EMILYSLIV

TILL LILLA BEBISHÖRNAN

DSC_0924Newbie lyckas alltid.. Ja, få mig att vilja köpa typ allt från deras kollektioner… 😉 Har köpt på mig lite smått och gott då och då när jag haft rabatter och det varit kampanjer. Det kommer bli så fint i lilla baby-hörnan i vårt sovrum senare när det är dags att piffa men har en bild i huvudet av hur det kommer bli! 
DSC_0927Det här påslakanet är ju bland det finaste jag sett. Så gulligt och puttinuttigt och precis i min smak. 😉 Vi tänkte plocka upp växasängen till Noelia på semestern och försöka få henne att sova i den istället för spjälsängen så Junielle kan få den. Tänker att Noelia även får börja med ”vuxen-täcke” då också så vi slipper köpa ett till i spjälsängsstorlek, det är väl smart, eller tänker jag galet? 😉DSC_0928 DSC_0929Det fina lapptäcket som är tillverkat av spillbitar med tyg från gamla kollektioner, älskar den idén! Detta blir perfekt när lillasyster ska ligga på golvet och rulla runt sen. 🙂DSC_0940 DSC_0943Och så några plagg förstås, det går ju liksom inte att motstå.. Detta är väl typ det enda vi köpt i klädväg till bebis hittills förutom det jag fyndade på Livly outleten, vad det var kan ni se HÄR! 🙂 Måste ta mig ner i källaren och se vad det var vi sparade i minsta storlekarna från Noelia också så vi vet vad som behöver införskaffas inför ankomsten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats