EMILYSLIV

VÅGA MER TAVLOR!

I samarbete med Dear SamVoilá! I veckan hann jag få upp den nya tavelväggen i sovrummet. Det blev en sååå mycket lyxigare känsla där inne nu, och så snyggt med kontrasterna från de svarta ramarna. Nöjd! 😀Både ramarna och postersen kommer från Dear Sam. De har ett stort utbud posters som är exklusiva just för dem, massvis med udda, coola och fina motiv och citat. Jag älskar tavelväggar, det gör så himla mycket! Jag säger bara det, våga mer tavlor. Går ju att kombinera precis hur mycket som helst, precis hur man vill! Men våga att verkligen köra på, tror många fegar lite med just tavlor och att skruva hål i väggen. 😉Stort plus i kanten för att de levererar såhär snyggt. Jag är ju svag för snygga förpackningar. Dessa är tydligen även FSC MIX certifierade, vilket betyder att de är gjorda av återvunnet material! 😀 Jag har även lyckats fixa en rabattkod till er. Med kod: Emily30 får ni 30% rabatt på hela Dear Sams sortiment  från idag t.om. 11/4. 🙂Idag ska det bli skönt att sova här igen efter en natt på vift, men oj vilket dygn jag haft i huvudstaden med mina älskade vänninor! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sogol

    Hej Emily
    Så fint det blev!
    Undrar vilken storlek det är på alla tavlorna. Gillar hur du ordnat det. Jag har hittat andra posters på dear Sam som jag tänkte arrangera på samma sätt. Tack för inspiration! ?

stats