EMILYSLIV

VALBORG OCH INNAN-SEMESTER-MYS!

Haft två tokmysiga lediga dagar med barnen. Valborg igår firade vi med massa grillad mat, vänner och majbrasa. Barnen har sprungit ut och in hela dagarna och lekt med alla sina kompisar. Vi har haft cykelpremiär för i år, Noelia har fått en ”stor-tjej-cykel” som hon kallar det, haha, och Junielle har fått ta över Noelias gamla. Alltså när blev dem så stora? Tänk att min lilla ”bebis” faktiskt cyklar på en riktig cykel…. hänger liksom inte med. Noelia önskade grillspett och grillade mashmallows igår så vi gick all in på det, även om vi missade att grilla mashmallowsen, haha. Sån här mat är ju det godaste som finns, massa grillat, färskpotatissallad och massa kalla såser. Yumyum! 🙂Brasan hade vi precis utanför huset, väldigt praktiskt. 😀

Usch nu har jag en klump i magen, jag har varit ifrån barnen i 3-4 dagar som mest men imorgon natt reser jag iväg och kommer vara från barnen i 11 dagar, det känns som en evighet. Noelia har pratat mycket om att jag ska vara borta så länge, men idag från ingenstans så bröt hon ihop. ”Du ska vara borta så länge mamma”. Kunde ju inte hålla tillbaka tårarna själv, även om jag vet att dem kommer ha det bra och att jag behöver komma iväg på den här resan och bara rå om mig själv så känns det såklart sååå tungt! Men vi ska ju börja med varannan vecka i sommar så då kommer det ju bli 7 dagar åt gången varje gång, och det måste vi ju klara! Inatt får dem i alla fall sova inne hos mig så vi kan kramas hela natten innan vi ska vinka hej då imorgon! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Ser ut som ni hade en mysig Valborg!

    Förstår att det känns jobbigt. Jag reste på jobbresa tidigare i år och var borta från min tjej i 4 dagar och det var det längsta vi varit ifrån varandra någonsin. Gjorde väldigt ont i hjärtat, men när vi äntligen fick ses igen var det helt underbart! 🙂

stats