Emily Ödmark

EMILYSLIV

TIME FOR CHANGE!

DSC_0881Okej, nu gör vi det här! Något jag sagt att jag inte skulle göra. Meeeen efter att ha sett alla fantastiska resultat överallt måste jag ju bara prova. Att bryta gamla vanor och bli av med sötsuget behövs! Första dagen med C9 idag. DSC_0890Lunchen blev en smoothie med blåbär. Men fick massa spännande recept att prova i facebookgruppen så vi får se vad det blir imorgon. 😉 Någon av er som provat? Är ni nöjda med resultaten?

___________________________________________________________________________________________
Är du också sugen på att prova C9? Kontakta Elin på elinarvidsson@hotmail.com för mer info!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Dag 4 här. Hade tappat 2.4 kg igår och 11 cm runt magen! 🙂 Är inte sötsugen alls men tycker gelén är sjukt äcklig. Är lite sugen på att fortsätta med F1 sen.

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Vilka härliga resultat! Jag hade tappat 2,8kg, helt fantastiskt efter bara 2 dagar. 🙂 Känner mig inte heller sötsugen. Brukar ta aloe veran som en shot bara och dricker vatten direkt efter så hinner knappt känna smaken! 🙂

 2. Marie

  Jag kör en detox som jag gjorde i höstas också. Lever på smoothies och soppor, sallader, gärna mycket grönt, inget animaliskt och inga mejeriprodukter. Dricker ett detox te som driver ur slaggprodukter. Kostar inget och man får samma resultat :). Blir av med sötsug, rensar kroppen, får energi, får en kickstart. Gick ner 5 kilo på 11 dagar. Har gått ner 10 till genom att träna regelbundet och tänka på vad jag stoppar i mig. Nu hoppas jag gå ner några kilo till snabbt med detoxen och sedan gå ner de sista 10 kilona innan jag är i MÅL 🙂

  Lycka till med C9.

 3. Elin

  Har kört en runda och va nöjd. Blev inte sådär pigg många berättat om och tyckte pulvret smakade apa, men annars så 😂 Det svåra va att fortsätta efter de nio dagarna.

 4. Jannice

  Jag körde kuren i mars och var väldigt nöjd 🙂 Tappade ca 16 cm och gick ner 2,3 kg, har fortsatt att gå ner även efteråt men det bästa av allt var att bryta de dåliga kostvanorna jag hade och att bli av med sötsuget!

 5. Anna

  Jag provade C9 och fick okej resultat om man tittar på vågen och måttbandet. Dock har jag kommit fram till att jag behöver mer än 9 dagar för att bryta gamla (o)vanor. Jag föll snabbt tillbaka igen och har nu gått upp de kilon jag gick ner… Sötsuget försvann inte heller och den där energin som många skriver att de får märkte jag inte av. Men jag funderar på att köra en gång till och sedan fortsätta med F1 också. Är nyfiken på vad det är för facebookgrupp du nämner i inlägget? 🙂

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Okej! Ja alla verkar få olika resultat såklart! 🙂 Det är en facebookgrupp där man kan bolla idéer med andra som kör, tror den heter “change 9” 🙂

 6. Kristin

  Jag är supernöjd! Gjorde c9 för ett tag sedan och aldrig mått bättre. Så glad, pigg och full av energi. Minskade 5.6kg och totalt 28cm 😃
  Nu har jag snart gjort halva F1 och går stadigt neråt. Rekommenderas 😊👍🏼

 7. Kattis

  Jag har provat och fick inga som helst resultat. Jag läste på rätt mycket innan och trodde verkligen på produkten trots att det fanns dem som inte fått resultat. Trodde bergis att de fuskat. Jag gick 30-60 min varje morgon, åt enligt boken och ansträngde mig verkligen. Men till ingen nytta alls. Tyvärr. Hoppas du lyckas bättre!

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Men att det kan vara så olika! Visst att man startar under olika förutsättningar, men tråkigt att du känner så! Hoppas verkligen det visar resultat så man får motivation till att fortsätta! 🙂

stats