EMILYSLIV

TILL VÄRLDENS BÄSTA UNGE!

DSC_0723 Det är så himla mycket som händer i vårt liv just nu, inte minst Noelias. Vilken omställning det blir för henne med allt på en gång. Inskolning, flytt och en ny bebis. Hoppas verkligen att hon hinner smälta allt. Nästa steg är att verkligen få henne att förstå att det snart kommer en bebis, det är lite oklart om hon gör det! 😉 Hon pekar på magen och säger bebis men inte så mycket mer.DSC_0734 Hade tänkt att hon skulle få sin storasyster-present när lillasyster kommer men tänker ge den redan imorgon efter hon varit på förskolan. Hon leker hela tiden med dockorna där och då kanske vi kan ”förbereda för bebis” med hjälp av dockan här hemma tänkte jag, vi får se hur det går! 🙂DSC_0749 DSC_0756 Dockan av märket Corolle kommer från Leksaksborgen och är i alldeles perfekt storlek för Noelia som bara är ca 21 månader gammal. Den är nämligen lite mindre och lättare så att hon ska orka bära omkring på den, och med helt ljuvliga detaljer.DSC_0770Den ljuvliga korgen med bäddset kommer från Juliasvitadrömmar.DSC_0760Nu hoppas vi den lilla storasystern blir glad. Är så orolig att hon ska känna sig bortglömd! Min älskade älskade lilla duktiga unge. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Jättefin docka! Jag skulle dock rekommendera er att ha henne hemma de första 10 dagarna i allafall då även pappan är hemma. Så hon inte känner sig åsidosatt och bortlämnad när nya bebis har kommit. Bara ett tips från förskolan, inget illa menat någonstans!

    1. Emily Ödmark

      Vi får se hur allting artar sig, hur länge vi blir kvar på BB osv. Hon kommer troligtvis inte gå alla dagar i alla fall, och absolut inte hela dagar. Kanske tre timmar då och då för att inte tappa det helt! 🙂

stats