EMILYSLIV

VÄLKOMMEN IN I LILLA VILLAN!

Annons för Babyland, inlägget innehåller adlinks

Vet inte hur många mail jag fått med frågan hur det ser ut inuti barnens lekstuga, och vet ni, idag fick jag äntligen tummen ur och fotade den invändigt också! 😉Välkommen in till ”Lilla villan”!Så litet och mysigt, precis lagom storlek för barnen! 🙂 Lekköket hade vi i uterummet innan men det fick flytta ut hit nu. 🙂 En kassaapparat, sötaste lilla fatet med kupa och cupcakes samt en kaffemaskin från Babyland har fått flytta in!Och den här lilla picknick-väskan kommer också från Babyland (som precis som alltid har fri frakt). Så gulligt när barnen tar med denna ut och dukar vid picknickbordet utanför lekstugan. 🙂Visst är det mysigt? 😀Nu har fasadsiffrorna fått komma upp ovanför brevlådan också, samma nummer som på huset såklart! 😉

Nu ligger jag knockad i någon influensa som precis sköljde över mig, feber, hostar, snorar och känner mig såå ynklig. Hoppas på att en god natts sömn tar knäcken på bacillerna. Natti natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej! Såå fint och jag är så inspirerad! Köpte en likadan lekstuga och nu ska jag inreda. Jag undrar bara vad för skruv du använt för att fästa hyllorna? Väggarna är ju så tunna i stugan…

stats