Emily Ödmark

EMILYSLIV

TUSEN PROJEKT & MIN NYA MATPLATS

Inlägget innehåller reklam för Interflora, Jotex & Furniturebox samt annonslänkarDSC_0325Dagarna går verkligen i turbofart och jag har tusen projekt igång samtidigt men det är såååå kul, det är så kul att faktiskt få jobba med saker som jag tycker är roligt! Resten av den här veckan kommer verkligen gå i ett. 🙂DSC_0336Veckans härliga bukett från Interflora, denna variant heter “Omtanke stor” och är så fin i färgerna! Det är sällan jag köper “fredagsblommor”, jag inhandlar oftast buketten tidigare på veckan, typ måndagar eftersom jag oftast jobbar hemifrån så är det härligt att starta veckan med en ny fräsch bukett och oftast står dem ju sig i 1-2 veckor ändå! 🙂DSC_0356Kom på att jag inte visat bilder från min nya matplats. Unnade mig ju nya stolar i födelsedagspresent förut och även ett nytt matbord fick flytta in, det är helt galet prisvärt och just nu nedsatt med 63% rabatt så skyyynda fynda. Mitt förra matbord var extra smalt så det är otroligt skönt med ett “full-stort” bord nu. Så nöjd och bordet passade verkligen perfekt med stolarna! 🙂DSC_0375DSC_0343En ny lampa från Jotex över matbordet hänger här tillfälligt också, den är egentligen till ett framtida projekt jag har men tycker den är så ball och riktigt prisvärd så den får hänga här så länge och jag kanske rentav måste införskaffa en till, haha. 😉

Nu ska vi ladda upp inför avsnitt två av Bachelor, ännu en serie jag nu lyckats fastna i. 😉 Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sema

    Super snyggt 😲👌🏻
    Vad är det för storlek- färg-modell på bordet? Får ej fram bilder nät man vill se olikna färger/fötter på sidan som bild.

stats