EMILYSLIV

TIDIG JULKLAPP TILL MIG SJÄLV

Är det någonting som jag är ruskigt dålig på så är det att unna mig själv saker. Eftersom att jag bara älskar att köpa grejer till Noelia så dämpar jag väl mitt ”shopping-sug” genom att göra det och glömmer väl där någonstans bort mig själv på vägen.. Jag är en sån där tråkig person som typ bara klär mig i svart, haha. Men man kan ju faktiskt lätt piffa upp en rätt tråkigt outfit med lite accessoarer. Nu var jag i behov av en ny klocka och gick faktiskt lite ”Wild´n´crazy” (för att vara jag) och valde en i rosé-guld, det är ju så fint. Den här klockan kommer från Bering, älskar det bruna mot roséguldet och sen att det är Swarowski-kristaller gör det ju bara ännu lyxigare! Den här var jag tamigtusan värd! 😀 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats