EMILYSLIV

VINN BILJETTER TILL ”SNÖVIT THE MUSICAL”!

snovit_slideNu är det dags för en riktig dundertävling igen, denna gång har du chans att vinna 2st biljetter till musikalen Snövit som snart drar igång sin Sverige-turné runtom i landet, vart den visas hittar ni HÄR!

För att tävla: 

Lämna en kommentar till detta inlägg och motivera vem du skulle ta med dig till musikalen.

Vinnaren får själv välja vart någonstans ni vill se föreställningen!

Tävlingen avslutas på tisdag kl 23.59! Lycka till! 🙂

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! STORT GRATTIS SÄGER VI TILL ”SOPHIE” DU HAR MAIL! 🙂

_____________________________________________________________________________________
Tävlingen är i samarbete med Dröse & Norberg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Jag tycker det är underbart att föra vidare traditioner. När jag var liten läste mamma Snövit för mig , nu ett antal år senare läser jag sagan för min dotter. Vore fantastiskt att få uppleva sagan dramatiserad. Kanske blir det en tradition hon en dag fortsätter med tillsammans med sina barn

 2. Matilda

  Jag skulle så gärna vilja vinna och då skulle jag bjuda med min mamma. Vi båda har haft några tuffa/jobbiga år då jag lidit av anorexia de senaste 4 1/2 åren. Mamma har alltid funnits där, stöttat mig, varit sjukskriven med mig, bott med mig på sjukhuset. Hon fick ge upp hela sitt egna liv för mig och just i situationen visade jag tyvärr inte någon uppskattning för det. Snarare så fick hon ta emot all min ångest och mitt hat, som egentligen var riktat mot mig själv. I höstas fick jag min friskförklaring och det är mycket tack vare att mamma aldrig gett upp med mig! Men sen för 2 veckor sen råkade jag ut för en våldtäckt av en okänd man i en park och återigen så har mamma funnits där hela tiden. Tagit ledigt från jobbet, varit med till sjukhuset, varit med hos polisen, varje dag hon börjat senare har hon kommit förbi mig innan jobbet för att kolla hur jag mår. Hon har återigen bevisat att hon gör ALLT för mig och mina syskon. Så du förstår nog att jag MER än gärna vill ge tillbaka något även om jag aldrig kommer kunna ge tillbaka tillräckligt jämförelse mot vad hon gett mig! Mamma älskar musikaler så det skulle vara så kul att få gå på vår första musikal tillsammans❤️

 3. Sophie

  Hej,
  Jag skulle tycka att vore helt underbart och få gå på denna föreställning med min vapendragare i livet, nämligen Gustav!
  Gustav är mitt ”stödbarn” och har diagnosen Down syndrom. Och han verkligen tokälskar Disney, sång, dans och teater och drömmer om att få jobba inom det när han väl kommer till den tiden i livet.
  Och så mycket kärlek och värme han sprider till mig och resten av sin omgivning så skulle det vara så kul att ha möjligheten att få ge honom något tillbaka som verkligen skulle få honom så megalycklig.

  Tack för möjligheten till att få vinna ett sånt fint pris och för att du driver en sådan fantastisk blogg! Man blir glad och inspirerad varje gång man besöker dig!

  Sköt om dig!
  // Sophie H

 4. Caroline

  Hej!
  Om jag lyckades vinna så skulle jag bjuda med min älskade systerdotter.
  Vi bor långt ifrån varandra i detta avlånga Sverige:( så vi ses sällan.
  Det hade varit en jättekul julklapp att ge bort till henne, en riktig tjejhelg skulle det bli!!

 5. Marlene

  Åh, detta vore en perfekt julklapp till min stora dotter på 7,5 år. Hon ÄLSKAR allt som har med musik och dans att göra och drömmer om att vara med i Lilla Melodifestivalen etc. Hon är en riktig sångfågel som skulle bli överlycklig att få se något sådant. Varken hon eller jag har varit på musikal tidigare, så detta vore urkul för oss båda 🙂 Mvh Marlene

 6. Mona

  Hej och tack för en inspirerande blogg!
  Jag skulle önska att få spendera lite tid med min dotter som skulle uppskatta det jättemycket just nu. Jag har inte gett henne så mycket uppmärksamhet sen i somras då vi fick hennes lillebror tidigare än väntat och har bott på Neoavdelningen på sjukhuset med lillebror som nu mår bra och äntligen fått flytta hem. Vinner vi inte så vill jag ändå lämna avtryck och önska dig en fortsatt fin vecka!

 7. Hanna

  Jag skulle vilja ta med mig min brorsdotter och se den här. Vi vill gärna få oss en liten minisemester (bor i Östersund!) efter att vi båda opererat oss inom loppet av en vecka. Hon har tagit bort polyper och jag har opererat bihålorna så det här vore en perfekt förskottspresent då hon fyller fem år i februari?

 8. Malin

  Jag skulle gärna ta med mig min lilla tjej Olivia som skulle sitta som ett ljus under hela föreställningen, förmodligen helt trollbunden av allt som sker omkring:) Och som en studerande mamma så är alla extra kostnader hårt åtdragna så skulle bli extra glad över vinst och få överraska min lilla tjej!

 9. Riikka

  Jag skulle ta med mig äldsta dottern på musikalen. Hon är fem år gammal, älskar musik, sång och dans och har precis lärt sig att man kan gå på konsert och teater/musikal för att kunna se artister live, något hon tjatar om att hon vill göra. Maken och jag har pratat om just snövit eftersom det är en saga hon känner till. Därför skulle biljetter dit sitta fint!

 10. emelie pettersson

  Spegel spegel på väggen där,
  Säg vem denna äran bär. Min syster och jag är två stora Nanne Grönvall fans.Hon vi har inte varit på någon musikal förut.Gillade snövit filmen som barn skulle vilja uppleva se den som musikal speciellt nu när våran stora idol har huvudrollen.

 11. ankristine

  Skulle vilja ge en upplevelse i julklapp till min dotter.Då hon älskar att se på Disney filmer och inte varit på någon musikal förut
  .

 12. ankristine

  Skulle vilja ge en upplevelse i julklapp till min dotter.Då hon alltid har velat gå på en musikal.den här musikalen passar bra då Vi båda gillade gillar att se på Disney filmer.Har sett filmen snövit och den här ska vara lite omgjord som musikal har jag hört.

 13. emelie pettersson

  Spegel spegel på väggen där,
  Säg vem denna äran bär. Jag med min syster skulle vilja gå med.Då hon inte har varit på någon musikal förut.Vill överaska henne.Vi är två stora Nanne Grönvall fans.Vilken upplevelse detta skulle vara att se sin stora idol och alla andra skådespelare med .har hört att den musikalen ska vara så bra med. vi väntar med spänning och håller alla tummar och tår.hoppas på vinst.

 14. Victoria

  Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna och ge till min sambo så han kan ta med sig sin 6-åriga guddotter. Sedan vi fick barn så har han inte hunnit spendera så mycket tid med henne som han önskar så det vore en rolig grej för dom att göra tillsammans 🙂

 15. Magdalena

  Hej Emily! Älskar din blogg!

  Jag älskade Snövit som liten och jag skulle så gärna vilja ta med mig min snart 4 åriga pojke på denna jag tror att han hade tyckt om de riktigt mycket! Vi har en lillebror som tar alldeles för mycket av lik tid och pappan i huset jobbar alldeles för många timmar per dag så han får aldrig riktigt någon egen tid men de här hade varit perfekt då han varit illa tvungen att ta ledig några timmar så att mor och son kan fä umgås lite så att han vet att han är älskad och inte bortglömd utan de har vara varit lite mycket med flytt till Sthlm och sjukstuga och allt annat som mam inte räknat med. Hoppas innerligt på En vinst så att jag får ge denna upplevelse till min son!

  Kram

 16. Martina Åström

  Jag vill ta med min bästa vän Jennifer. Vi bor inte långt ifrån varandra, men sen jag fick mina barn och hon bor själv så ses vi inte så ofta som jag hade velat. Musik är vårt stora intresse tillsammans och vi älskar att gå på sånthär. Håller tummar och tår! Kram

 17. Pernilla

  Jag skulle ta med min 11-åriga son. Det är inte lätt att vara äldst av tre syskon när man börjar bli stor. Lite egentid på tu man hand skulle vara mysigt.

 18. Sofia

  Om jag vinner vilk jag ta med min äldsta dotter, som precis fyllt 3år. Hon blev storasyster i somras och har inte fått så mycket egentid med mig sen dess eftersom lillasyster måste häng med pga av amningen. Jag tror hon skulle älska att få gå på musikal, speciellt och se snövit som vi ofta läser hemma ? // Sofia

 19. Dajana kordic

  Hade gärna velat se den med min man då han sa att han ställer upp om jag vinner, romantiker som han är gör han alltid det fina för mig

 20. Sanna

  Jag skulle ta med mig min dotter som fyller 6 år om 2 veckor. Vilken fantastisk present och som bonus får man även lite mysig tid tlllsammans:)

 21. Nathalie

  Åh, jag skulle givetvis vilja ge detta till min syster så hon kan gå med min dotter på den. Min syster har ställt upp för oss varenda dag sen min dotter blev sjuk i cancer (men som nu har klarat den) dom har ett speciellt band till varandra och detta skulle göra mig så himla glad att ge dessa biljetter till just dom. Så jag vill jättegärna vinna dessa! Kram

stats