EMILYSLIV

TÄVLING – VINN INREDNINGEN FRÅN VALFRITT RUM!

jolyroomNu är det dags att dra igång denna riktigt exklusiva tävling. Ni har chans att vinna ALL INREDNING till ett av rummen ovan, ni ser bättre bilder över alla saker som ingår i varje rum HÄR!

Rummen att välja mellan är: 1. ”Bebisens hörna” 2. ”En rosa dröm” 3. ”Grönt är skönt” 4. ”Prinsessan på ärten” och 5. ”Blått är flott”

FÖR ATT TÄVLA:

– Gilla Jollyroom på Facebook HÄR!

– Lämna en kommentar till detta inlägg med vilket rum du önskar vinna!

Tävlingen avslutas på torsdag 28/1 kl 23.59, Lycka till!

OBS! DET GÅR INTE ATT KOMMENTERA MED SMILEYSAR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Månia Nilsson

  Pojkens rum hade jag en grönt & skönt makeover velat giva!
  Så alla som är där kan känna sig som en diva!

 2. Frida Wiik

  Detta skulle vara drömmen till min lilla Melissa! Mamma penningen räcker inte så långt just nu, så skulle bli överlycklig av denna vinst!
  En rosa dröm är precis vad som skulle ge henne mer kärlek och sprallighet i sitt rum. Hon skulle tjuta av lycka!!!!

 3. Jonathan

  En rosa dröm till våran dotter. Renovera hennes rum ska vi göra nu behöver vi bara leksaker och möbler att fylla de med. Håller tummar och tår för vinst. Kanonbra sida du har!

 4. Jennica

  Åh, skulle så gärna ge världens bästa lillasyster ett fint rum, där hennes ljuvliga sprudlande lek får sken av den hon är, en prinsessa. Håller alla tummar för att hon vinner ” prinsessan på ärten”

 5. Isabell gyhne

  Åh så fina grejer! Min underbara glada dotter skulle älska lite nya möbler till sitt rum. Hennes rum ska fixas och donas i så de fattas bara lite fina grejer att fylla rummet med. Så ”en rosa dröm” hade passat så kanonbra.
  Vi håller tummar och tår hela familjen ❤

 6. Martina

  Blott är flott skulle vara en dröm för oss då vi inte haft råd att inreda Milos rum än pga lång vistelse på sjukhus vid gödsel. Håller tummarna hårt!

 7. Elina

  En rosa dröm hade varit en dröm för mamman att vinna, en dröm för vår lilla Saga att vinna, då hon inte har så mycket i sitt lilla rum ännu. Jag hade blivit överlycklig om jag för en gång skull kunde få ha turen vid min sida. Ge vår Saga ett obeskrivligt sagolikt rum.

 8. Lisa Edenwind

  Herre jösses älska jollyroom och din Bogg plus tävling, vi hoppas på en rosa dröm till vår lilla sessa! Kramkram

 9. Johanna P

  Wow vilken tävling! Håller just nu på att rensa ut i rummet som ska bli lillasysters. Och av alla de fina rummen så skulle ”prinsessan på ärten” passa vår lilla sessas rum. Hoppas hoppas, vore så kul att vinna något för en gångs skull.

 10. Emel Sg

  Jeg ønsker Prinsessam på ärten til prinsessa mi som fyller 2 år i 6.juni <3 hun skal flytte til et større rom og jeg ønsker det veldig til rommet hennes <3 jeg elsker Jollyroom og de har stått i ønskelista lenge 🙂 håper og krysser fingrene for vinnerlykke for første gang <3

 11. Kickan

  15 september föddes vårt första barn, vår son Levi. En vecka innan han föddes köpte vi ett hus som vi nu renoverar och hoppas kunna flytta in i till sommaren. Levi kommer få sitt första rum och en sån här vinst hjälper verkligen till då alla pengar går till renoveringen! En dröm vore att få inreda hands rum med ”grönt är skönt” inredningen

 12. Sanne Asmussen

  GRÖNT ÄR SKÖNT

  Skulle verkligen vara perfekt timing då jag håller på att styla och göra iordning min prins lilla rum, fyra veckor kvar tills han är här

 13. Johanna Johansson

  ”Blått är flott” hade blivit en helt underbar vinst till pojkarnas rum och hade uppskattats av såväl stora som små!

 14. Elin Hansson

  Vill fira våra två busiga frön med det FANTASTISKA paketet ”Blått är flott”. Efter två veckors influensa då de missade snön som både hann komma och gå, skulle detta bli världens bästa plåster på såren. Och den fina bilen: där skulle vår ett och tre-åring stortrivas! Håller tummarna för denna högvinst!

  Kram/Elin

 15. Marina Bergendahl

  Åh vilken underbar tävling.. Vinner jag så önskar jag mig rummet Grönt är skönt.. Hoppas på tur till mina underbara prinsa som jag älskar över allt annat…

 16. Christine Bergmark

  Skulke vilja vinna blått är flott till våran kille som fyller 3 år. Han blev storebror för ett tag sedan och precis fått ett eget rum.vi fick bygga ut 2 rum så alla 4 barnen fick ett eget rum. Skulle va så kul om han fick dessa saker till sitt rum. Så lillasyster också kan få lite fina saker till sitt som det snart är dax att göra iordning.

 17. Johanna

  Mina två tjejer, 7 månader och 2 år gamla kommer inom kort få ”flytta ihop” i vårt stora sovrum. ”Grönt är skönt” paketet skulle passa perfekt i det stora rummet. Hoppas på lite tur, min 2åring skulle skutta av lycka!

 18. Sanna

  Grönt är skönt skulle vara fantastiskt nu när vi tagit en risk att drömhuset oss skaffa och allt ska klaffa men lilla grabben ska ju ha ett rum på det vill vi inte rucka ett tum. Ett rum där han kan vara när vi försöker bli klara ett rum där han kan vara trygg och som han också tycker är snygg(t)

  Toppentävling!!! 🙂

 19. Maria

  Vilken fantastisk tävling!! Det skulle vara den mest underbara present att få unna mitt prinsessa till barnbarn ett vackert rum där vi skulle läsa sagor under sänghimmeln och få bli serverad fika.

  Håller våra tummar för att få vinna *prinsessan på ärten*

 20. Anna Wictorin

  Jag skulle vilja vinna ”rosa dröm” till min dotter. Efter en lång och utdragen renovering är det snart dags att inreda rummet. Detta hade varit toppen och faller både mamma och dotter i smaken.

 21. Melina

  Wow, vilken tävling! Jag önskar vinna ”Prinsessan på ärten”, så svårt val, men det kommer bli en fantastisk ettårspresent till min lilla dotter. Kram!

 22. Johanna

  Nr 1 bebisens hörna hade varit underbart att få vinna då det visar sig att det ska bli en liten överrasknings bebis om ett litet tag. Hoppas på mycket tur

 23. Líney

  Jag skulle bli väldigt glad att kunna ge mitt barnbarn prinsessan på ärten! Det skulle passa mormors prinsessa.

 24. Jannike

  Hoppas på vinst av grönt är skönt till min 4åring som är hemma för körtelfeber vecka 3 med 40 graders feber. Efter en vecka på sjukhus och minst en månad framöver hemma då hon inte får anstränga sig kan det vara roligt med lite nytt på rummet!

 25. Emelie

  Åh vad det skulle vara roligt att få inreda dotterns rum med sakerna ifrån ” Prisensessan på ärten ” Så fina saker och vad glad vi skulle vara för att få vinna detta.

 26. Elise Sandber

  GRÖNT ÄR SKÖNT till lilla bebisen i magen! Helt fantastisk tävling när man hela tiden går och tänker på hur litens rum ska bli framöver

 27. Matilda

  Jag önskar vinna rummet ”grönt är skönt”! Perfekt passande saker till lillebrors rum ♡ Håller tummarna!! (Har gillat sidan på Facebook)

 28. Denise fagerholm

  Självklart vill mina tjejer vinna en rosa dröm till sitt kommande stora sovrum i det nya huset vi köpte idag.

 29. Camilla

  Planerar att bygga om så att våra två små tjejer får ett varsitt rum och det skulle vara en dröm att få inreda det ena rummet med grönt är skönt. Speciellt då grön är vår ena dotters absoluta favoritfärg.

 30. Natalia Rivera

  Skulle vara en dröm att bli vinnaren till ”grönt är skönt” rummet. Då lillebror här hemma alltid fått dela rum med sina systrar, men nu äntligen ska få eget rum. Denna vinst skulle vara mer än välkommen. Tack

 31. Joanna

  Skulle bli överlycklig om jag och min son vann ”grönt är
  Skönt”. Fantastiskt fina inredningssaker och flera av dom har jag trånat efter men aldrig haft råd!

 32. Louise boström

  Ojoj vad jag hoppas på att vinna nu!! Jag håller tummarna att få vinna Nr:5 blått är flott, till lilljäntan min! Har gillat Jollyroom och även nu lämnat en kommentar här, nu håller jag tummarna!

 33. Felicia

  Men gud så fina!! Om man vill vinna alla då??
  Hoppas i alla fall på att vinna ”grönt är skönt”, skulle bli himla fint här hemma!

  Tack för en fantastisk blogg Emily, den har förgyllt många timmar här hemma! Kram

 34. Erik

  Skulle gärna vilja ha inredningen i grönt är skönt! Fina färger för min kommande son som är här inom tre veckor!

 35. Josefin

  ”Grönt är skönt” vill jag vinna till min älskade son. Skulle vara så kul att få skämma bort honom nu på vintern eftersom han har så ont av sina eksem som kliar så han håller på att bli tokig av kylan.

 36. sofia

  Vilken dröm att få vinna prinsessan på ärten rummet nu när vi ska flytta och våra tjej som fyller 1 år i morgon äntligen ska få ett eget rum som jag drömmer om att få inreda både fint, roligt och praktiskt.

 37. Maria

  Tänk om man skulle vinna, det skulle vara så kul! Vi ska snart flytta och min lilla tös på 1 år ska få eget rum. En rosa dröm skulle passa perfekt till min lilla prinsessa. Just nu har tösen bara en säng att ha i sitt rum och en låda med leksaker så det skulle vara så kul att få inreda med lite fina saker. Håller alla tummar och tår

 38. Karolina

  Storasyster Inez har ett fint rum, och nu skulle det vara så roligt att få göra om lillasysters blå rum till ett ”prinsessan på ärten” rum. Det är våran alldeles egna Edda-prinsessa värd❤️

 39. Sara V. Larsson

  Åh, jag skulle vilja vinna det ljuvliga rum nummer 3, grönt är skönt. Med ett väldigt rosa rum och en lillebror påväg så vill jag ha något som passar dom båda i deras blivande gemensamma rum.

 40. Denise Hinkelman

  Oj, vilken fantastisk tävling hos en helt fantastisk tjej. En rosa dröm skulle jag vilja vinna till vår älskade kämpe, till hennes nya rum. Håller tummarna HÅRT! Kramar

 41. Jennifer

  Helt fantastisk tävling, helt klart för bra för att vara sant. Men grejerna till rummet Grönt är skönt skulle ju vara underbart att få skämma bort våra små trollungar med :)!

 42. Ida

  Jag hade sååå gärna velat vinna rummet ”en prinsessa på ärten” mina tvillingflickor fyller ett år om en månad så hade varit den perfekta presenten!!

 43. Annica

  Åh vilken underbar idé. Jag skulle vilja vinna blått är flått. Skulle passa perfekt i sonens rum då pengarna tryter

 44. Anna Maria Wickman

  Tänk om drömmen blev sann, att Maja detta fina ”prinsessan på ärten” rummet vann. Nu håller vi tummar och tår att Maja detta underbara rum får. <3 Gillar på facebook!

 45. Andrée Håkansson

  Håller tummar och tår, att lillasyster ett ”prinsessan på ärten” rum får 🙂 Önskar vinna till min dotter som är beräknad i början på april, gillar på Facebook!

 46. Eleanor

  Jag skulle vilja vinna grönt är skönt till min lilla parvel i magen. En inredningstokig mamma men att gå hemma på graviditetspenning är inte så bra betalt. Så hoppas på att vinna lite inredning till sonens rum som jag ska börja försöka inreda 🙂

  All lycka till er familj, ni verkar vara en väldigt ödmjuk och kärleksfull familj med hjärtana på rätt ställe

 47. Emelie

  Vilken fantastisk tävling!
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ”Prinsessan på ärten” till min dotter Elvira!

  Då vi nyss har flyttat har vår lilla tjej som snart är 10 månader precis fått ett eget rum. Där inne skulle vi väldigt gärna vilja inreda med dessa vackra saker! De skulle passa perfekt då vi inte hunnit köpa så mycket dit in ännu. Håller tummar och tår för att turen på våran sida står! Kram!

 48. Ida

  Åhh vilken supertävling!

  Hade själv valt grönt är skönt till vår lilla kille på 2 år om jag hade haft turen att vinna.
  Känns som om att hans rum aldrig blivit riktigt färdigt.. Men det här vore ju drömmen att få det matchat och färdigt.
  Så jag håller alla tummar och tår!!

 49. åsa

  Grönt är skönt!
  Till William 4 och Philip 8 månader, redan bästisar som delar allt!
  De skulle vara så kul att få ge grabbarna lite nytt å flott, så kan vi skänka iväg av de som blir över. Kram W&P

 50. Maria

  Hej
  Har gjort allt. Önskar prinsessan på ärten till min dotter. Skulle passa henne perfekt hon skulle avguda den. Håller tummar och tår

 51. Veronica söderström

  Jag hoppas på att kunna vinna ”blått är flått” eller alternativt ”grönt är skönt” hade varit perfekt till min 2 årige sons rum

 52. Amanda

  Om jag hade vunnit hade jag valt rummet ”grönt är skönt”.

  Är helt förälskad i den fina gungstolen! Rummet hade passat helt perfekt in hos oss i vårt radhus.
  Jag håller alla tummar och tår att jag vinner! 🙂

 53. Erika

  Jag önskar verkligen att jag vinner 4. Prinsessan på ärten!
  Såå fina saker, håller tummarna!

  Tack för en bra blogg med många grymma tävlingar!
  Kram

 54. Gippan

  Åh alla rum är ju så vackra! Min son skulle gärna önska att jag vann Rummet ”blått är flott” då han önskar sig en Springcykel nu till våren när vi ska ut på promenader med den nya bebisen som kommer i mars. Vore så härligt att kunna ge han lite nytt nu när han ska bli storebror. Håller alla tummar. Kram

 55. Anna Wickman

  Håller tummar och tår, att lillasyster ett ”prinsessan på ärten” rum får <3 Underbar tävling, gillar på facebook och instagram!

 56. Hilda

  Vilken otrolig tävling!! Jag har värsta beslutsångesten men jag hade nog faktiskt velat vinna ”grönt är skönt” den innhöll så många saker jag redan kollat på till lillkillens rum!! ☺️

 57. Sandra

  Jag önskar vinna ”En rosa dröm” till vår dotter som är beräknad om 2 dagar (30 Januari). Skulle vart den perfekta inredningen till hennes inte helt klara rum. Nu hoppas vi på vinst och att vi snart har vår dotter här!

 58. Nina

  Tänk att få vinna BLÅTT ÄR FLOTT-inredningen!

  Så otroligt fina saker som skulle uppskattas mycket. Till exempel sacco-säcken hade ju varit supermysig att sitta o läsa sagor i. Nu håller vi tummar o tår för att vi för en gångs skull kan ha turen med oss!

 59. Micaela

  Prinsessan på ärten och blått är flott är det svårt att välja mellan då mina söner skulle älska båda. Det som avgjorde är nog cykeln då storebror han en sån. Jag håller tummarna och hoppas på att vinna blått är flott så mina söner kan cykla tillsammans och matcha i vår.

 60. felicia

  Hejsan, skulle vara så skönt att få lite inredning, vi flyttar nu på måndag och sonen ska få sitt första rum, skulle vara så roligt att inreda det med ”grönt så skönt” skulle bli så sjukt snyggt! Har tyvärr inte råd med det själv då jag är studerande på gymnasie!
  Hoppas hoppas! ❤

 61. Jennie

  Prinsessan på ärten. En sagolik dröm att få ett sånt vackert Prinsess rum. Bara värt en äkta lite. Prinsessa som min älskade Lova.

 62. Sara

  Prinsessan på ärten vill jag vinna till min prinsessa.

  Blir så inspirerad när jag ser så fina rum men ekonomin stoppar. Håller tummarna för lite hjälp på traven.

 63. Elenore Sundström

  Jag önskar vinna ”prinsessas på ärten” till min 1,5 åriga dotter som snart ska få ett eget rum. Hoppas innerligt på vinst!

 64. Sebastian Paulsson

  Vore kul att vinna inredningen ”En Prinsessa På Ärten” till vår lilla tjej som ska titta ut i April!

 65. Sofia Wiberg

  Pappan här i huset tyckte ”en rosa dröm” när jag frågade honom. Innan hade jag tänkt att han som är mannen i huset hellre skulle tänka sig lite mer neutrala färger till prinsessan. Men icke, och ingen är gladare än jag. Det rosa rummet är fantastiskt! Så om vi mot förmodan skulle få chansen att vinna här så är vi faktiskt helt hundra procent överens om att rosa drömmen är vår dröm!

 66. Charlotte

  Men vilken fantastisk tävling!

  Jag och lillan här hemma hoppas så på att få vinna ”en rosa dröm” skulle passa perfekt nu när vi håller på och fixar hennes rum!

 67. Emelie

  Åh vad söt tävling. Skulle bli så glad att vinna ”blått är flott” skulle passa som födelsedags present till min lilla son som fyller år 7mars men oxå till lillasyster som snart är 3 månader. Har svårt att ha råd som ensamstående./ emelienikita på instagram

 68. Evelina Johansson

  Jag önskar vinna Grönt är skönt! Vore så kul att vinna denna fina inredning till mitt älskade gudbarn! Håller tummarna 🙂

 69. Alexandra

  Skulle så himla gärna vilja vinna ” Prinsessan på ärten” Det skulle kännas härligt att få inreda vår dotters rum med alla dessa fina ting! Hon är värd det, 6 månader nu , blev minst sagt en tuff start i livet för henne. Men hon visade oss redan från dag ett att hon är en hjältinna!

 70. Louise

  Skulle vilja vinna blått är flott till min lilla gosse. Än står hans blivande rum rätt tomt så det hade varit trevligt att få inreda med detta paket

 71. Linnea - Knoddasmammorna

  Snart är det dags för oss att ta tag i Filips egna lilla krypin då den här tävlingen är ju perfekt. Jag fastnade för ”Grönt är skönt”. Ett rum att växa i. Håller alla tummar och tår och hoppas på tur.

 72. Nora

  Hejsan!
  Jag kan inte gilla jollyrom på fb eftersom att jag inte har fb men jag ville chansa endå

  Jag skulle jätte gärna vilja inrednings rum ”grönt är skönt” till min sons rum det är dags för honom att flytta till ett eget rum nu men jag har inte råd och köpa allt till honom men att vinna detta skulle bli så perfekt för oss, och för ekonomin.
  Jag vill att min son (alla barn i världen) ska få det finaste rum för det förtjänar de, våra små änglar!

  Kram Nora

 73. Susanne andreasson

  Å en rosa dröm till fasters lilla fina 4 åring som behöver ett tös rum å inte brorsans avlagda grejer

 74. Sandra

  Vilken supertävling!
  Önskar att vi kunde få vinna Blått är flott till vår snart 2-åriga dotter.
  Håller en tumme och hoppas på tur!!

 75. Josefin

  Hej!
  Prinsessan på ärten skulle va rackarns härligt att få vinna!
  vinner aldrig någonting, men just nu skulle det behövas lite pepp i vardagen med denna fina vinst!

  Tack för en bra blogg. Fin inredning och ljuvligt goda ungar!

 76. Sofie - mamma till tre små

  Gillar självklart jolyroom på Facebook.
  Jag vill vinna inredning till det tomma tredje rummet vi har på ovanvåningen. Dom stora barnen har varsitt mini mini rum. Och nu när lillebror kommit så kom vi på att vi kunde göra det tredje rummet till ett mys/spel rum.
  Sitt hörna, tv spel, böcker och massa mys såg vi framför oss.
  Men som mamma ledig är budgeten begränsad så kommer ta tid att få ihop allt. Att vinna hade varit en underbar dröm.

 77. Marlene

  Åh! Vår lilla Elsa 5mån skulle vilja vinna prinsessan på ärten till hennes rum vi ska göra! Det skulle bli så fint!

 78. Linda

  Vår lilla bebis vi snart har här,
  vad skulle då passa bättre än att vinna allt det där.
  Att kunna inreda ett bebisrum,
  med saker så fina att man nästan blir stum.
  Till sina barn man allt vill ge,
  Om det bara för en sekund får dom att le.
  Vi hoppas på vinst såklart,
  Det vore helt enkelt underbart !

  Vi önskar vinna Grönt är skönt paketet 🙂

 79. Anna

  Jag vill vinna en rosa dröm till min lilla dotter så att hon kan få lite nya saker istället för storebrors gamla grejer.

 80. therese

  O vilka dröm saker till barnen. Fantastiskt tävling !
  Jag skulle valt GRÖNT ÄR SKÖNT till vår son Elliot. Mellanbarnet av 3 små busfrön i familjen.
  Med en pappa som nu studerar till Polis på annan ort o då inte bor hemma på veckorna. Hinns de aldrig med o fixa hans rum. En pappa gris som han är blir de ibland jobbigt när pappa inte kommer hem på dagarna. Detta skulle göra han ( o oss ) otroligt överlycklig.
  Håller tummar o tår för vår ELLIOT.

 81. Malin

  Min dotter Ronja vill självklart vinna rummet Prinsessan på ärten! ! Hennes rum blev färdigmålat igår och står nu tomt och väntar på fin inredning! Gillar givetvis jollyroom på Facebook!

 82. Sonja

  Bebisens hörna skulle passa perfekt då det ligger en liten bebis i magen, tror han/hon skulle uppskatta en härligt mysig och ombonad omgivning när den kommer ut ur trygga magen.

 83. Sabina Ismailova

  Jag har gillat på Facebook och önskar vinna GRÖNT ÄR SKÖNT inredningen! Skulle vara perfekt för oss som ska börja göra i ordning rummet till vår lilla grabb på 2.5 månad.

 84. Amanda

  Vilken rolig tävling skulle vilja vinna blått är flott 🙂 håller på att renovera lillemans rum:)

  Ig: Amandajaconelli

 85. Rebecka Eriksson

  EN ROSA DRÖM skulle jag vilja vinna till min dotter då hon skulle älska att ha ett riktigt rosa prinsessrum. Hon skulle bli så glad!

 86. Evelina

  ”En rosa dröm” önskas och hoppas jag kunna vinna till mina två döttrar som precis fått flytta ihop till ett ett blivande syskonrum,

 87. Hedeel

  Denna coola tävling måste man bara vinna. Gillat och delat på Facebook (via mammas konto, då jag saknar). BLÅTT ÄR FLOTT till min lilla prins som precis fått Ett eget rum.

 88. neggipegi

  Prinsessan på ärten
  vi väntar vår första bebis som är beräknad i början av april och det hade vart en fantastisk möjlighet att få inreda rummet med dessa super fina möbler, rena drömmen!!
  MVH Negin

 89. Josefine

  Prinsessan på ärten – hade vart en sååå perfekt vinst till min lillas rum! Håller tummarna! [ insta: sambohjelm ]

 90. Jennifer

  Vilken fantastisk tävling!
  Skulle vilja vinna inredningen från ”Grönt är skönt” till min lilla kille på två år! För två månader sedan flyttade han och jag till en egen lägenhet och han fick sitt helt egna rum, som just nu ser lite tomt och halvfärdigt ut då jag inte riktigt har råd, så detta skulle verkligen sitta fint!

 91. Rebecca Bornebäck

  Tävling från ovan.
  Jag önskar vinna en rosa dröm eller prinsessan på ärten till min Nova.

  I höstas drabbades vi av översvämning i badrum och hela Novas rum, och hela julen har vi kampat med försäkringar och byggfirmor för att äntligen få hennes rum och badrum, Nova har varit otroligt ledsen över att inte ha ett rum att leka i men snart är det äntligen tillbaka, så skulle mer än allt på denna jord vilja överraska henne med lite ny inredning som jag tror skulle göra henne överlycklig.

  Hoppas på vinst och ett mirakel. Vill inget hellre än att vinna detta.
  Mvh en hjälplös beccaochnova

 92. Sandra Sjöberg

  Grönt är skönt rummet är precis den inredningen jag skulle vilja ha i min sons rum som jag håller på att renovera just nu. Håller en tumme och hoppas på vinst!

 93. Emelie Fridén

  Jag skulle gärna vilja vinna grönt är skönt till min son som fyller 1 år den 6/2. Då vi har idétorka på vad vi ska ge honom så hade det passat perfekt att vinna inredning till hans rum då han nu ska flytta in där efter lite renoveringsprojekt som vi har haft. Nu håller vi tummarna.

 94. Karin Nygård

  Åh! Våra tvillingtjejer kommer när som helst och har endast en säng och en matta i sitt rum idag… Jag hade velat inreda med Prinsessan på ärten till dom.
  Gillat på Facebook med.

 95. Lisa Lantz

  Grönt är skönt! Skulle passa perfekt in i barnrummet som jag mentalt inrett och har börjat sakta möblera då vi väntar en liten till sommaren

 96. Madelene Westland

  PRISESSAN PÅ ÄRTEN
  Min 6- åriga dotter skulle älska att få en prinsessrum och jag skulle älska att kunna ge henne det och få se lyckan i hennes ögon!!!

 97. Anna Nordahl

  Prinsessan på ärten!

  Hade passar vår prinsessa perfekt!
  Hon fyller snart ett år (den 25 mars) och hon förtjänar ett super fint rum!

 98. Karin Hamberg

  Skulle vilja vinna ”prinsessan på ärten” till min dotters rum. Hon blir storasyster i vår och skulle verkligen vilja ge henne drömrummet innan.

 99. annapanna

  Hej! Skulle välja Grönt är skönt rummet. Skulle passa bra till en liten pojke som inte mår så bra. Han är värd allt det och mycket mer för att han får kämpa så mycket mer än andra barn. Snart fyller han år och skulle vilja förgylla dagen bäst det går. Han begär inte mycket är glad för allt han får. Nu håller vi både tummar och tår.

 100. Erica

  Önskar prinsessan på ärten!
  Underbart med tävling. 1:a gången jag har en bebis o man vill börja köpa allt. Nytt hus i sommar väntas. Det här kan bli början till hennes lilla rum.

 101. Sofia

  EN ROSA DRÖM!

  Den hade varit en dröm. Men tror nog att mamma skulle bli mer glad än lilla Alicia snart 7 månader. Att få göra fint till den jag älskar skulle vara en dröm.

 102. Martina Ekstrand

  Jag skulle vilja vinna möbler från: grönt är skönt! Så himla fina saker. Tack för en bra blogg, kram / Martina

 103. Annelie

  Åh, vilken härlig tävling! Gillar på FB och önskar inredningen i ”grönt är skönt” om jag har turen att vinna, så får barnen dela på det här hemma. Tack!

 104. Therese Levander

  Snart är min lilla tjej stor nog att få sitt det rum. Tänk om jag kunde få inreda det till henne med en rosa dröm!!

 105. Angelica Hallin

  Vilken super t ä v l i n g.
  Jag skulle så gärna vilja vinna den där elbilen till min son Eddie då han verkligen älskar allt med spänning och fart. Så jag håller helt enkelt tummarna för vinsten BLÅTT ÄR FLOTT.

 106. Tanja

  Prinsessan på ärten

  Skulle sitta fint nu med inredningsdetaljer när man står mitt i en rust av ett barnrum till en liten tjej

 107. Malin tidlundh

  ”Prinsessan på ärten” Hur fint som helst. Skulle vara underbart för min 5månaders prinsessa att få i ett eget litet slott.

 108. Emma berg

  Skulle välja ”Blått är flott”.
  Tänk att få fixa fint i min lilla killes rum lagom till hans 1-årsdag i februari!

 109. Emelie

  Minstingen Malte ska precis få eget rum och sista strykningen grå färg åker på idag. Lyckan vore att vinna nummer 3 som skulle passa helt perfekt där inne ☺️

 110. Jennifer

  Oj vad svårt det var att bestämma sig mellan en rosa dröm och prinsessan på ärten. jag skulle nog vilja ha prinsessan på ärten! Bra blogg. Härliga och inspirerande bilder!!

 111. Felicia

  Prinsessan på ärten
  Skulle jag vilja vinna till min dotter. Hade blivit en riktigt make over i hennes rum med all den fina inredningen. Nu håller jag både tummar och tår på att jag får chansen att vinna.

 112. Irene

  Åh jag önskar mig en rosa dröm till mima tjejers gemensamma rum 4 och 2 år gamla) då vi flyttar nästa månad. När man är en nybliven ensamstående mamma så räcker tyvärr inte ekonomin till. Har alltid ärvt leksaker och möbler till dom och hade varit en dröm att vinna en just rosa dröm <3

 113. sara wallenius

  Grönt är skönt hade vart uunderbart- fantastiskt-superkul- å vinna!!
  Älskar varenda pinal på bilden..o drömmer redan om hur och var vi ska placera det!!
  Följer jollyroom på fb!
  Kram!

 114. Felicia

  Men åh så underbar tävling och vilka fina rum! Höll på att missa denna chans och det vore ju väldigt synd. Gör ett försök och väljer rummet ”Grönt är skönt”. Skulle vara mer än lagom att vinna detta till våran 2 månaders Milo framtida rum, en dröm!

 115. Linnea Karlsson

  Åååh herregud vore rena rama drömmen att få vinna
  Prinsessan på ärten skulle jag välja att inreda min dotters rum med.
  Så perfekt det skulle vara vi har nyfiken flyttat till ny lägenhet och måste inreda Julias rum, och när man är föräldraledig har man inte mycket pengar att röra sig med så att vinna kan jag bara drömma om.
  Håller mina tummar och står tills dom blir blå

 116. Linnes Karlsson

  Åååh herregud vore rena rama drömmen att få vinna
  Prinsessan på ärten skulle jag välja att inreda min dotters rum med.
  Så perfekt det skulle vara vi har nyfiken flyttat till ny lägenhet och måste inreda Julias rum, och när man är föräldraledig har man inte mycket pengar att röra sig med så att vinna kan jag bara drömma om.
  Håller mina tummar och står tills dom blir blå

 117. Sette

  Oh så fint! Stod mellan prinsessan på ärten och blått är flott till sonen men det får nog bli blått är flott. Hade blivit perfekt för hans ett årsdag som är snart

 118. Jennifer Dahlberg

  Prinsessan på ärten!
  Jag har en liten dotter på fem månader och jag har kollat på alla de otroligt söta möbler och saker från jollyroom som just ”prinsessan på ärten” har. Min dotter är mitt (och min sambos) första barn och jag tycker att att inreda ett barnrum är det roligaste som finns. Det skulle vara så otroligt kul om man fick vinna detta.

 119. Therese

  Skulle vilja vinna ”Prinsessan på ärten” till min dotter. Skulle göra så mycket i hennes rum som är tomt nu 😛

 120. Frida

  Prinsessan på ärten håller vi tummar & tår för här hemma!!!
  Hade varit den perfekta födelsedagspresenten till vår lilla prinsessa som fyller 1 år om några veckor!

 121. Victoria S

  Grönt är skönt !
  Skulle passa på våran lille killes rum, och på blivande bebisens! Får en liten om en månad ♡ å dom får dela rum!! Hoppas så!!

 122. Malin

  Följer sedan länge @jollyroom på instagram!
  Önskar vinna nummer 3. Grönt är skönt, till min dotter här hemma! Skulle göra hennes rum komplett & precis de sakerna på bilden jag länge suktat efter, vilken dröm vinst de vore att få ge henne. Håller tummar & tår!

  Kram!

 123. Lotta

  Hoppas hoppas!! Skulle vilja vinna nummer 3 ”grönt är skönt” till min gudson. Just nu har han bara en säng i sitt nya rum och alla leksaker är i familjens vardagsrum. Hade känt mig som en supergudmor om jag fick inreda hans nya tomma rum med allt detta!

 124. Angeilica

  Wow vilken tävling! ”Blått är flott” skulle passa perfekt för vår lille parvel när han ska få eget rum ♡

 125. Malin

  Jag önskar att jag vann inredningen i ”grönt är skönt” rummet, skulle vara en perfeckt 1års present till vår son som fyller år den 28 februari 🙂

 126. Elizabeth

  Grönt är skönt hade passat till båda mina busars rum. Oj vad härligt det hade varit att få vinna alla dessa fina grejer:)

 127. Jonna Aspenstedt

  ”Grönt är skönt” skulle passa vår snart 3 åring! Bilen skulle han älska och hyllorna och stolen är något jag velat ha länge. Alla saker skulle passa in så fint på hans rum. Vilken perfekt 3 års present det hade blivit 🙂

 128. Carina

  Vilken fantastiskt tävling!! Håller på att planera inredningen till mina flickors nya lekstuga, så nr 4. Prinsessan på ärten paketet hade vart jätte kul att vinna.

 129. Niklas erheden

  Hoppas på att vinna ”grönt är skönt” till mina barn. Bådas rum går i grått så detta paketet skulle dom kunna dela på. Den fina stolen är något vi önskat länge så nu hoppas vi på tur! 🙂

 130. Sarah

  Helt klart prinsessan på ärten!

  Det är precis vad min tjej på två år skulle behöva i sitt rum, det skulle passa henne perfekt!

 131. Jenny Ternestål

  Grönt är skönt – rummet ju så fint så det skulle jag vilja vinna till min Lillys rum. Hon fyller 3år snart och i hennes rum är det gröna tapeter så detta skulle passa perfekt!

 132. Camilla

  Prinsessan på ärten!

  Vi har nyligen flyttat till vårt första hus, fick tvillingflickor i september och ska inreda 3 flickrum från grunden (har en dotter på 2,5 år också). Att vinna detta paket hade varit helt underbart, både för inspiration till rummen och ekonomisk hjälp. Vi vill inreda med det bästa till våra 3 hjärtan!

 133. Caroline N

  ”Grönt är skönt” skulle passa i sonens nya
  Han ska nämligen bli med egen lya
  Eller ett rum som han kan kalla sitt eget
  Japp, vi tar nu det stora steget
  För liten blir snart väldigt stor
  Då han om någon månad blir storebror!

 134. Theatorngren

  Wow, flytten bär äntligen av till ett radhus vi köpt. Vad vore väl bättre med riktigt snygg inredning till sonen’s rum. Grönt är skönt hade passat varan stil grymt bra. Håller alla tummar och tår, vore grymt att vinna!

 135. Fanni

  Bebisens hörna! Perfekt till Grodan som ligger i magen och beräknas titta ut i slutet av Juli. Den passar både pojkar och flickor, vi vet inte könet på barnet. Kram

 136. Cassandra

  Prinsessan på ärten vill jag vinna till mina döttrar. Perfekt att dela på sakerna, då båda behöver hälften var ungefär ✊

 137. Linn Lund

  Hej Emely!
  Jag föll för rum nummer 4. ”Prinsessan på ärten”
  Så fina inredningsdetaljer och några av sakerna hade jag planer på att inhandla. Håller tummarna!

 138. Aysu

  Prinsessan på ärten, Älskade rum hoppas att jag vinner dig! Hoppas ödet för vinst är på min sida denna gången.

 139. Caroline

  Så fina rum 🙂 Men jag hade ääälskat sakerna i Grönt är skönt-rummet. Min lilla ettårings rum saknar en hel del och dessa underbaringar hade absolut fulländat det! 🙂

 140. Sanna Ingelsten Olsson

  Prinsessan på ärten.

  Sonen på 2 år ska få ett nytt rum och lämna över sitt gamla till lillasyster på 8 månader. Hennes nya rum kommer att gå i mintgrönt och kommer behöva piffas upp med lite söta möbler och prylar. Bli lite mera tjejigt!

  Jag håller alla mina tummar & tår för vinst. Skulle vara så himla roligt att vinna något nångång!

 141. Vanessa

  Snart flyttar vi till hur och yngsta grabben är full av lek och bus. Skulle vara fantastiskt roligt att inreda med nummer 5 blott är flott.

 142. Josefin

  Båda sönernas rum är så tråkiga så att få snygga till ett av rummen vore så roligt, skulle vilja vinna rummet ” grönt är skönt ” skulle göra så mycket i båda pojkarnas rum då rummen som dom har nu knappt är inredda ✊☺️ Gillar på Facebook!!
  Instagram: Josefin__22

 143. Setsuhen

  Blått är flott skulle både lillasyster och storebror säga. De busar och myser hela dagarna tillsammans och på kvällarna snarkar de i kapp på en armlängds avstånd, nu i sommar kommer det ännu en liten till familjen så tänk om jag fick skämma bort dessa två lite extra fram tills dess då de ska dela uppmärksamheten med ett till litet mirakel.

  Följer/Gillar Jollyroom sen länge.

 144. Veronica

  Åhh vilken underbar tävling!! Jag skulle verkligen villja vinna inredningen från grönt är skönt till min lilla tjej. Då skulle jag äntligen kunna gör iordning hennes rum som jag inte hafft råd att göra. Håller alla tummar och tår!! Måste oxå säga att jag älskar dina blogginlägg och bilder på instagram. Så himla fina bilder och massvis med inspiration!!

 145. Jannica

  Grönt är skönt skulle jag gärna vilja vinna. Vi har en liten bebis som beräknas komma i sommar och det hade varit så kul att få inreda med fina möbler och accessoarer i vårt nya radhus till vår lille!

 146. Mina

  Hade blivit så otroligt glad om just vi skulle kunna vinna denna tävling. Har en son som är 8 månader och håller just i detta nu på och fixa iordning hans rum och vad vore inte toppen då
  Om man skulle kunna vinna (blått är flott ) då. Vi håller alla tummarna för att vi skulle kunna kamma hem
  Denna vinst. ✊

 147. Julia skoog

  Grönt är skönt skulle passa super till våran lilla sån som är beräknad att komma med storken nu i februari :)!
  Tack för en super bra blogg och ett toppen bra instagram konto :)!

 148. Maria Petersson

  Önskar så hemskt mycket att vinna ”Prinsessan på ärten” till min lilla dotter. Lycka till allihopa!

 149. Elin

  Beslutsångest utan dess like då alla rum innehöll så mycket fint men går på magkänslan (älskar hushyllan och sänghimlen!) och håller tummarna för ”Prinsessan på ärten” till vår lille Ebbe.

  Gillar på Facebook.

 150. Agnes

  Skulle så gärna vilka vinna ”Bebisens hörna”. Lillasyster är beräknad att komma i maj och rummet som är tänk till henne är just nu gästrum/hänga-tvättrum/ställa-saker-vi-inte-använder-rum och skulle verkligen behöva piffas upp!

 151. Linda Barkman

  Rummet Grönt är skönt ät helt underbart och precis lilla Valentins stil (eller mammas). Skulle vara underbart att vinna nu när han snart ska gå från bebishörna till eget rum!

 152. Emelie Feuk

  Wow vad svårt att välja, men ögat faller hela tiden tillbaka till ”grönt är skönt” så den håller vi alla tummar och tår för! Vilket underbart paket till barnens rum.
  Gillar sedan länge på facebook! 🙂

 153. Elenor

  Snart flyttar vi till hus och lillan som dagarna efter fyller 1 år ska få sitt eget rum. Ska bli så roligt att få inreda och ’en rosa dröm’ vore en underbar start.

 154. Beatrice

  Då vi flyttat så mycket dom senaste åren så har jag inte fått någon inspiration till prinsessorna rum, och mycket som finns där är ärvt eller gammalt.” En rosa dröm ” skulle göra deras rum till ett behagligt och fint krypin.Önskar verkligen att turen är med mig denna gång! Kram

 155. Jennie

  Om jag vann skulle jag välja ”Prinsessan på ärten” men min prinsessa Saga skulle få dela med sig lite åt storebror Loui på 2,5år 🙂

 156. Cicci

  Åhh så fint alltihop! Våra två prinsessor skulle såklart vilja ha inredningen från En rosa dröm till sina rum!
  Superhärlig blogg du har!
  Kram

 157. Hedvig

  Det hade varit fantastiskt att få göra om arbetsrummet till barnrum med dessa fina inredningsprylar. Både mamma och dotter känner att ”prinsessan på ärten” får det att klia lite extra i inredningsfingrarna! Hoppas på tur!

 158. Emma

  Vilken underbar tävling!!

  Jag skulle vilja vinna Grönt är skönt – inredning till mina söners rum. Dom ska nu få dela rum framöver och dom skulle få det så fint där inne med hjälp av en vinst som denna!

 159. SaraJohansson

  Vilken underbar vinst! Om jag hade vunnit hade jag valt grönt är skönt, vi håller på att göra iordning första barnrummet ny och vi har valt en mintgrön tapet så det hade passat perfekt!

 160. Sara

  Fantastisk tävling! Vill så gärna vinna prinsessan på ärten till min stora tjej på 3 år. Hon har fått två syskon (tvillingar) och känner att jag vill skämma bort henne då hon har anpassat sig så bra och är en fantastisk storasyster.

 161. Anna

  Prinsessan på ärten! Till min lilla prinsessa på 5 månader och som snart ska flytta in och sova på sitt rum, vad kan passa bättre än vacker och mysig inredning

 162. Pia

  Prinsessan på ärten till min son. Kanske låter konstigt men då han älskar att laga mat och fika, många fika☕ stunder och maträtter har det blivit så skulle han älska denna och det allt min älskling som får bestämma. Så vi håller nu tummarna✊✊ båda två.

 163. Caroline

  Är mitt uppe i en minirenovering av barnens lekrum. Något de önskat sig länge. Till en början tänkte jag att det var en bra idé som födelsedagspresent då de fyller år nu i februari och mars. Frågan är bara hur jag tänkte där. Renovera under årets fattigaste månad!!!

  Hoppas för allt i världen att vi vinner ”en rosa dröm”, så slipper detta projekt bli min mardröm…

 164. Johanna Karlsson

  Jag skulle välja ”grönt är skönt” till min grabb, då vi precis flyttat och jag inte vet vad jag ska göra med hans rum så är ju detta en perfekt utgångspunkt. Håller tummar och tår för vinst

 165. Nicole

  Jag skulle jättegärna vilja vinna ”blått är flott” till tvillingarnas lekrum. Att få en röd tråd i rummet är en önskan som jag inte får ihop. Men med denna vinst skulle det bli perfekt!

 166. Caroline s

  Wow! Är med! Blått är flott passar in på Våran lilla terrorist ( som han kallas) han kan få en att mjukna med hans stora blåa ögon. Sen vore det xtra skoj att vinna då han fyller hela 2 år nästa vecka

 167. Fru Segerblad

  Gillat Jollyroom (heter Frusegerblad där)

  Vill vinna rum ”Grönt är skönt”.

  Hade varit så uppmuntrande att vinna lite inredning då jag har börjat jobba igen efter en lång föräldraledighet. Och lämna sonen varje morgon på dagis gör lika ont i hjärtat varje gång då jag hellre hade spenderat mina dagar med honom.

 168. Magdalena ( mammatillthea)

  Grönt är skönt! Vilken fantastisk tävling!
  Sonens rum står på tur att renoveras, då han aldrig haft eget rum har vi tyvärr inga möbler eller inredning till rummet.

  Vore underbart att kunna inreda med dessa snygga saker!
  Hoppas och ber om att turen stannar på oss!!
  Att detta skulle hjälpa till mycket nu när kontot för inköp ekar tomt vore helt Klart obetalbart!

 169. Josefin

  ”Prinsessan på ärten” hade min dotter på 2,5 år älskat så att hon hade kunnat skämma bort lillasyster med tårta!
  Har gillat Jollyroom på Facebook och håller tummarna!

 170. Veronica Marie

  En rosa dröm hade jag blivit så oerhört glad över att vinna till min lilla prinsessa. Hon har ännu inte fått ett eget rum då vi bor litet, men hon ska snart få dela rum med sin storebror och då är det tänkt att fixa en alldeles egen hörna till henne, därför vore det så roligt att vinna allt detta fina till henne så att man kan fixa ordning riktigt ordentligt till henne. Vi skulle bli så oerhört glada och så himla tacksamma!!

  Hoppas att vi har turen med oss!! Kram
  Jag gillar självklart Jollyroom på Facebook.

 171. Alice

  Alla rum är så fina, men det jag helst av allt skulle vilja vinna är ”bebisens hörna” till min lilla tjej! Har självklart gillat på Facebook!!

 172. Jessica

  Då jag inte riktigt får ihop sonens rum så skulle ju denna vinst vara perfekt. Om jag vann skulle jag välja ”grönt är skönt”.
  Gillar redan på facebook.

 173. Jenny

  Wow vilken tävling.
  Brukar aldrig vinna men måste ändå chansa, då det hade passat perfekt då vi har ett nytt tomt rum för lillan i magen att göra iordning innan hon föds i april månad. Då hade Prinsessan på ärten passat perfekt in till det rummet. Åhh hoppas.
  Försöker hålla tummarna så hårt jag går.
  Kram Jenny

 174. Lisa

  Vilka underbara saker! Jag håller tummar och tår för ”Prinsessan på ärten” till våra små kommande enäggstvillingar. Snart är flyttdatumet här och vi ska börja renovera en större lägenhet, så vi alla får plats 🙂 Hade varit drömmen med dessa fina saker att få inreda med sen 🙂

 175. Mirone

  Älskade dotter, jag vill egentligen ge dig allt,
  fina saker och glädje, ja allting tusenfalt..
  Tyvärr har ju sjuksyrror som jag inte alltför fet lön,
  så jag håller tummarna och ber en liten bön,
  för att ”blått är flott” får flytta in hos dig,
  min vilda och coola fotbollstjej!

 176. Therese

  Ett ”prinsessan på ärten”-paket hade varit världens finaste present till mina söner. Allt kommer både till nytta och nöje i många år framöver!

 177. Tina

  Blått är flott, min son skulle bli överlycklig då det varit så mycket fokus på att fixa systrarnas rum den senaste tiden.

 178. Fredrik

  Mina små mästerkockar hade älskat köket och bakelserna i ”prinsessan på ärten”-paketet. Min inredningstokiga sambo hade utan tvekan hittat en bra plats i sönernas rum för möbler och belysning. Happy wife – happy life, eller vad brukar man säga? Håller tummarna för oss alla här hemma!

 179. Linda

  Jag skulle så gärna vilja vinna en Rosa dröm till min Brorsdottern som jag träffar för sällan då jag bor utomlands. :/ Saknar henne mycket hade varit kul och ge henne nåt riktigt speciellt som hon kan ha glädje av länge 🙂

 180. Johanna

  Din blogg är en underbar inspiration och ögongodis. Prinsessan på ärten, hade passat perfekt till mina två små prinsessor här hemma.

 181. Ciss-i mamma till 3

  Men så rolig tävling. Grönt är skönt skulle jag önska om jag vann till våran lilla efterlängtade trea.

 182. Frida

  Den rosa inredningen hade passat perfekt nu när vi flyttar tillbaka till Sverige, efter 3 år utomlands.
  Dessutom med två små flickor <3

 183. Sofi Fifi Karlsson

  Hade velat vinna ett snyggt inredningsset till en liten tjej som snart ska få flytta in i ett eget rum! Hade helst velat ha ”Prinsessan på ärten”!

 184. Emelie

  ”En rosa dröm” det säger allt! Passar perfekt in på min dotters rum.
  Flyttar på måndag näste vecka till eget, håller alla fingrar och tår för att turen och lyckan står på mig sida.

 185. Jenny W

  Prinsessan på ärten! Min 3åring är i en riktig prinsessfas; och vi skulle vilja göra en uppfräschning av hennes och sin lillasysters rum, så detta skulle verkligen passa in helt rätt! Nu håller i tummarna.

 186. Christine

  Blått Är Flott
  Skulle ge det till min vän som väntar en liten grabb.
  Nummer 5 i syskonskalan!
  Så det här skulle bli den bästa doppressenten till det nya tillskottet i den stora familjen.

 187. Anna Östlund

  Vilken tävling!
  Jag är med och hoppas så på att jag blir vinnaren av inredningen ”Grönt är skönt”.
  Vi väntar vårt första barn och ska börja inreda lillens rum. Det här vore helt fantastiskt att få vinna! Håller våra tummar!

 188. Jelene

  Åh vilken härlig tävling. Om jag skulle ha den enorma turen att vinna skulle jag välja prinsessan på ärten till vår lilla tjejs rum. Bokhyllan har jag suktat efter hur länge som helst, och en sänghimmel över sängen hade varit såå mysigt. Sen är ju alla andra grejer också alldeles ljuvliga! Hoppas på tur!

 189. Emma

  Underbar tävling som vanligt!
  Min lilla tjej skulle älska ”prinsessan på ärten” och håller tummar och tår stenhårt för att hon ska vinna detta lagom till sin 1 årsdag 😀

 190. Marie

  Prinsessan på ärten, hade passat min dotter perfekt. Satt och sökte inspiration till dotterns rum och fann detta vilken dröm.

 191. Tommie

  Blått är flott skulle min grabb( o jag) tycka vara jättekul att vinna!
  Leka med polisgaraget, lära sig cykla och köra lite bil, och sen mysa ner sig i saccosäcken och läsa en mysig bok tillsammans. Frugan skulle bli sjukt imponerad om jag kom hem med alla dessa fina saker en dag!
  Jag håller tummar och tår!

 192. ida isenberg

  Åh grönt är skönt skulle min lilla 2-åring älska! Vi har precis flyttat till större så han har fått eget rum. Tyvärr har inte ekonomin räckt till att göra det mysigt och fint än så det här skulle vara perfekt! Håller tummarna!

 193. Therese

  ”Prinsessan på ärten” hade gjort lillebrors lilla rum till en dröm och storebror hade bjudit på mat och fika dagarna långa. Ett perfekt paket till båda mina små busar!

 194. Sara

  ”Prinsessan på ärten ” – många sessor jag har som glada av denna gåva skulle va!! Håller tummar & tår för vinst från er i år;)

  Vänliga hälsningar Sara & hennes sessor!

 195. Lisa Berggren

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna EN ROSA DRÖM till min lilla dotter, som snart ska få ett alldeles eget rum. Vore helt fantastiskt att få vinna detta, vilken dröm.

 196. Isa

  Jag skulle vilja vinna ”Grönt är skönt” till min systerson som också är min gudson! Dom har byggt nytt hus men har det så struligt med husleverantören så dom kan aldrig komma till delen att få hemmet mysigt och hemtrevligt. Skulle avlasta och hjälpa dom mycket med ett färdigt rum till sonen! Hoppas verkligen på vinst och håller tummarna!!

 197. Victoria

  Min lilla tös ska snart bli storasyster och är värd lite extra uppmärksamhet. Hon hade blivit överlycklig över ”blått är flott” då hon älskar fordon!

 198. Alice

  Grönt är skönt. Så harmoniskt och mysigt!

  Vi inreder blivande barnrummt till barnet vi är kontaktfamilj till och denna inredning skulle göra det där lilla ”extra”

 199. Sanna

  Wow, vilken tävling! Det var himla svårt att bestämma sig för vilket rum som var bäst och mest lämpligt för min dotter, men till slut kom jag fram till att prinsessan på ärten passar henne perfekt. Det innehåller många produkter som funkar även för större barn och som faktiskt kan följa med under flera år framåt. Min dotter är nämligen inte så liten längre, utan redan ett skolbarn på 8 år så att få vinna det här lyxiga priset vore inte bara en dröm utan något som verkligen skulle komma helt rätt i tiden då vi precis börjat få bort alla småbarns saker från hennes rum och byta till nya.

  Lekspisen och maten som kanske lämpar sig för lite mindre barn skulle hamna hos halvsyster Charlie som fyllde 3 år här om dagen.

  Gillar Jollyroom på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 200. Robin

  Tänk att få inreda min dotters barnrum med så mycket snygg inredning! Jag som kille har ibland svårt för att få ihop det men med hjälp av ”en rosa dröm” hade det ju blivit hur bra som helst! Dessutom hade min dotterns mamma blivit duktigt imponerad och glad!

 201. Mikaela

  Att inreda ett barnrum kan vara svårt men så himla roligt! Då vår lilla tjej nu blivit fyra månader har jag nu börjat inreda hennes rum så smått och det hade ju varit så roligt att göra det med alla fina grejer från ” En rosa dröm” för det är precis så rummet hade blivit, en verklig rosa dröm!

 202. Oscar

  Hade varit guld värt att vinna grönt är skönt eller blått är flott . Hade velat överraska min tjej med våra små barn . Inte så vanligt att en man kollar in bloggar o kommenterar men hittade hit av en slump o tyckte detta var en toppen idé o hopps på att kamma hem serien !min tjej prioriterar aldrig sig sjölv o har barnen som prio ett. Min tjej har varit sjuk länge och då menar jag inte förkyld och feber sjuk utan kroppsligt hormon sjuk och Eftersom ekonomin inte är på topp så skulle vi aldrig kunna köpa såna fina dyra saker till barnen . Jag tycker mina barn o tjej är värt detta o dem skulle bli sååååååå himla glada och lyckliga om jag kom hem med något sådant oväntat!! Håller tummarna!!

 203. Sara Nyström

  Blått är flott! Vi har byggt nytt hus och bott ett år nu, men barnens rum är fortfarande oinredda… Har två pojkar på 1,5 och 3 år. Båda äääälskar bilar! 🙂

 204. Aneth nordgren

  Det får bli en överraskning för mig. ALLT ÄR LIKA VACKERT Å FINT
  Blir det till barnbarnet Jones el dottern Jenny tro det blir om jag blir den lyckliga? /Kram mamma/mormor

 205. Anna

  ”Grönt är skönt”
  Det vill jag vinna till min pojk som inte har så sammanhängande inredning på sitt rum än. (mamma skäms att hon.är dålig på det)

 206. Sara

  Vår än så länge ofödda son tror jag skulle älska ”grönt är skönt” och det gör hans mamma också! Vi skulle bli överlyckliga om vi kammade hem detta till hans rum. Vi håller en tumme! Det sägs ge mest tur!

 207. Murat

  Jag önskar att få vinna rummet prinsessan på ärten. Jag är en pappa som inte hinner träffa min dotter så mycket som jag vill göra. Skulle vilja överraska henne med något riktigt fin. Detta skulle vara en dröm för henne och för mig att se henne så lycklig.

 208. Karin Wessman

  Åh skulle så gärna vinna ”prinsessan på ärten”-rummet. Skulle vara en dröm att få ge detta till min 1åriga dotter Freja. Håller alla mina tummar och tår för denna fantastiska vinst! Kram

 209. Liza

  ”Att inreda syskonrum till flicka och pojke är inte lätt
  inredningen ”grönt är skönt” skulle kännas helt rätt!”

  Inredningen ”Grönt är skönt” skulle verkligen passa så bra både till vår tösabit och till lillgrabben, som nu ska få gemensamt rum!
  Jag älskar varenda grej i det rummet!

 210. Tina

  Åh! Om jag vinner önskar jag ”blått är flott” till vår älskade pojke som snart äntligen ska få ett eget rum!!! <3

 211. Jenny Hammar

  — EN ROSA DRÖM —
  Min dotter Moa är 5 år. När vi flyttade in i huset var hon nyfödd. Då tyckte vi att hon skulle få det minsta rummet. Ett litet mini-rum…
  Men hon var inte en bebis för alltid upptäckte vi lite senare! Nu får hon inte plats med sina leksaker. När det är dags att byta från juniorsäng till större säng kommer det bli problem… Ett skrivbord lagom till skolstarten är inte att tänka på ens…
  Så nu har vi bestämt att vi ska byta rum med varandra här hemma. Moa ska få vårt sovrum. Och jag och mannen ska knö oss in i hennes rum istället! En underbar rosa drömvinst!!
  Då hade den här fina vinsten suttit mycket fint! Ny härlig inredning behövs till prinsessans nya rum!

 212. Marie Freij

  Jag tycket alla alternativen är superfina, men väljer ändå Prinsessan på ärten. De fina detaljerna och möblerna skulle passa precis överallt hemma hos oss, särkilt såklart i våra barnrum. Ärten blir valet!

 213. Caroline

  Åh vilken underbar tävling!
  Bebisen i familjen ska få eget rum och i just detta nu så håller vi på att fixa iordning det.
  Rummet ”grönt är skönt” skulle passa så fint ihop med hans tapet Clouds från Ferm Living.
  Efter att ha renoverat ett helt hus, så skulle detta vara en stor hjälp på vägen.
  Tack för en toppen tävling!
  Ha det fint! Kram

 214. Emelie

  Ohh jag skulle vilja vinna någonting från rummet Blått är flott 🙂 min syster har nyligen fått en son och i hans rum skulle det passa bra med någonting därifrån. Håller tummarna!!

 215. Evelina

  ”Grönt är skönt” skulle vara helt perfekt för min lilla älskling till flytten ! Håller tummarna rejält !

 216. Nina

  Absolut grönt är skönt.! Kanske skulle detta rum få sonen till att tycka rummet är så mysigt att han vill stanna kvar o sova hela natten i sin egen säng. Pigga föräldrar är ju lite mera energi (lek) dagen efter.
  Så nu hoppas jag på grönt är skönt.

 217. Johanna

  Jag väntar min andra dotter som ska få namnet Ellinora. En rosa dröm skulle passa även min stora tjej Isabella. Vi har det otroligt tufft efter att förlorat min livskamrat och barnen sin pappa i en olycka strax efter vi fick beskedet att vi var gravida igen. Jag försöker hålla mig uppe för mina barn skull, men ett brustet hjärta läker aldrig och svårigheterna med att bli ensamstående med två små barn är stora inte minst ekonomiskt. Skulle vara till stor hjälp omvittnat vann detta rum.

 218. Emelie

  Åh vi som precis skall flytta till hus och vår 2 åriga flicka skall för första gången få sitt egna rum 🙂 en rosa dröm hade varit perfekt

 219. Kim

  ”Grönt är skönt” skulle passa perfekt till vår lilla älskling på fyra månader. Har precis flyttat till en större lya där han kommer få eget rum.

 220. Erica

  Grönt är skönt!

  Vi håller på och renoverar vår 4 – månaders sons rum just nu och dessa möbler skulle passa perfekt hos honom. Frågade även sambon vilket rum vi ville vinna och han sa samma. 🙂

 221. Eleonor

  Vilken härlig tävling, Jag skulle bli så glad om vi vann- Prinsessan på ärten, Tävlingen kunna heller inte komma mer passande än just nu, då vi precis har renoverat våran dotters rum, men det fattas lite små saker och pricken över i et skulle så klart vara att få piffa de sista med saker från Jollyroom. Prövar lyckan och både jag och min dotter håller våra tummar nu.

  (prinsessan på ärten)

 222. Sara Lundmark

  Prinsessan på ärten!! Då skulle jag äntligen få bitarna som fattas i min dotters rum och kunna göra klart där.

 223. Joline Johansson

  Ååh vilken dröm det skulle vara att vinna ”en rosa dröm” till min lilla dotter, vars rum vi ska börja inreda snart! Allt skulle passa så fiiint med hur jag tänkt mig. Med tanke på att mammapenningen inte är den saftigaste heller så skulle det vara snällt för plånboken å vinna dessa fina grejer ist hihi 🙂 håller alla tummar å tår!

 224. jeanette

  ”Prinsessan på ärten”
  Till min Alma-Bo och lillasyster Vera-Lo skulle detta vara underbart att få! : ”DEN e lolig” som 2.5 åringen säger!

 225. Nancy

  Att få vinna ”prinsessan på ärten” skulle min lilla Stella bli Så glad över då hon älskar att stå i köket! Jag skulle mest bli glad över den vackra himmelsängen till en myshörna som jag länge velat köpa!

  Vi håller tummarna!

  Fortsätt med din härlig och inspirerande blogg 🙂

 226. Johanna

  Åh! Håller tummarna för en ”grönt är skönt”-vinst till min lille goding här hemma.
  Tack för en inspirerande blogg!

 227. Linnea J

  Stora lyckan när man äntligen plusset får,
  Tänk att skapa ett nytt litet liv faktisk går.
  Direkt börjar tankar på allt som förberedas skall,
  Tanken om jag passar in i en typisk mamma-mall?
  Går det att hitta listor på nätet hur man ska vara?
  Om man faktiskt vaknätter och amningen klara?
  All inredning till rummet man nu ska fixa,
  Hur ska man med ekonomin då behöver trixa..
  Bäddset och filt till spjälsängen känns som prio ett,
  Att du dessutom lottar ut ett komplett inrednings-set!
  Allt från gunghäst till belysning och förvaring där ingår,
  Hoppas att just vår lilla familj, som snart blir tre, setet får!

  (Bebisens hörna)

 228. Alexander Soares

  Om min familj skulle ha chansen att få vinna skulle vi välja blått är flott till våra två söner!

 229. Josefin

  Håller tummarna för blått är flott! Så mycket fokus på lillasyster och hennes blivande rum så det vore fantastiskt att unna storebror lite nytt också

 230. Anna Andrén

  Hej! Vad rolig tävling! Jag som strax ska sätta igång med inredning av våran lilla tjejs rum!
  Jag skulle jättegärna vinns rummet ”en rosa dröm” hoppas du får en fortsatt bra dag med familjen. Kram

 231. Zalina - Mamma till Olivia & Colin och bebis bf 17 april

  Gillar redan Jollyroom.se på Facebook. Om jag skulle vinna skulle jag välja ”en rosa dröm” då vår lilla skatt beräknas komma den 17 april

 232. Johanna Bengtsson

  Jag hade så gärna velat vinna bebisens hörna! Så himla fina grejer till bebis som är beräknad den 3 Mars! Har inte riktigt hunnit ta tag i själva inredningen till bebisens rum då man har lagt energi på att skaffa de mest behövande först!

 233. Jessica

  ”Prinsessan på ärten” vore helt perfekt till dotterns blivande rum! Allt skulle matcha så bra med våra små hushyllor vi hittills köpt. Håller tummarna!

 234. Frida

  Skulle så gärna vilja vinna bebisen hörna. Då det inte är långt kvar tills den lilla kommer (6 beckor), och det skulle vara en skön avlastning från all renovering vi gjort i vårt nya hus. Både psykiskt och ekonomiskt såklart.
  Vi har dessutom flyttat 40 mil. Lämnat Sthlm och hamnat i min sambos uppväxtstad Timrå. Så skulle inte sitta fel med lite uppmuntran.

 235. Minna

  själv hade jag velat ha det blå men flickorna här hemma skulle helst vilja ha prinsessrummet. Å vem är jag att säga emot?

 236. Jessica

  Mina två flickor i magen skulle få det underbaraste barnrummet a la Jollyroom med de fina sakerna i ”Bebisens hörna”. Vilken lycka!

 237. Victoria Mattelin

  ”Grönt är skönt” hade varit perfekt att vinna till min son som ska få eget rum i vårt nyköpta hus ✊

 238. Malin

  Blått är flott till en av mina 2 fina söner. Min äldsta på 3 år har ett rum som skriker ”kom-och-hjälp-mig-att-inreda-jag-förfaller” , och jag har dålig fantasi och inga idéer..

  Detta hade hjälp mig sååååååååå
  Annars hade en rosa dröm varit perfekt till min brorsdotter som just nu ligger i sin mammas mage.

 239. Jonna

  Grönt är skönt var fint och passar ihop med båda barnens saker. Vi letar just nu hus och om vi hittar något snart så kommer vi ha två eller tre barnrum att renovera, beroende på om två barn ska dela rum i början eller inte. Jag håller tummarna för vinst.

 240. Elin Adolfsson

  Skulle vilja vinna en rosa dröm. Denna inredning skulle passa jättebra i min dotter Mollys rum. Håller just nu på att inreda hennes rum. Hon fyller 2 år den 4:e februari så detta skulle vara en perfekt födelsedagspresent. Jag läser din blogg och älskar att se hur du inreder Noelias rum. Jag har blivit mycket inspirerad av Noelias rum nu när jag inreder Mollys rum. Tack för en trevlig blogg och jag håller tummarna för vinst. Har gillat jollyroom på facebook, för övrigt en butik med mycket fin inredning till barnrum (kanske lite för fin då man inte kan välja).

 241. Carolina

  Har gillat och drömmer om nummer 4. Prinsessan på ärten.
  Det skulle passa perfekt till en av mina prinsessor som inte är en lätt en men den bästa för oss!

 242. Rejin

  Vilken fantastiskt härlig tävling. Din blogg är absoluta favorit bloggen. Har följt dig länge nu.
  Önskar vinna en ROSA DRÖM till min lilla prinsessa. Tältet hade varit perfekt för oss då vi just nu lägger lakan över bordet och leker under. Hon älskar mys med kuddar och att sitta och läsa bok där under.

 243. Ellen

  Rum nr 3 ”grönt är skönt” skulle vara helt underbart fint till våran lilla prins. Ekonomin är väldigt tight just nu så än så länge har han bara ett skötbord och en byrå i sitt rum, det ekar lite tomt därinne.

 244. Louise

  Åh herrejösses vilken generös tävling! Det är första gången som jag någonsin kommenterar i en tävling som handlar om bebis grejer. Är nämligen gravid med vårt första barn.
  Hur underbart vore det inte att vinna ”bebisens hörna” eftersom det rummet såg könsneutralt ut eftersom vi inte vet kön.
  Håller alla tummar!

 245. Frida

  Åh wow vilken underbar tävling 🙂 ”En rosa dröm” hade gjort både mig och min flicka överlyckliga. Tack för att du bloggar, du är en stor inspirationskälla när det gäller inredning 🙂

 246. Sofie Myrdal

  ”Grönt är skönt” hade varit helt fantastiskt att få inreda med till våran mini Willem som än så länge bara har en spjälsäng på sitt blivande rum.. Håller tummar & tår gör vi!

 247. Jennie

  Rummet ”prinsessan på ärten” skulle vi vilja vinna till lillasyster som just nu håller på att få sitt rum i ordninggjort. Det är tomt på både leksaker och möbler och med en mammaledig plånbok skulle vinsten ge oss en fantastisk möjlighet att ge Nicole ett mysigt och lekvänligt rum! Vi håller alla tummar och tår för att det denna gång skall vara vår tur att ha turen på vår sida!

 248. Kicki

  Efter att vårt första barn kom fick vi 15 månader senare ytterligare ett litet mirakel. Oplanerad men såå välkommen!
  Vår ekonomi är tight nu så vi skulle bli såå glada över att kunna ge vår son ett lika fint rum som syrran hans har. ”Grönt är skönt” skulle vi bli jätteglada över om vi vann:)

 249. Agnes

  Bebisens hörna jag önskar mest.
  Den skulle passa oss allra bäst.
  Ett litet underverk i min mage som ska växa och gro.
  Vi vet inte vad det blir, vad ska man tro?
  Oavsett kön, kille eller tjej
  Från jollyrooms ’bebisens hörna’ vi älskar varenda grej.

  //Agnes & Nathan + 1

 250. Linda Zackrisson

  Jag brukar aldrig vinna, men jag hoppas vända på den ”trenden”!

  Jag skulle så gärna vilja vinna ”prinsessan på ärten”! Så fina saker, så det var svårt att välja! <3

 251. Malin S

  Glömde säga att jag ej varken har knstagram eller Facebook kan jag ändå kanske vinna ? Har som sagt inte tid att logga in o lägga tiden på Facebook o knstagram .. Har ingen som kan hjälpa mig avlasta mig o barnen därför är ja så tråkig att ja bara följer bloggar då man själv kan bestäma sig för att kommentera eller ej… Hoppas det ändå går !!!!! Skulle bli så himla glad framför att mina pojkar, det är Sällan dem får grejer när vi är ute o handlar för pengarna ska kunna räcka till allt …

 252. Ewelina

  Skulle bli heeelt överlycklig om vi vann Prinsessan på ärten till vår lilla minsting!!
  Det enda hon har i möbelväg till sitt blivande rum är en docksäng, och den kan hon ju inte ha så länge… 😉
  Skämt åsido, vi hade blivit överlyckliga, har kikat på både dockhushyllan och den andra från Alice & Fox.
  Hoppas!! 🙂

 253. Malin S

  Åh jag har verkligen aldrig tur i tävlingar men ska göra ett försök skadar aldrig:) hoppas jag kan vinna grönt är skönt för mina två pojkar. Har haft det mkt svårt att bli gravid då jag har pco o kämpat som fan för att få två friska barn vilket jag nu har o tackar Gud för:). Skulle bli så himla glad för pojkarnas skull då jag har det väldigt dåligt med ekonomin knappt att jag kan köpa kläder till mig själv. Får jobba två jobb för att klara av att köpa till barnen o skiter i mig sjölv bara dem har det bra så! Ensamstående i har det så otroligt tufft i vardagligslivet hämta lämna o jobba ihjäl sig för barnen. Än har jag inte kunnat inreda deras rum i blir så himla avis på alla andra som har råd för fina fina rum. Har kört Ikeas serie o tycker d riktigt tråkigt ! Hoppas jag verkligen av hela mitt hjärta att jag vinner. Om inte jag, så är det någon annan värdig vinnare som förtjänar det som har det lika tufft som jag har det. Tack för en riktigt bra blogg även om jag ek vinner:(…du inspirerar !

 254. Stephanie

  Vilken dröm det vore att vinna rummet ”grönt är skönt”. Nästan för bra för att vara sann. Snart ska vår lille son få ett eget rum och vilken bra start detta vore! Jag har deltagit i många måååånga tävlingar, men just den här tävlingen, den deltar jag i med hela mitt hjärta. Jag håller tummar & tår hårdare än jag någonsin gjort! Heja heja!

 255. Emma Köhler

  Blått är flott skulle passa perfekt till min son som snart fyller två år och får sitt eget rum till hösten! Tack för superbra tävling! Håller alla tummar och tår!

 256. Josefine

  Grönt är skönt vill jag vinna till min lille Viggo! Han behöver verkligen en påfyllning av snygga saker till hans rum. Håller tummarna!

 257. Sara

  Skulle så gärna vilja vinna ”prinsessan på ärten” till min dotter. Skulle passa så bra då vi precis flyttat till en villa och hon snart ska få flytta till eget rum.

 258. Caroline

  Vilken underbar tävling!
  Om jag och min dotter vann så skulle nummer 4. ”Prinsessan på ärten” vara pricken över i på hennes rum! 🙂

 259. Frida Westerberg

  Har gillat Jollyroom på Facebook länge och nr 4 en prinsessas dröm hade passat så himla bra att inreda vår lilla loppas rum med när vi flyttar till vårt första, och galet efterlängtade, hus i mars
  vi håller tummar och tår!!!

 260. Jenny

  Prinsessan på ärten skulle passa perfekt till min bonusdotter. Hennes rum har hamnat lite efter i renovering sen vi flyttade till huset. När lillasyster kom och det blev så mycket annat som behövdes införskaffat fick hennes rum komma i andra hand tyvärr.. att få in detta i hennes rum ör precis vad hon förtjänar. Världens bästa bonus dotter och världens bästa storasyster!

 261. Sara N

  Åh vad jag skulle vilja vinna ”En rosa dröm” till min älskade mini-människa Linnéa. Skulle passa perfekt i hennes blivande rum, ffa tältet som är to die for! <3

 262. Lina Eckerström

  Dottern fyller 5 år om 2 veckor och oj vad mycket ”Prinsessan på ärten” rummet hade kunnat bidra med fina presenter. Vi håller tummarna lite extra hårt.

  Gillar på facebook sedan länge – Lina Eckerström

  Ha en fin helg

 263. Malin Pettersson

  Skulle gärna vilja vinna ”grönt är skönt” till min prins på 9 månader. Vi ska flytta nu i februari, och vem vill inte ha ny inredning när man flyttar? Nu håller jag mina tummar och hoppas på lite tur

 264. Malin ab

  Ååååh!! Hoppas jag vinner! En rosa dröm önskas! Har 4 barn varav 3 flickor. Vill även passa på att tacka för en inspirerande blogg!

 265. Malin Nordh

  Wow vilken tävling!! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna
  ”Prinsessan på ärten” rummet. Alltså WOW!!

 266. Marie Fritz-Crone

  Prinsessan på ärten önskar jag att jag vinner till vår dotter! Vår prinsessa ger oss så mycket kärlek och glädje varje dag och även lite trots. Så vi önskar och håller våra tummar att vi vinner och kan ge henne ett rum som vår prinsessa förtjänar ❤

 267. Jannie parmvi

  Ååå så fina rum… Hur ska man kunna välja.. Skulle nog få välja ”blått är flott” till mina små killar.. För just nu har dom bara ”vitt är så himla tråkigt”

 268. Anna

  ”En rosa dröm” skulle passa perfekt till min lilla prinsessas nya rum som kommer bli klart snart! Håller tummarna och hoppas såååå på vinst denna gång 🙂

 269. joanna szymanska

  Håller med om att det är en fantastisk tävling!
  ”Blått är flott” hade ju passat super till min sons kommande rum!

 270. linn

  Grönt är skönt….
  Såg hyllan i det rummet nyligen, den i tre plan med stjärnor på sidorna och den är ju magisk!!! Att bara få vinna den skulle ju vara fantastiskt, och allt det andra… Wow!!! Har ”färgkoder” på mina barn så detta skulle ju vara mer än bäst!!!!

 271. Emma

  En rosa dröm!

  Oj så fint!

  Jag tror vår Alice kan skapa många fina minnen tillsammans med lillasyster som kom i oktober vid det fina bordet, med dockhuset och i det fantastiska tipi-tältet!!

 272. Maria

  Skulle bli så glad över Blått är flott till vår lille sladdis som inte fått så mycket egna saker ännu. Försöker göra plats för en liten mysig del i vårt sovrum till honom.

 273. Sandra Emanuelsson

  En rosa dröm till lilla Isabelle som älskar rosa<3
  Hade varit perfekt då hon äntligen fått eget rum som behöver piffas upp med massa rosa!:D

 274. Madeleine Fredriksson

  Önskar vinna inredningen från rummet ”Prinsessan på ärten” till mina prinsessor. Mollie har nu fyllt 1 år och fått flytta in i storasyster Moas rum. Projekt syskonrum står på tur. Med den här vinsten så får vi mer förvaring, roligt lekkök och mysiga sängar. Skulle köpa till en extra Sänghimmel och påslakanset så att det matchar.

  Vore så lyxigt att få hjälp att skapa ett mysigt syskonrum.

 275. Caroline

  Blått är flott till vår snart 3 åring som är världens finaste storebror. Han förtjänar ett rum han kan fortsätta växa o utvecklas i.

 276. Viktoria

  Hade blivit så glad om jag vann ”prinsessa på ärten”, då min dotter verkligen är en liten prinsessa! Letar hus för fullt, och det hade verkligen varit så passande att vinna så mycket fina saker till min dotters nya rum. Är inne på din blogg dagligen och blir så inspirerad.

 277. Jennie-Ann

  Vilken tävling!

  Skulle jag vinna skulle jag inreda barnens rum, då jag bor i en liten 3a så har barnen fått det största rummet, men just nu är det ganska tomt så skulle ju vara en perfekt vinst.
  Speciellt då man är arbetslös och inte har direkt den största ekonomin så är ju inte så att man kan inreda på direkten utan pö om pö. Så nu håller jag och barnen tummarna att vi vinner grönt är skönt.

 278. Malin

  Jag skulle bli så glad, nej förresten jag skulle bli så otroligt himla sprudlande glad om jag fick äran att vinna rummet ” Prinsessan på ärten”! Min dotter fyller 2 år om mindre än en vecka och jag har sneglat på flera saker som finns med i det rummet, men har inte ekonomi att köpa det som student. Så att få vinna detta och ge henne det i födelsedagspresent skulle vara som en dröm… Då vet jag att hon skulle känna sig som ”Prinsessan på ärten”!

 279. Theresé Thörne

  Allting i temat ”Prinsessan på ärten” skulle passa så bra i Sixtens för tillfället helt tomma rum! Efter dopet 14/2 är planen att vi ska göra iordning där inne, och det vore ju perfekt med lite förvaring för alla dopgåvor!

 280. Anna

  Ååh vilken tävling! Önskar vinna en prinsessa på ärten till min lilla Svea. Hade passat perfekt när vi precis håller o inreda hennes rum men det tagit lite stopp. Håller tummarna för mega mycket tur!

 281. Alexandra

  Åh vill så gärna vinna rum nr 4: prinsessan på ärten till 4-åriga dotterns rum som just nu är ett enda kaos och helt ostrukturerat!
  Gillar såklart Jollyroom på FB!

 282. Elin

  Blått är flott! Lillprinsen hade blivit helt till sig av lycka att jag knappt vågar hoppas, men håller tummarna!!!

 283. Emelie Danielsso

  ”En Rosa Dröm” skulle jag så gärna vilja vinna till min tvååring som precis fått sitt alldeles egna rum!! Är så överlycklig över att vi fått större boende då hon och jag bott i en etta ända sedan hon låg i magen :O
  Skulle vara jättekul! Det är hon värd. <3

 284. Jossan B

  EN ROSA DRÖM!!

  Wow, vilken tävling, en riktig DRÖMtävling! ”En rosa dröm” skulle passa såå bra till mina flickor! Jollyroom är mitt favoritställe dit jag ofta klickar in mig på så självklart gillar jag Jolly!

  /Jossan B

 285. Camilla

  Jag skulle gärna vilja vinna ”Blått är flott” åt min son som ska bli storebror nu i början av april, för han har precis fått byta rum men det är inte alls inrett med mer än säng och byrå. Han förtjänar ett fint inrett rum!

 286. Malin

  Herreguuuuuuud vilken drömvinst, svårt att välja en 😀
  men om jag måste så får det nog bli… En rosa dröm.

  Håller tummar och tår, och gillar såklart Jollyroom redan 😀

 287. Carolina Gannve

  En sån helt underbar tävling!! Skulle så hemskt gärna vinna ”Prinsessa på ärten” till dotterns nya rum i huset som är påväg att byggas. Håller alla tummar och tår!!!

 288. Sara

  En rosa dröm, skulle vara helt perfekt till min dotter som föddes 6/1. En liten Lily som behöver fin inredning till hennes kommande rum.

 289. Olivia

  Har vi turen att vinna önskar vi oss ”grönt är skönt” som skulle passa både storebror och bebisen i magen då de kommer att få dela rum!

 290. charlotte

  Önskar att vinna grönt är skönt till Min son Miltons rum som bara står tomt och personlighetslöst.. han skulle li överlycklig och jag hade blivit överlycklig över att kunna ge honom ett alldeles eget fint rum. Efter allt vi gått igenom skulle det verkligen betyda världen för oss.
  Håller alla tummar och tår här hemma!

 291. Emma

  ”Grönt är skönt” hade varit perfekt att vinna till sonen, vi ska precis börja renovera och fixa hans rum nu så då skulle det vara kul med lite nya saker också 🙂 en dröm att vinna detta 🙂

 292. Mia

  Nu när vi letar efter hus med ljus och lykta, hade detta fina ”grönt är skönt” suttit som handen i handsken. Någon gång måste väl turen vända?!

 293. Johanna

  Grönt är skönt!
  Vore kul att lillebror ska få ett eget rum istället för att bo inne hos storasyster. Håller tummarna!

 294. Adina

  Vore superhärligt att vinna ”grönt är skönt” till min lilleman här hemma. Om en dryg månad flyttar vi från en liten lägenhet till hus och Aaron ska äntligen få ett eget rum! Till ett helt nytt och fint rum krävs såklart massa nytt och fint att ställa in!
  Tack för all insperation du ger! Kram

 295. Louise

  Prinsessan på ärten hade varit perfekt nu när vi efter lång väntan äntligen fått tag på en större lägenhet så vår lilla höna får ett eget rum. 🙂

 296. Denise

  Åh vilken fantastisk tävling!
  ”En rosa dröm” hade jag gärna vunnit till vår tös som är beräknad i april. Första barnet och jag har precis smått börjat att inreda hennes rum men ekonomin gör att jag får ge upp många av de idéer jag haft.. En hel del av det jag drömt om att ha i bebisrummet fanns med i tävlingen, bland annat tältet, så en vinst här hade gjort mig överlycklig! Jag vill såklart att vår efterlängtade flicka ska få allt det bästa!

 297. Karolina

  Önskar vinna ”prinsessan på ärten” då mina två prinsessor snart fyller 2 och 4 år! Så mycket fint som skulle passa så bra in i deras kommande rum.

 298. Pernilla

  ÅH!
  Alla hade varit toppen men 2. En rosa dröm blir nog ändå den som får mina knän extra darriga!

  Min yngsta delar rum med storebror men är på g att få ett eget och det här vore ju en dröm att vinna! <3

 299. K

  Jag och min son skulle vilja vinna Prinsessan på Ärten åt min lilla systerdotter som ska bli storasyster åt tvillingpojkar i juni! Tänk vilken grattis-present åt min bästa mini människa!

 300. Malin

  Grönt är skönt till vår Melvin som snart ska bli storebror! Åh så mycket fina saker! Håller tummar och tår

 301. Emma Moberg

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna ”prinsessan på ärten” till vår lilla tjej i magen som planeras komma ut i april! 🙂

 302. Sofia

  Jag skulle vilja vinna en rosa dröm till min dotters rum. Vi flyttar på fredag och det hade varit underbart att få inreda hennes rum med allt detta fina 🙂

 303. Amelia

  Verkar inte gå att posta inlägget så förlåt om det blir dubbelt osv.

  Skulle vilja vinna ”Blått är flott” till min solstråle Vincent som är 3år. Jag är ensamstående på heltid och studerar så kan inte riktigt köpa alla världens saker till honom jämt så det skulle vara så otroligt kul att få ge honom en sån här fantastisk present för det förtjänar han verkligen. Jag gick ifrån ett förhållande där jag blev misshandlad konstant i nästan 2års tid, och sista gången när jag var gravid i 7e månaden och blev så otroligt misshandlad så klarade jag av att lämna, för att jag ville inte att min son skulle må dåligt en dag i livet. Så jag har mått extremt dåligt, och utan denna fantastiska underbara kille så hade jag inte varit på den plats i livet som jag är idag. Han har räddat mig och gör varje dag så underbar i mitt liv.

 304. Amelia Haglund

  Skulle vilja vinna ”Blått är flott” till min solstråle Vincent som är 3år. Jag är ensamstående på heltid och studerar så kan inte riktigt köpa alla världens saker till honom jämt så det skulle vara så otroligt kul att få ge honom en sån här fantastisk present för det förtjänar han verkligen. Jag gick ifrån ett förhållande där jag blev misshandlad konstant i nästan 2års tid, och sista gången när jag var gravid i 7e månaden och blev så otroligt misshandlad så klarade jag av att lämna, för att jag ville inte att min son skulle må dåligt en dag i livet. Så jag har mått extremt dåligt, och utan denna fantastiska underbara kille så hade jag inte varit på den plats i livet som jag är idag. Han har räddat mig och gör varje dag så underbar i mitt liv. ❤️

 305. Karolin

  Min son på 4 år hoppas på att vinna Grönt är skönt nu lagom till han ska få ett eget rum efter att ha delat med lillasyster.

 306. Tobbe

  Grönt är skönt till min grabb Bosses rum, även för min frus skull, tänk att överaska henne med att jag vunnit detta. Snacka om många pluspoäng och grabbkvällar jag skulle tjäna in

 307. Carolina Lundmark

  En rosa dröm till våra två prinsessor!! Lea skulle nog mysa på i tipitältet hela dagarna och Juni skulle verkligen älska att få ett dockhus 🙂 Bordslampan på bordet med två stolar, det blir en perfekt pysselhörna för dem båda! 🙂

 308. Ida karlsson

  Vi har börjat inreda ovanvåningen då våra tvillingpojkar behöver byta ut sitt lilla lilla babyrum till ett ordentligt barnrum. Därför hade det passat så fantastiskt om vi i samma veva hade kunnat gör det riktigt fint med ”prinsessan på ärten” paketet till våra prinsar <3

 309. Ida berg

  Min son är 1,5 år och blått är flott skulle passa han utmärkt! Han älskar allt som har med bilar och göra, så tänk om han kunde få sin alldeles egna bil! I rummet ”blått är flott” finns allt han är intresserad av som fotboll, bilar och cykel. Inredningen skulle göra pricken över i:et i hans rum. Jag håller tummarna stenhårt och hoppas verkligen vi har turen att vinna, jag vet en liten kille som skulle bli överlycklig om vi vann! gillar på Facebook och instagram 🙂

 310. Linn

  Önskar vinna nr 2 ”En rosa dröm”
  Detta skulle vara helt fantastiskt att få ha i mina minsta tjejers rum! Zoe 1 år och Wilja som beräknas komma i mars❣

 311. Emelie Arvidsson

  Prinsessan på ärten skulle passa perfekt till vår prinsessa nu när vi renoverar hennes rum 🙂 ♡

 312. Anna Karin Nilsson

  Ett rum med prinsessan på ärten. Vilken dröm för vår flicka hon skulle bli så lycklig så hon skulle spricka. Lillebror kommer snart kanske det finns risk för avundsjuka hoppas detta skulle få hennes hjärta att mjukna. Tänk ett eget litet kök med plats för bök och stök.
  Och tänk detta till hennes säng det skulle vara maxpoäng.
  Vad vi hoppas att vinna, du skulle bli vår gudinna.

 313. Emma

  Prinsessan på ärten till min 8 månader gamla sons barnrum. Både inredningen och leksakerna tycker jag passar lika bra i ett pojkrum som i ett flickrum 🙂

 314. Patrizia Lehn

  ”BLÅTT ÄR FLOTT”
  Det här vore en dröm för bra för att vara sann! Mina tre tjejer Tindra, Tuwa och Thillie skulle gå i taket av lycka över varenda liten pinal! Rosa är för tjejer och blått för pojkar? Nej inte hemma hos oss. I tjejernas rum på den rosa mattan ligger både dockor och bilar. Både Tindra & Thillie fyller år inom 2 månader så att få chansen att ge mina prinsessor det här, det skulle vara det absolut bästa som skulle kunna hända.

  Håller tummar & tår!
  Kram Patrizia

 315. Anna Brorsson

  Hoppas hoppas hoppas…jag, min man och våra 2 söner flyttar till vårt drömhus nu i mars. Hade vart så kul att få inreda killarnas rum med ”grönt är skönt” 🙂

 316. Johanna

  Hej! Jag heter Lion och fyller 3 månader imorgon. Jag har ett eget rum som står alldeles tomt, tänk att få vinna GRÖNT ÄR SKÖNT i tre månaders present så att mamma kan börja fixa där inne 🙂

 317. Ida

  ”Grönt är skönt” väntar vårt första barn en son 1 april som har ett tomt rum som väntar på
  Honom det hör
  Vore drömmen älskar jollyroom!

 318. Elina W

  Hej! Skulle jättegärna vilja vinna nummer 4: Prinsessan på ärten i 1-års present åt min lilla flicka 🙂 (hon fyller 1 i februari) Vi ska just börja göra i ordning ett rum åt henne och allting på bilden hade passat perfekt i hennes rum! <3 håller tummar och tår att vi vinner det här 🙂 Har gillat Jollyrooms sida på Facebook! 🙂 /Elina W

 319. Jeanette Björfjäll

  Åh rummet prinsessan på ärten hade vi så velat vinna till lillasysters nya rum som snart är klart, hade ju vart helt fantastiskt att få fylla hennes rum med alla dessa underbara ting! Hoppas så på vinst!

 320. Milllans

  Åh, håller alla tummarna för blått är flott till vår lilla tjej! Det hade blivit en perfekt mix i hennes väldigt rosa prinsessrum 🙂

 321. Linn

  Att få ge min blivande 1 åring en rosa dröm rummet i födelsedagspresent hade varit bland det bästa som kunnat hända ! Hoppas hoppas hoppas

 322. Ida Magnusson

  Hej!
  Hade vi vunnit denna tävlingen så hade vi velat ha Bebisens Hörna till vår flicka Lily på 5 månader:)
  / Ida Philip och Lily

 323. Emma Makhoul

  Nr 4: ”Prinsessan på ärten” till min fina Esther. Om mindre än två månader går flyttlasset till det nya huset och detta fina hade verkligen varit perfekt till hennes rum ❤️

 324. Hannah

  Valet är enkelt, fick en liten prinsessa i september 2015 så en rosa dröm vore vår dröm att få ge vår lilla tjej efter två grabbar med allt vad de innebar;)

 325. Emma

  Åhh vilken underbar tävling, hade såå gärna velat vinna grönt är skönt till min älskade son! Tack för en fantastisk tävling! Mvh Emma

 326. Tatyana

  Vill vinna Prinsessan på ärten till vår äldsta dotter som är 5 år och vill ha eget rum. Tyvärr har vi inte möbler för att kunna inreda ett rum åt henne. Tänk att få vinna allt i paketet och kunna ge henne ett eget rum så hon slipper dela med sina två småsystrar.

 327. Nathalie & Saga

  Jag och min Saga önskar oss chansen att vinna prinsessan på ärten. Det skulle bli en storslagen 1 års present till rummet hon ska få när vi flyttar till huset.

  Vilken tävling! Wow! Fantastiskt.

 328. Sandra holmberg

  Vi skulle vilja vinna blått är flott rummet! Mina barn skulle få dela på vinsten och de skulle bli överlyckliga! Vi hoppas på tur så flickan och pojken får fina rum 🙂

 329. Elin Bjelkmark

  I väntan på att hitta större hus har lillebror inget eget rum men ”grönt är skönt” skulle vara ett superfint bidrag till att göra hans provisoriska lekhörna/rum lite roligare. Hoppas!

 330. Fanny Andersson

  Superrolig tävling!
  Jag hoppas att jag vinner ”Grönt är skönt”-rummet till min bästis som väntar hennes första barn! Såå fint 🙂

 331. Emma Pettersson

  Jag önskar mig en rosa dröm till min lilla tjej på 3,5 år som äntligen skall få eget rum till våren. Detta hade uppfyllt alla hennes rosa drömmar.

 332. Sarah

  Hej Emily.

  Jag heter Holly och jag är snart 4 månader. När mamma, pappa och jag flyttar (vi letar hus för fullt) skulle jag vilja ha ett alldeles eget rum med sakerna som är i ”prinsessan på ärten”. Jag brukar prata med mamma (på mitt bebisspråk) att det är sådana grejer jag precis vill ha i mitt rum. Mamma följer din blogg dagligen och har hur många inspirerande bilder som helst i sin mobil från erat hem. Mamma vill att vårat hem ska vara lika fantastiskt som ditt, men det kostar. Det skulle hjälpa på traven om vi fick möbler till mitt rum till att börja med.

  Kram från Holly.

 333. Jenny

  Som en saga som Blir sann skulle det vara att vinna denna tävling och inredningen ”prinsessan på ärten” till min stora böna som förtjänar ett eget ljuvlig rum. Vi håller alla här hemma en varsin tumme och hoppas på att turen är med oss.

 334. Linda, mamma till Majken & Arvid

  Grönt är skönt rummet skulle passa oss fint 🙂 då jag inte har några idéer till barnens övervåning så vore detta perfekt till deras hall 🙂 jag håller verkligen tummarna här då jag/vi aldrig vinner nåt ;/ dessutom har du så många & fina läsare så klart blir en av oss läsare glada över detta ♡

 335. Emelie

  Vilken rolig tävling! Jag hade önskat vinna rummet ”grönt är skönt” till vår son som ska bli storebror i april. Då hade vi velat ge honom ett nytt rum med tuffare stil. Vi håller våra tummar och tår ✊

 336. Malin

  Prinsessan på ärten!!!!

  Skulle passa perfekt i vår lilla tjejs nya rum! Vi flyttar från lägenhet till radhus och tänker hela tiden på hur jag vill inreda det och prinsessan på ärten var mitt i prick! Allt passar in!

  Stor kram tack för bra blogg och instagram med massor av härlig inspiration!

stats