EMILYSLIV

THE LITTLE MERMAID-DRESS

Som jag berättat ska ju Junielle ha sitt sjöngfru-kalas i helgen och då måste man ju såklart få vara en sjöjungfru också. Så denna söta klänningen gömmer sig i ett av paketen på födelsedagen på fredag! 🙂 Så himla söta detaljer och misstänker att hon kommer att älska denna och vilja ha på sig den varje dag, haha.Och så ett matchande diadem med snäckor och löshår till! 😉 Båda hittade jag på H&M, så galet söta. 🙂

Här har jag satt igång med bakningen inför kalashelgen nu, jag är ute i så sen tid mot vad jag brukar vara inför födelsedagar. Jag brukar ju ha presenter inköpta och inslagna flera veckor före födelsedagen men här anlände precis de sista presenterna till dörren och inte ett enda paket är inslaget ännu så det måste jag fixa imorgon så allt är klart till fredag morgon! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats