Emily Ödmark

EMILYSLIV

UTAN ATT BEHÖVA BLI RUINERAD..

I samarbete med ClubxprsNoelia, hon är verkligen världens linslus. “Kan du ta kort på mig när jag gör såhär mamma”, “ser det här bra ut mamma” osv osv… Att få henne att ställa upp på mina jobb gör hon utan tvekan, haha. Rätt tacksamt bloggbarn! 😉 På det viset är jag så glad för bloggen och mitt fotande, jag har sååååå mycket fina bilder på barnen. Tjejerna i sina nya rosa jackor från Clubxprs. Perfekt jacka för lite kyligare sommarkvällar eller som nu till våren!  Clubxprs har ju sååå bra billiga barnkläder! Som denna kjol och topp fyndade jag till tjejerna för 49.90kr/st. Jag älskar när man kan fylla barnens garderober utan att behöva bli ruinerad på köpet. Eller min egen garderob heller för den delen då dem även har dam- och herrkläder. 🙂Snart är shorts-säsongen här så bunkrade upp med dessa söta i flera olika färger till tjejerna! Så fint med detaljerna och så sköna!Nu är det dags att kickstarta veckan här! En fullspäckad dag med släpkörning och bära möbler väntar… det glamourösa med att styla! haha. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats