EMILYSLIV

VÄLKOMMEN HÄX-NISSE!

Imorgon kliver vi äntligen in i den efterlängtade Halloween-veckan, barnen är så peppade. Imorgon när dem kommer från sin pappa kommer de även att upptäcka att vi har en ny inneboende här hemma, nämligen ”Häx-nisse”. 😉
Vi har ju haft en vanlig Nisse-dörr här hemma inför jul varje år. Helt klart decembers höjdpunkt. Som barnen älskar det och dem tycker det är så spännande så i år provar jag med en halloween variant. 😉 Givetvis är Halloween-dörren placerad på samma ställe som Jul-nisses dörr brukar vara. Bredvid hyllan i vardagsrummet.Jag hittade det fiffiga Halloween-kitet på Willys faktiskt för 119kr. Ett komplett kit med dörr, stege, brevlåda, spindlar, spindelnät, döskalle, katt och pumpa. Såg även att det fanns liknande kit på exempelvis Rusta. 🙂
Häx-nisse kommer precis som Julnissen att busa och lämna brev under veckan. Bl.a. färga barnens frukostyogurth grön, klä in hela badrummet med spindelnät/spindlar och lämna godis på lördag. Godispåsarna hittade jag på Lidl och ”popping candy” på Normal. 😉
Det ska bli såååå spännande att se deras reaktion imorgon när dem upptäcker vem som flyttat in hemma hos oss. 😉

Oj vilken härlig helg jag haft. Fick min 30-års-överraskning av mina vänninor igår, herregud vilken dag. Blev upphämtad hemma och körd till hemlig destination där det vankades 3-kamp med gokart, pistolskytte och bull-riding. Sedan lunch och hem igen. När jag kliver in hemma är huset pyntat med ballonger, snacks, bubbel och ännu mer vänner. Piffa till sig och massa tjejmys för att sedan bli upphämtade med taxi och in mot stan igen där det vankades middag. Sååå fint anordnat och jag är så galet tacksam för att jag har dessa kvinnor i mitt liv. ♥

Nu ska jag slänga mig på soffan, kika på en serie och ladda upp för en ny vecka. Hoppas du haft en fin helg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats