Emily Ödmark

EMILYSLIV

TJEJ-GREJER ♡


Det är viktigt att inte glömma bort sig själv nu bara för att man blivit mamma tycker jag, så igår fick jag lite pyssla-om-mig-själv-tid här hemma, mycket uppskattat. Jag hann både färga håret och måla naglarna. Man får passa på på kvällarna när Noelia myser med pappa. Älskar att leka med mina gel-lack som nu dessutom fått ett plexi-ställ. 😉 Lite rosa & glitter gör ju vardagen så mycket roligare, eller hur? 😉 Men denna vecka fick det bli lite mer neutralt med fransk manikyr, kul med lite variation! 😉

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Jättesnyggt! Jag är ny på det här med gellack hemma så jag har lite frågor 🙂 Köper man ett startkit? Hur har du gjort dina fina franska naglar? Målar man naglarna på frihand? Om du har tid och lust får du gärna skriva ett inlägg om detta. Tycker även om alla trevliga maträtter och recept du lägger ut! Tack för en härlig och inspirerande blogg!

 2. Malin

  Jag är så sugen på att köpa gel lack-kittet, har tidigare gjort gellack på salong med har svårt att få tid till det då jag själv jobbar i butik – dvs samma öppettider 🙂

  Är du nöjd med lacken? Hur gör du när du vill byta? Har inte riktigt fattat allt med det man kan göra hemma. Kram

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Jag är vääääldigt nöjd med gellacken, så skönt att bara behöva måla om naglarna var tredje vecka! 🙂

   Vad menar du med byta? Alltså ta bort lacket? 🙂 det finns ju olika borttagningsmetoder men jag föredrar att “dra” bort lacket, brukar gå ganska smidigt efter tre veckor, sen använder jag removern på de ställen där det sitter hårdare! 🙂

   Mvh Emily

stats