EMILYSLIV

Västkusten & packa om

Halloj! Känns som att jag levt i en resväska hela semestern och än är det inte slut. När vi kom hem från Alanya i onsdags morse var det bara att börja packa för på torsdag morgon hoppade vi in i bilen och styrde kosan mot västkusten där vi bl.a. besökt Göteborg, Lysekil och Smögen. 🙂

Det ända vi hunnit göra när vi varit hemma och vänt är att tvätta och packa om, och det är samma visa idag igen. Tidigt imorgon bitti tar vi oss in mot stan och hoppar på färjan ut mot min älskade paradis-ö där jag tillbringat mina somrar sedan jag var liten. Några dagar tillsammans med farmor & farfar, pappa med fru, lillebror och E. Ska bli otroligt skönt att komma iväg och bli ompysslad och umgås med familjen en sväng! 🙂

Nej nu måste jag rusa ner i tvättstugan, hoppas ni har bättre semesterväder än vad vi har här just nu! So looong. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats