EMILYSLIV

VARIATION FÖRNÖJER..

DSC_0511Jag har fått dille på att fixa med vagnen, haha. Istället för att få fixa med en ny vagn inför en bebis ankomst som man ofta gör så får jag fixa med vår gamla istället. 😉 Skulle inte kunna tänka mig någon annan vagn, eller jo, Bugaboo buffalon som vi hade innan men nu är vi ju verkligen i behov av att kunna göra vagnen till Duo och dessutom bara älskar jag sidokorgen! Sen vill jag nog komplettera med en Bugaboo bee också om man vill gå iväg med ena ungen.. Ja jag är ett bugaboo-freak. Haha!DSC_0519DSC_0660Vi har ju svarta enkla läderskydd till handtagen och bumpern sedan innan men ville även ha ett brunt quiltat att byta med ibland. Dessa underbara kommer från Minifohlinis från Facebook. Älskar den här riktigt mörkbruna och diskreta färgen, men är lite sugen på cognaqs-färgade också, haha.. 😉 Dessa tyckte jag var så bra syddda för dem är väldigt enkla att dra på, till skillnad från vissa andra tillverkare, och att behöva stå och försöka kämpa på skydden är för mig inget alternativ, jag vill ju lätt kunna byta. 🙂DSC_0581DSC_0587Det är alltså samma tjej som sytt skydden som sytt grenbandet jag beställt tidigare som vi är supernöjda med. Jag bara längtar till vi får plocka bort åkpåsen och det blir vår! Så trött på alla tjocka kläder osv nu. 🙂

Jag har även lyckats fixa fram en rabattkod till er då den blev så poppis sist. Fram t.om. 10 april får du 10% på hela din beställning från Minifohlinis om du uppger ”Emilysliv” vid beställning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisa

    Hej!
    Vill först och främst säga att du har en mysig och fin blogg. Kikar in på den lite då och då och blir alltid glad och inspirerad av att läsa. Undrar var sittdynan till vagnen kommer ifrån? Letar efter en vit till vår vagn men lyckas inte hitta en enkel fin enfärgad i vit.
    Med vänlig hälsning,
    Elisa

stats