det förflutna. Om vi skulle vinna, ja vilken underbar vinst. Det skulle sprida så mycket glädje i detta hus. Speciellt hos barnen. Okej.. hos mig också ? var år och dar sedan jag åkte masken. Skulle vara kul och se om upplevelsen är annorlunda nu än vad den var när jag var barn.

 67. Angelica

  Det skulle vara roligt att få besöka parken zoo för jag och familjen har aldrig varit där och har velat ta med mig familjen dit fast har aldrig blivit av. Vi har inget inplanerat i sommar så det skulle vara riktigt roligt att vinna och få besöka parken ?

 68. Emma

  Att få vinna en heldag på zoo med min lilla familj vore helt underbart då min tvååring älskar djur och hon skulle bli så lycklig att få visa upp djur och upptäcka dom tillsammans med sin lillasyster 🙂

 69. Caroline

  Jag skulle så gärna vilja överraska familjen med denna vinsten. En heldag på parken Zoo vore verkligen ett perfekt utflyktsmål för familjen i sommar. Vi har aldrig varit där men hört så gott om det så vi vill mer än gärna få uppleva det! Håller tummar & tår för att jag får överraska småtjejerna & mannen med denna upplevelse ✊?✨❤️

 70. Kristina

  Jag skulle vilja vinna biljetter för att kunna ta med barnens mormor till parken zoo efter ett jobbigt år med sjukdomar och bortgång av morfar. En dag där vi alla kan ro om varandra och ha kul

 71. Gabriella Leinonen

  Skulle vara underbart att få vinna denna upplevelse för min son på 5,, som inget annat än älskar allt som har med djur att göra. Han pratar om djur hela dagarna, till och med när han sover!

 72. Sanna Tolfström

  Om jag skulle vinna en heldag på parkens zoo skulle mina två tjejer bli så glada. Har en tjej på 3 år och en tjej som är 1,5 år. Lillasyster har haft en tuff period med allergi och magont, Vinna denna vinst och kunna ta med mina tjejer till parkens zoo skulle göra mina två tjejer så glada. Båda älskar djur ?

  Mvh Sanna

 73. Sanna

  Om jag skulle vinna en heldag på parkens zoo skulle mina två tjejer bli så glada. Har en tjej på 3 år och en tjej som är 1,5 år. Lillasyster har haft en tuff period med allergi och magont, Vinna denna vinst och kunna ta med mina tjejer till parkens zoo skulle göra mina två tjejer så glada. Båda älskar djur ?

  Mvh Sanna

 74. Emma

  Detta hade vara så kul att få åka på med min sambo och våra tre barn på 6år, 3år och 7 månader. Vår vardag har varit väldigt stressad den sista perioden, med flytt från hus till lägenhet, en ny liten familjemedlem, sjukskrivning, samt en tragisk bortgång. Så att få vinna den här tävlingen och få åka bort med min familj och bara få ha super kul och bara få va och må bra, skulle verkligen passa bra nu 🙂
  Så nu håller jag mina tummarna 🙂

 75. Helen

  Förra året bjöd farmor med mig, min sambo och våra två barn till parken zoo för en heldag med djur, bus och glass. Tyvärr blev farmor sjuk samma dag och blev sängliggandes. Hade varit så roligt att få ta med henne och familjen i år istället ?

 76. Karin

  Jag skulle ta med mig min man och våra döttrar. Vi älskar att åka karusell och att titta och klappa på djur! Och det vore så kul att kunna åka bort och göra något mysigt tillsammans efter en otroligt hektiskt vår med väldigt lite tid tillsammans.

 77. Rebecca Living

  Att få åka till parken med mina två barn skulle bli ett härligt avbrott i vardagen för oss. Vi älskar att titta på djur och barnen är galna i karuseller så detta skulle passa dem perfekt! Skulle bli så glad om jag fick den här chansen tillsammans med dem, mina två små hjältar som fått stå ut med så mycket sjukhusbesök och stick i vardagen pga deras sjukdom. Dem är mina hjältar!

 78. Emma

  Detta hade vara så kul att få åka på med min sambo och våra tre barn på 6år, 3år och 7 månader. Vår vardag har varit väldigt stressad den sista perioden, med flytt från hus till lägenhet, en ny liten familjemedlem, sjukskrivning, samt en tragisk bortgång. Så att få vinna den här tävlingen och få åka bort med min familj och bara få ha super kul och bara få va och må bra, skulle verkligen passa bra nu 🙂
  Så nu håller jag tummarna 🙂

 79. Liw

  Åh hade varit perfekt stopp för oss i sommar när vi ska köra till Norrland. Perfekt för alla 3 barnen, då det verkar finnas något för alla.

 80. Sheila Woods

  Vi har äntligen fått hit svärfar från Italien (flygrädd) och där han kommer i från finns det inget zoo så det skulle bli superkul att visa honom runt i Sverige sen skulle självklart dotterns på 5 år uppskatta att få en heldag på parken tillsammans med familjen och svärfar.

 81. Samira

  Jag vill så gärna ta med min familj till parken zoo i sommar. Barnen är 5 och 6 år och får i dagarna en lillasyster så det vore så mysigt att få åka iväg på ett mindre äventyr när en liten bebis kommer. Vi håller tummarna?

 82. Natalie

  Oj vilken rolig tävling!
  Jag skulle så gärna vilja ta med min man och 2 små tjejer på äventyr i sommar! Eftersom jag kommer byta jobb nu efter föräldraledigheten blir det ingen semester i år för min del.. Vilket betyder att helgerna i sommar kommer betyda så mycket för oss som familj! Vad skulle passa bättre än att ha kvalitetstid ihop på Parken Zoo en dag <3

 83. Emma Moberg

  Jag skulle vilja vinna och ta med min lilla familj på mamma, pappa och vår treåriga dotter 🙂 Till hösten ska hon få ett lillasyskon och det ser hon fram emot men har även i samma vända blivit väldigt känslig och extremt mammig, känns som hon är rädd att ”förlora” mig. Redan nu känner jag av ångesten att räcka till som tvåbarnsmamma och hur jag ska kunna få båda mina barn att känna sig lika sedda och älskade. Skulle vilja ge henne en så rolig sommar med massor av uppmärksamhet och kärlek 🙂 Ett besök till parken zoo skulle definitivt skapa ett stort leende på hennes läppar. Allt löses såklart inte av roliga äventyr men få se det där leendet gör så mycket för mammasjälen och för hela familjen såklart. Håller tummarna 🙂

 84. Lina

  Det skulle vara så kul att få åka dit med min man och våra två barn! Min son fyller 5 den 3e juli så det skulle bli ett spikat datum och världens bästa förselsedagspresent med både djur i alla dess former och karuseller som är en solklar favorit! Hoppas på vinst så min lilla älskling kan få en födelsedag att skryta om! Kramis

 85. Martina

  Denna vinst önskar jag verkligen till mig och min familj! Jag jobbar på förlossningen och är dagligen stöd och support åt alla familjer, vilket jag älskar. Jag verkligen ÄLSKAR mitt jobb. Från första mötet med kvinnan och partnern till deras första möte med det dyrbaraste dom har är helt fantastiskt. Jag jobbar dag som kväll, röda dagar och klämdagar. Jag finns alltid tillgänglig för de som behöver, men ibland kan min familj hamna lite i skymundan. Jag både älskar mitt jobb och min familj, men att jobba skift gör att jag ibland inte träffar barnen under dagen. ”Mamma tar hand om andra bebisar när hon inte tar hand om mig” brukar min son säga. Så denna vinst vill jag verkligen unna min familj, så bara vi kan få umgås och så jag kan få fokusera på mina ”bebisar”

 86. Jessica Karlsson

  Jag skulle gärna vilja vinna en heldag på Parken Zoo tillsammans med min familj. Vi har ingenting speciellt inplanerat i sommar och det vore så roligt att kunna överraska barnen med detta.

 87. Cecilia Vassberg

  Har min första semester någonsin nu under sommaren och önskar att kunna ta med mig mina två barn dit för en mysig heldag med en massa skoj ?

 88. Jessica

  Jag skulle gärna vilja vinna en heldag på Parken Zoo tillsammans med min familj. Vi har ingenting speciellt inplanerat i sommar och det vore så roligt att kunna överraska barnen med detta.

 89. Lina

  Det skulle vara så kul att få åka dit med min man och våra två barn! Min son fyller 5 den 3e juli så det skulle bli ett spikat datum och världens bästa förselsedagspresent med både djur i alla dess former och karuseller som är en solklar favorit! Hoppas på vinst så min lilla älskling kan få en födelsedag att skryta om! Kram

 90. Sofia Kolehmainen

  Åh vilken härlig tävling! Vi bor i Norrbotten och ska ner på ett bröllop i Eskilstuna i sommar. Drömmen vore ju att hitta på något roligt med våra tre barn samtidigt. Då ekonomin inte är den bästa efter att ha varit mammaledig i 5 år så skulle det betyda otroligt mycket om vi skulle vinna denna tävling. Har aldrig varit på djurpark med barnen, så detta vore ju en fantastiskt upplevelse för oss alla. Håller alla tummar och tår! Tack för en fin och inspirerande blogg ?

 91. Sara

  Vi är en familj som har det lite mindre ställt och därmed mindre pengar för att hitta på saker på sommaren med barnen. Dom är så sugnas på att gå på zoo och det hade varit en så kul överraskning att få ge dom när semestern kommer!

 92. Jessica

  Jag och min man skulle vilja överraska våra barn med detta. Vilken härlig start på sommarlovet det skulle bli ☺️ De älskar djur och jag vet att vi skulle få en helt underbar dag.

 93. Cassandra Celiker

  Med deltidsjobb, heltidsstudier kombinerat med föräldraledighet finns inte mycket tid över att ”se” dem större barnen i familjen, att få gå på parken zoo med dem stora skulle inte bara vara roligt utan det skulle vara ett lyft för mig och mina grabbar att göra ett äventyr tillsammans. Så jag håller alla tummar och tår!

 94. Michaela

  Hade vart helt underbart att få ta med sig min sambo och våran son på snart 2år till parken zoo. Han är helt förälskad i djur och blir lika glad varje gång. Jag själv har bara vart på parken zoo och det är en helt underbar djurpark.. att få överraska min familj med detta på semestern hade vart fantastiskt, jag hade även tagit med min lillasyster på 9år.

 95. Elin Eriksson

  Åh jag skulle så gärna vilja ta med mina barn ditt. Vi har aldrig varit där tyvärr men skulle så gärna vilja. Ser så roligt ut och när man ser alla dina fina bilder så blir man ju mer sugen på att åka ditt. Skulle göra mina barn och mig med såklart superglada om vi vann. Stor kram.

 96. Jennie Lindroos

  Har aldrig varit där tidigare och efter ditt inlägg på bloggen blev vi alla i familjen sugna på en mysig dag på parken zoo med allt vad detta innebär. Vore ju en bonus om man vann inträdet

 97. Linda

  Att få vinna en heldag för mig och min familj vore fantastiskt lägligt just nu. Efter att vi förlorat pappa/morfar nyligen och levt i sorg och ångest börjar vi sakta komma tillbaka till livet igen 🙂 och vad vore då bättre än att få spendera en sån dag tillsammans ?

 98. Magdalena

  Hej Emily.
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta och få ta med mina två söner och mormor och moster när vi åker och hälsar på i sommar. Jag har aldrig varit på parken zoo med barnen men det är något som står på våran ”to do list” i sommar, jag skulle så gärna vilja ta med dom och få dela denna upplevelse tillsammans med min mamma och syster som vi tyvärr inte har möjlighet att träffa så ofta med tanke på att vi inte bor i samma stad. Denna lilla utflykt hade gjort oss gott och vi behöver verkligen få denna kvalitets tid ihop jag och barnen. Skulle verkligen bli så himla glad och hoppa av glädje om vi hade turen att vinna denna fanatiska vinst! Håller tummar och tår!

 99. Angelique

  Denna vinsten skulle vara perfekt att ge min dotter i födelsedagspresent. Då hon älskar djur och att vi som familj kan komma iväg tillsammans. Vore bara helt underbart.

 100. Michaela

  Jag skulle Såå gärna vilja vinna denna upplevelse för att få se glädjen i mina döttrars ögon när de träffar alla djur. Mina 2 döttrar på 5 o 3år och just djur är något de verkligen älskar! Jag är ensamstående o nyligen separerad o förutsättningarna just nu är inte de bästa för att hitta på saker. Men efter regn kommer solsken o det bästa som finns måste ändå vara att få dela minnen o dagar med de man älskar högst av allt! Stor Kram

 101. Louise

  Åh vilken fin vinst! Att få inleda sommaren på Parken Zoo i Eskilstuna vore jätte roligt! Jag skulle ta med mig min syster och hennes son!
  Sen får storkusinerna visa honom allt spännande!

  Tack för en fin och inspirerande blogg ?

 102. Veronica

  Att få åka till Parkens zoo med familjen hade varit så kul! Min son på 4år älskar djur och karuseller, just nu är jag hemma och är mammaledig med lillasyster och min sambo pluggar vilket gör att man måste tänka på ekonomin i allt, därför skulle detta vara guld att få åka på!

 103. Mona Yaghi

  Hej och tack för din härliga inspiration!
  Jag skulle vilja vinna denna tävling då jag vill åka till parken med mina barn och låta de ta med sin kompis och hans syster som precis förlorat sin mamma i cancer. Det kan vara något litet vi gör för dem som ger dem glädje i livet och en avlastning för deras pappa.

 104. Maria Bern

  Skulle vara så himla mysigt att göra en aktivitet tillsammans, en familjetur. Man blir så otroligt lugn med djur. Och att åka lite karusell och kanske en chockladhjulsvinst om man har tur.

 105. Lina Ohlsson

  Skulle så gärna vinna och åka iväg med mina små och stora. perfekt utflykt när man har en liten 3 månaders bebis också.. håller tummar och tår att vi ska få åka på en utflykt.????????

 106. Lina

  Skulle så gärna vinna och åka iväg med mina små och stora. perfekt utflykt när man har en liten 3 månaders bebis också.. håller tummar och tår att vi ska få åka på en utflykt.????????

 107. Susanna

  Jag skulle ta med barnen & deras gammelmormor (min mormor). Då min morfar gick bort nyligen så tror jag att mormor skulle piggas upp av en heldag på parken zoo med barnbarnsbarnen för att skingra tankarna ♡

 108. Haiyi law

  Åhh skulle vara så kul och ta med mina två döttrar på 3 och 5 år, deras favorit djur just nu är giraff, skulle vara kul för dem och se dem i verklighet!
  Vi har det jobbigt med ekonomin nu då jag är sjukskriven, så detta skulle verkligen vara ett äventyr för dem på sommaren!
  Kram

 109. Alexandra

  Jag startade mitt egna företag för ganska precis ett år sedan och har jobbat galet mycket sedan dess. Vore toppen med en välbehövlig semesterdag för mig, min man och två kids på parken zoo..

 110. Veronica

  Dagarna här hemma är sjukt påfrestande varje dag, dygnet runt med 3 döttrar, varav den ena har en utvecklingsstörning och är autistisk. Det som får henne lugnast av allt, är djur. Hon blir så lugn och sansad när djuren är nära. Att få ge henne den tiden med djuren, samt tid för hennes systrar att få hitta på något roligt och framförallt att vi som familj får komma iväg tillsammans, vore ju helt fantastiskt! ❤️

 111. Antonia

  Åh vilket roligt pris ? min blivande 6 åring älskar djur och det skulle va roligt att ta med hela familjen dit i sommar. Lillebror (på 6 månader) får också hänga på såklart så storebror får visa alla djur.

 112. Maria, Staffan, Axel och Arvid

  Hela familjen skulle uppskatta ett besök på parken zoo. Våra två grabbar som är 4 och 6 år har ett stort gemensamt intresse och det är djur. Dom leker alltid med sina leksaksdjur här hemma. Jag vet att dom skulle älska att se djuren på riktigt och att få skapa ett fint minne tillsammans att dela i framtiden och att ta med sig in i lekens värld.

 113. Emmelie

  Å, jag och min familj med sambo, dotter och ett tvillingpar skulle verkligen vilja testa parken zoo. Kanske är detta stället där familjen cirkus kan umgås och njuta utan det konstanta kaos som följer med tre barn under 4år. Drömma kan man …

 114. Emmelie

  Å, jag och min familj med sambo, dotter och ett tvillingpar skulle verkligen vilja testa parken zoo. Kanske är detta stället där familjen cirkus kan umgås och njuta utan det konstanta kaos som följer med tre barn under 4år. Drömma kan man …

 115. Sara

  Jag skulle ta med min man och våra två barn som älskar djur och karuseller! Vi har haft en otroligt jobbig period i våra liv och skulle vi vinna denna upplevelse skulle det betyda så himla mycket inte minst för våra barn. Få skratta och våra glada tillsammans är precis vad vi behöver <3

 116. Sara Gustafsson

  Jag skulle ta med min man och våra två barn som älskar djur och karuseller! Vi har haft en otroligt jobbig period i våra liv och skulle vi vinna denna upplevelse skulle det betyda så himla mycket inte minst för våra barn. Få skratta och våra glada tillsammans är precis vad vi behöver <3

 117. Maria

  Ensamstående på heltid till tre töser hade älskat att få uppleva detta! Började märkligt nog räkna på och undersöka olika semesteralternativ igår och fastande för just Parken Zoo! Hade betytt MYCKET för mig med denna vinst!

 118. Sara Gustafsson

  Jag skulle ta med min man och våra två barn som älskar djur och karuseller! Vi har haft en otroligt jobbig period i våra liv och skulle vi vinna denna upplevelse skulle det betyda så himla mycket inte minst för våra barn. Få skratta och våra glada tillsammans är precis vad vi behöver <3

 119. Sara

  Jag skulle ta med min man och våra två barn som älskar djur och karuseller! Vi har haft en otroligt jobbig period i våra liv och skulle vi vinna denna upplevelse skulle det betyda så himla mycket inte minst för våra barn. Få skratta och våra glada tillsammans är precis vad vi behöver <3

 120. Sandra

  Tänk så kul det skulle Vara att med barnen till parken zoo fara.. En sån lycka att djuren så nära komma för o kunna kela o åka karusell tills barnen skriker mera! Din blogg är bäst o ja läser så snart ja hinner – hoppas så att JAG Detta pris vinner!!

 121. Tina

  Tack för din fina blogg!
  En av mina söner som snart är 4 år älskar djur och har sedan länge berättat att han ska jobba på en djurpark i Eskilstuna när han blir stor. Detta utan att vi någonsin varit där utan är något han själv kommit fram till. Vore fantastiskt att få ta med honom till parken zoo för att visa honom hans blivande arbetsplats ?
  Skulle även vara en otroligt fin överraskning för storebror 5 år och nykomlingen på 3 månader. Vi är med andra ord 3 barn och 2 vuxna som skulle bli superglada att få hänga på parken zoo en heldag och då se alla fina djur samtidigt som framtiden blir tydligare för ena sonen ?
  Kram Tina

 122. maria

  Skulle vara underbart att få besöka denna park med mina flickor som älskar djur o karuseller. En härlig dag för oss att få uppleva under vår semester i sommar efter en lång tid av tråkigheter.
  🙂 🙂

 123. Sandra

  Men åh! Skulle så gärna vilja ge min familj detta, överraska två av barnen som fyller år i sommar!!! Skulle vara ren lycka o lyxa till det lite!! ? ? Vi är två vuxna och tre barn som tävlar ? //Sandra

 124. Bella

  Våra två barn har precis fått en liten lillasyster, så det blir mest lugna dagar här hemma. Vore mysigt att få unna de stora en dag med massa skoj anpassat bara för dem. En dag med fokus på annat än bebis 🙂

 125. Mammatill3

  Efter en vinter och vår med ständiga sjukhusvistelser pga extremt graviditetsillamående vore det underbart att ta med sig mannen min och våra tre djurälskande busungar på 9,7 och 5 år innan lillasyster gör entré i sommar! Då vi denna sommar spenderar hemma vore det kul att skapa ett sommarminne från Parken Zoo! Håller alla tummar och tår för denna vinst!!!

 126. A

  Skulle vilja vinna dem till min brorsbarn som jag inte har träffat på flera år, inte ens träffat minsta barnet,De gör så ont I hjärtat. dem skulle bli så överlyckliga om faster vann de till dem

 127. Jenny

  Jag är lite som dig, ensamstående, varannan vecka med 2 tjejer födda -13 och -15 ? trots att det va över 2 år sen jag och deras pappa skildes så är det fortfarande konflikt, dåligt samarbet och jobbigt för alla. Tror du förstår mig, hur viktigt det känns att hitta på roliga saker när man inte får vara med sina älskade barn hela tiden och framför allt när man vet att de har det lite jobbigt hemma. Är dessutom mammaledig till en liten tjej född-18 (Fick henne som present för att inte vara så ensam varannan vecka ?). Så ensamstående och mammaledig=inte lika mycket möjlighet att göra lite roligare saker.

  Därför vill jag vinna och skapa ett underbart sommarminne, på Parken Zoo, ta med mig alla mina små tjejer och min egen lillasyster, för att bara ha kul, se djur och åka karuseller och inte behöva tänka på jobbiga saker. Håller tummarna för att tjejligan vinner, Du anar inte hur glada vi skulle bli!

 128. Susanne

  Jag önskar överraska mina 4 barn❤️, deras pappa är bortrest i 1,5 månad och saknaden är enorm. Skulle vi vinna blir glädjen total och tar garanterat bort lite av saknaden.

 129. Karolina

  Jag skulle vilja ta med mig mina två barn, min bror och min syster. De har inga egna barn så det vore så kul att få uppleva barnens tindrande ögon och glada skratt tillsammans.

 130. Saba

  Nu hoppas och drömmer vi igen så att vi för första gången får besöka Parken Zoo med våra barn som är 7, 4, och snart 1 år med stort intresse för djungel och vrål och alla fyller dom snart år ??? alla våra tummar och tår hålls nu hårt så att denna vinst denna gång lyckligtvis blir vår ?

 131. Marina

  Hade blivit överförtjust att vinna dessa biljetter till vår lilla familj med son på 2.5år. Har ingen sorglig eller speciell anledning varför just vi skulle vinna, men familjetid är Kärlek och kärlek borde vara atmosfären i vår så värld och vardag♥️?

 132. Sandra

  Jag skulle vilka bjuda med min man och våra två tjejer. Vi har aldrig besökt parken zoo och det ser helt fantastiskt ut när jag ser dina härliga bilder!!

 133. Sandra

  Jag hade velat bjuda med min man och våra två tjejer! Vi har aldrig varit på parken zoo och ser helt fantastiskt ut när jag tittar på dina bilder!!

 134. Victoria

  Åh lycka! ? Jag kunde inte tävla sist då jag var höggravid och beräknad till den 2. Dock kom det en liten redan den 30 ? Skulle så gärna vilja vinna till familjen då vi har en lång sommar med vår nya familjemedlem framför oss och det skulle vara så kul med ett nytt äventyr, då varken jag eller min man varit på parken Zoo.
  Håller alla tummar och tår ? ?

 135. Nathalie

  Åh det ser helt underbart mysigt ut! Detta hade jag velat ge mina flickor som en överraskning och uppskattning på vilja fantastiska storasystrar de är till lillebror som kom i vintras. Med skola/dagis/jobb/hem så får man inte alltid tiden att räcka till till varandra. Hade vi vunnit så hade hela familjen blivit överlyckliga och fyllda med energi och kärlek utav att bara vara med varandra ❤

 136. Anna S

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ta min dotter och min man till Parken zoo. Blivande stora syster är värd av lite kvalitetstid med mamma och pappa innan lillen kommer <3

  1. Veronica

   Dagarna här hemma är sjukt påfrestande varje dag, dygnet runt med 3 döttrar, varav den ena har en utvecklingsstörning och är autistisk. Det som får henne lugnast av allt, är djur. Hon blir så lugn och sansad när djuren är nära. Att få ge henne den tiden med djuren, samt tid för hennes systrar att få hitta på något roligt och framförallt att vi som familj får komma iväg tillsammans, vore ju helt fantastiskt! ❤️

 137. Malin

  Skulle ta med sambon och dottern på 4 år på semestern i sommar, vi har ungefär 2 veckor ihop jag och sambon och att kunna få åka till Parken zoo då med jäntan vore så himla kul <3

 138. Sandra Scholvin

  Vilka fina bilder, ni ser ut att ha haft en riktigt härlig dag! ?

  Det skulle vara så roligt att få ta med familjen dit, vi är en riktigt djurälskande familj och barnen är dessutom tokiga i karuseller så det vore en riktig dröm!

 139. Maria

  Vore så härligt att få inleda sommaren med ett besök på parken zoo! Vår son Ebbe 1,5 år skulle bjuda med bästa kompisen Oliver med och sen ha en härlig dag med mycket djur som är hans favorit just nu!

 140. Marie

  Ett äventyr för stora och små, att Parken Zoo besöka få.
  Enligt barnen är svarta jaguaren den bästa,
  men besöket skulle ju innefatta så mycket mer av det mesta.
  Ett riktigt Sommarlovshäng, hoppas nu på vinst och familjen får åka som ett gäng.

 141. Anne

  Hade såå gärna vunnit! Jag och min sambo har lyckas få till 6 veckor semester tillsammans med vår solstråle i sommar. Men på grund av en sjukskrivning i depression för min sambo under ett par månader så är kul-kontot näst intill tomt. Vinsten skulle verkligen förgylla en sommardag för oss och helt säkert fylla på med massa energi!

  Tack!

 142. Sofia

  Jag skulle vilja överraska mina barn Thea 6, Ture 4,5 och Edith 15 månader med en utflykt till parken zoo. Barnen har haft en så tråkig vår med magsjukor x flera och diverse andra sjukdomar som har isolerat oss. Sedan har mamman och pappan även haft fullt upp med renovering och båda har bytt jobb. Mamman har dessutom mycket med Ragdoll-uppfödning som tar en del tid. Helt klart för lite fokus på våra ögonstenar. Dom är värda ett riktigt roligt äventyr och framtiden ska fokus ligga mycket mer på dem ❤️

 143. Kerstin

  Det hade varit så kul att få åka till parken zoo i sommar med hela familjen! Jag har börjat studera så vår ekonomi är tajt och att vinna en heldag på parken zoo skulle vara en härlig dag för barnen. Då barnen älskar djur så hade det har varit en så rolig sommarpresent att ge dem. ?⭐?

 144. Anna

  Vi vill vinna en heldag på parken zoo då vi har två barn med 9,5 år i åldersskillnad (storasyster är 10 år och lillebror är 6 månader). Det de har gemensamt är intresset för djur så ett besök på parken zoo skulle vara perfekt. Lillebror skriker av skratt åt klipp på internet med djur eller när han träffar mormor och morfars hundar.

  Skulle vi vinna skulle vi bjuda med mormor och morfar som alltid ställer upp.

  Efter en jobbig vår med möten på skolan, bup osv skulle detta vara precis vad vi behöver. En hel dag där vi kan koppla bort allt det jobbiga och bara ha det bra tillsammans.

  Håller tummarna. Kram kram

 145. Gisela

  Då vi väntar en liten nu i maj så har vi inga spikade semesterplaner som man annars kanske har, men vi vill ju gr vår stora tjej en semestertripp att minnas och vår älskade 3 åring älskar djur så denna överraskning hade jag mer än gärna överraska både henne och sambon med att vi ska göra i sommar tillsammans. Boka en mysig stuga och titta på djuren och allt annat mysigt som verkar finnas på parken. Då vi bor i Brunflo, Östersund har vi en bit att åka och aldrig haft vägarna förbi hoppas på tur?

 146. Anna wedin

  När våra guldklimpar fyller 2 och 4a,
  vill vi dem till Eskilstuna styra.
  En upplevelse för hela vårt gäng,
  det skulle bli ett härligt häng.
  Barnen älskar karuseller och djur,
  nu hoppas vi att vi har tur!

 147. Angelica Kamf

  Jag skulle jättegärna vilka vinna så jag kan ta med min dotter Isabella 3,5år och hennes mormor. Isabella har fått en nackskada så hon har svårt att hoppa och bada men ett besök till en djurpark vore toppen. Hon är en sådan fantastisk liten tjej ?

 148. Emelie

  Barnens önskan i sommar är att få åka till en djurpark, skulle passa helt perfekt när man har barn i olika åldrar? (1, 7 och 9år) Skulle vara såå roligt att få överraska dem med Parken Zoo ❤️ Håller tummarna!✊?✊?

 149. Anna Hsieh

  Önskar ta med mig min lilla familj bestående av en make, en son på 3 år och en liten dotter på 9 månader, på ett riktigt skojigt äventyr. Vi pratade redan förra sommaren om att besöka Parken zoo men kunde sen inte åka då annat kom emellan, nämligen vår lilla tjej som valde att kika ut. Men i år blir det en perfekt dagsutflykt för oss och en bra första födelsedagspresent till lillasyster. 🙂

  Tack för en bra blogg och massa inspiration!

 150. Anna H

  Önskar ta med mig min lilla familj bestående av en make, en son på 3 år och en liten dotter på 9 månader, på ett riktigt skojigt äventyr. Vi pratade redan förra sommaren om att besöka Parken zoo men kunde sen inte åka då annat kom emellan, nämligen vår lilla tjej som valde att kika ut. Men i år blir det en perfekt dagsutflykt för oss och en bra första födelsedagspresent till lillasyster. 🙂

  Tack för en bra blogg och massa inspiration!

 151. Mia söderström

  Vi var på parken zoo för mååånga år sen med de två äldsta, nu 20 och 18 år. Nu hoppas jag få visa parken zoo för våra tre yngsta barn som aldrig varit där!!!

 152. emma grahn

  En perfekt park för våra barn som är 3 och 5 år med blandning av djur, bad och karuseller. Förra året vi var där fick lillasyster inte åka med storebror. Men nu har hon passerat 90 cm och kan hänga med storebror på nästan alla karusellerna:) Vilken lycka!

 153. Linda Furtenbach

  Åh vad mysigt det ser ut!
  Hade varit såå roligt att få ta med mig familjen på ett sånt äventyr!
  Har precis klarat av nio månader utav heltidsstudier ovanpå mitt vanliga jobb , utöver heltidsjobbet med två småbarn förstås 😉 Så nu vore det så roligt att få vinna denna fina vinst och verkligen få en hel dag utav kvalitetstid med familjen <3
  Håller tummarna!

 154. emma grahn

  En perfekt park för våra barn som är 3 och 5 år med blandning av djur, bad och karuseller. Förra året vi var där fich lilasyster inte åka med storebror. Men nu har hon passerat 90 cm och kan hänga med storebror på nästan alla karusellerna:) Vilken lycka!

 155. Therese Berggren

  Åååå min 1-åring har precis lärt sig ett nytt ord: apa. Han går runt och säger apa apa apa hela dagarna så det vore så himla kul att få åka och visa honom aporna ❤️

 156. Johanna

  Vi åkte alltid till Parken Zoo med familjen när jag var liten och jag absolut älskade det! Hade varit jätteroligt att få spendera en dag där i sommar med mina små gullungar och visa en del av min barndom när vi är uppe och hälsar på släkten i Sörmland.

 157. Linda Hayes

  Vi skulle hemskt gärna vilja fira in sommarlovet med ett besök på Parken Zoo. Hela familjen älskar djur så det skulle vara ett perfekt äventyr för oss. ? Hoppas på tur!

 158. Caroline Lundvik

  Jag har 2 små killar på 3 och 5 år som fullkomligt älskar djur och karuseller! Det vore en dröm att få ta med dom för allra första gången till Parken Zoo. Det skulle bli ett minne för livet fyllt med glädje, gemenskap och förhoppningsvis många skratt!

 159. Sanna

  Våra barn hade älskat en utflykt hit! De älskar djur båda två, speciellt vår kille som fyller två till sommaren!

 160. Angelica

  Vilken härlig tävling. Mina barn älskar djur och karuseller så vad passar inte bättre än att få åka till parken zoo där båda sakerna finns. Dom skulle bli så glada.

 161. Angelica

  Vilken härlig tävling. Mina barn älskar djur och karuseller så vad passar inte bättre än att få åka till parken zoo där båda sakerna finns. Dom skulle bli så glada

 162. Linda Jonsson

  Besökte parken ofta som liten men har inte gjort det sedan jag fick egna barn. Skulle så gärna vilja överraska familjen med en heldag på parkenzoo. En mysig tradition jag hade som liten som ja nu vill föra vidare!

 163. Monica

  Jag är ensamstående mamma till 3 underbara tonåringar.
  Vi var mycket till parken zoo när de var små. Numera är jag ensamstående och arbetslös och ekonomi därefter. Har inga pengar till parken zoo besök nu, det är för dyrt.
  Det finns ingen tråkigare än att säg nej när de ber om pengar och vill göra saker som deras vänner gör.
  Vinner jag skulle det bli en glad överraskning för hela familjen.

 164. Petra Sandell

  Hej!

  Jag och min familj (2 vuxna och 3 barn) står just nu i en stor förändring i livet, vi ska flytta i sommar och det kommer knappt inte finnas någon tid eller pengar alls för att göra några aktiviteter. Vi vill så gärna åka på en tripp till parken zoo, barnen skulle bli överlyckliga ??

 165. Pernilla Hjalmarson

  Hade varit så kul att överraska barnen med en utflykt till Parken Zoo! Med tre barn i olika åldrar kan det ibland vara svårt att hitta på saker som uppskattas lika mycket utav alla tre. Djurpark, Tivoli och bad är ett säkert kort för alla!

 166. Pernilla

  Hade varit så kul att överraska barnen med en utflykt till Parken Zoo! Med tre barn i olika åldrar kan det ibland vara svårt att hitta på saker som uppskattas lika mycket utav alla tre. Djurpark, Tivoli och bad är ett säkert kort för alla!

 167. Hanna

  Då jag har varit mammaledig i 6 år samt att vi byggt hus så har ekonomin inte varit på topp. Så nu sista sommaren med barnen innan jobb skola/förskola så skulle jag vilja bjuda dem på en härlig dag på parken zoo. Det skulle betyda jättemycket för oss 🙂

 168. Johanna

  Önskar en familjetripp till mina två små som älskar djur.. vår femåring älskar även att åka karusell så de skulle vara en perfekt familjeutflykt för oss ❤️❤️

 169. Anna Sandström

  Vilka fina bilder! Min dotter skulle älska Parken zoo. Hoppas jag vinner så kan jag ta henne och min man dit under sommarlovet 🙂

 170. Ines

  Hej Emily ☺️
  Det skulle vara underbart att få vinna biljetter till parken zoo och få överraska mina killar med. De har alltid haft önskan att åka till Parken zoo men det har inte riktigt prioriterats ekonomiskt, så jag hoppas att vi får vara en av de lyckliga 5 som får åka ❤️

 171. 4hjärtan

  Åh vilken vinst! Vore underbart att ta med man och tre barn till parken zoo och skapa sommarminnen. Då vi väntar en lillasyster i sommar betyder det att vi kommer vara i Stockholm hela sommarlovet, så en trip till eskilstuna skulle mina djurintresserade bard vara lyckliga över?

 172. Susanne

  Vill gärna vinna! Det är alltid svårt att hitta saker som passar barn i olika åldrar men zoo älskar vi alla 3.

 173. Susanne

  Jag skulle vilja överraska mina 4 barn med ett besök på zoo, deras pappa är bortrest i 1,5 månad nu och saknaden är stor. Så detta skulle nog glädja dom ❤️.

 174. Emelie A

  Det skulle vara underbart att få överraska våra två söner med en heldag på parken zoo. De älskar djur och vilken fantastisk födelsedags present det skulle bli då de båda fyller år snart!

stats