EMILYSLIV

UPPDATERING I HYLLBYGGET

Ni har önskat uppdatering i hyllbygget och visst har det hänt en hel del sedan jag visade den här sist! Nu ser man ju faktiskt att det är en hylla, haha. Även om det är en hel del pyssel kvar såklart! 🙂 Så här såg det ut när vi byggde mittensektionen. sedan lyfte vi upp den och fäste den. 🙂 Skåpen är ju som sagt ”Metod” köksskåpsstommar från IKEA och resten är byggt i MDF. 🙂 Där sladdarna hänger lite här och var kommer det alltså att vara en infräst aluminiumlist med belysning i. 🙂 Hela eftermiddagen här har jag spenderat med att kapa och sätta upp dekorlister på luckorna.
Hann med alla smala luckor innan limmet tog slut så nu väntar jag på att sambon som köpt nytt på vägen hem ska dyka upp här så jag kan fortsätta! 🙂 Sedan ska vi sätta upp sista luckan, sätta fast sockeln och börja spackla igen lite skruvhål. På söndag kommer målaren och börjar spraymåla alltihop! 😀 Lääängtar tills allt är klart så jag kan börja inreda! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Vart är aluminiumljsterna ifrån? Känns krångligt att få till det med belysningen? Vill göra liknande ?

  2. Linda

    Snubblade in här när jag letade efter inspiration till att bygga en platsbyggd bokhylla med metod. Kanske dum fråga men hoppas du vill svara. Hur har ni fäst hyllplanen utan att det ”syns” några skruvar, vinkeljärn etc? Hade varit snällt om du hinner ta dig tid att svara, ser ju ut som trolleri!

stats