EMILYSLIV

THE NEVER ENDING STORY

DSC_0838Ja, the never ending story… lite så är det att renovera. Det tar sin tid! Men att se resultatet på det man haft i huvudet är så kul, och det blir så bra. 🙂 Maken håller just nu på med den inbyggda förvaringsväggen under trappan, ett lager spackel till sen är det dags att måla. 🙂 Själv har jag dragit på mig projekt ”förfina och organisera” i hallen nere. Det är otroligt hur det kan se så lätt ut när min man sågar och skruvar… för att för mig går det inte alls lika smidigt, hahaha. Har iallafall lyckats kapa till några regelbitar, gipsat och spacklat igen ett stort hål idag så jag är ändå lite stolt över mig själv, snart dags för det roligaste, att tapetsera! 🙂föreeftergarderobhall1Hallen uppe är så gott som klar, lite justeringar på trappräcket bara sen är det finito, ska visa er före/efterbilder då, sådan galen skillnad!!!! Så länge bjuder jag på lite bilder från garderoben uppe i hallen som fått sig en uppfräschning med nytt tak med infällda spotlight, nytt golv och färg på väggarna. Sen ny inredning såklart, såååå skönt med bra förvaring!föreeftergarderobhall2Vi kombinerade ihop en liten egen lösning med förvaringskorgar och bordskiva som vi kapat till från IKEA samt klädstång, hyllplan och konsoler från Bauhaus! 🙂 Rymmer massvis med jackor, skor och sånt som inte används just nu. 🙂DSC_0846Sen det bästa av allt! Förvaringskorgarna använder vi som tvättkorgar, märkte dem med min dymomaskin. På det här sättet sorterar vi automatiskt tvätten varje gång vi slänger den i tvättkorgen. Vi har gjort det i flera år nu och det är verkligen så bra! Då ser man automatiskt när en korg börjar bli full och just den tvätten är dags att tvättas, vi sparar så mycket tid på detta. Istället för att rota igenom en tvättkorg med allt blandat varje gång man ska tvätta! 🙂 Dessutom rymmer en korg ungefär lika mycket som en maskin! 🙂 Tips!

Noelia är tillbaka på förskolan och Junielle sover vilan så jag ska väl passa på att städa upp lite här hemma och kanske förbereda middagen, även om jag gärna hellre slängt mig på soffan och kollat in ett avsnitt av SKAM. Fasiken, den där serien håller mig vaken på nätterna, tur att det bara är några få avsnitt kvar. 😉 Någon mer som kollar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  Hej!
  Superfint! Vart har du köpt dymomaskinen? En kompis till mig letat efter en sån, inte det vanliga klassiska utan den du har, som ser ut att skriva med lite ”äldre stil”. Om du förstår hur jag menar? 🙂 Ha en fin dag!

 2. Sofie

  Så gör jag med mina tvättkorgar med. Jag satt även färglappar på så barnen kunde sortera in själva. Vit lapp för vitt tvätt, svart för mörka saker och röd lapp för rödd tvätt. Barnen kände sig så duktiga när dem också kunde sortera in. Nu när dem är lite äldre kan dem själva sätta på en maskin när dem ser att korgen är full.

 3. Lellehontas

  Vi har också samma korgar i vår tvättstuga där vi sorterar tvätten. Fast vi har vår på höjden istället 😊 Så bra tycker jag för alla barnen får sortera sin egen tvätt direkt i rätt korg 👍🏻
  Jag märkte upp våra korgar med ”hängtags” från Greengate.

  Och SKAM ska vi inte tala om! Haha, såg två säsonger på mindre än 1 dygn 🙈🙊

stats