EMILYSLIV

THE NEW FAHRMAN COLLECTION

new years eveLångklänning – dam / Klänning – barn

Ni har väl inte missat att nya Fahrman-kollektionen för Ellos släpptes idag? Såååå galet mycket fint! Jag var tvungen att lägga en beställning till barnen fort innan allt tar slut! Så skynda fynda! 😀 Kolla bara klänningarna ovan, så himla fina. Alltså barnklänningen, med sammet upptill, tyll och guldprickar! PERFEKTION! grönklänningDamklännning / Barnklänning

Varför inte matcha dottern med en grön klänning i jul?tröjaDenna tröjan är ju bara så söt! Så fint med glittertrådarna i. Jag beställde en varsin till mina tjejer! 🙂pyjamasMen det absolut finaste var nog ändå satin-pyjamasarna! Jag beställde en varsin i guld till mina tjejer, får se om jag kan hålla mig att dem får de i julklapp eller om de kanske får dem innan, haha. 😉

Här hittar ni hela dam-kollektionen och hela barn-kollektionen! Happy shopping!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. michaela

    Hej Emily! Jag älskar din fotovägg som du har gjrt..!! Har du möjlighet att berätta var du hittat postersen? jag letar o letar o det är flera jag inte hittar,.. kram michaela

stats