EMILYSLIV

TÄVLING – VINN BILJETTER TILL NETFLIX EVENT!

Beat-Bugs-5Woop woop! Kickstartar denna fredag med en härlig tävling. Nu på torsdag 15 september kl. 16.30 bjuder Netflix in till visning av deras nya originalserie ”Beat bugs” i Stockholm. Det bjuds på mat, dryck och roliga aktiviteter för både stora och små, sen ser vi även det första avsnittet av serien tillsammans.

Jag har fått den stora äran att kora hela FEM stycken vinnare som även får ta med sig sina familjer! 🙂

För att tävla: 
Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta gärna kort varför du vill komma!
(om ni vill får ni gärna följa @NetflixNordic på instagram också 🙂 )

Håller tummarna för att just DU vinner så att vi ses på torsdag! Lycka till!

Tävlingen avslutas på måndag kl. 20.00, vinnarna kontaktas per mail. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Ååh jag skulle verkligen vilja vinna detta till min sambo och våra 2 barn.
  Jag själv är på personalmöte hela den dagen men det vore så kul om dom kom iväg mitt i veckan och gjorde något kul då helgerna går åt till jobb, jobb och jobb.. kanske lite också som en förtidig pressent till sambon från barnen som fyller år 22/9 🙂

 2. Annika

  Med allt som varit med flytt har tyvärr tjejerna fått mindre uppmärksamhet. Det skulle betyda mycket om de fick egen tid och komma bort ifrån hemmet på massa roligheter 🙂

 3. Stephanie

  Åh! Min äldsta dotter Lea’s nya favorit program. Detta skulle hon älska och det skulle vara så roligt att komma iväg bara hon och jag. Pappa och lillasyster får ta hand om varann hemma! Tack för en inspirerande blogg!

 4. Angeliqa Heller

  Det skulle betyda så mycket om vi vann. Min stora tjej har precis blivit storasyster, en väldigt stor omställning. Och detta skulle vara ett perfekt tillfälle att få mamma för sig själv en liten stund. ❤️

 5. Emilia

  Åh wow vilken kul grej! Skulle vara super roligt att få gå tillsammans med familjen på detta. Att få bryta av i vardagen med att göra något mysigt tillsammans gör så otroligt mycket men det är inte ofta tillfället ges!

  Må bäst!! Kram Emilia med familj!

 6. Erica

  Vill få bjuda mina 3 syskonbarn på bio. Aldrig gjort det då dem är hos olika syskon åt mig. Så jag får bjuda på en faster/moster-dag ?

 7. Anna-mamma till tre skatter

  Hej Emily! Jag har tre skatter som skulle uppskatta detta väldigt mycket. Vi håller tummarna för lite fest stämning. Din blogg är en stor inspiration. Hittade receptet till skolans fiskpinne sås hos dig. Lycka! Har i alla år funderat på vad den där goda såsen heter och vad det är i. Gissa min förvåning av vissa ingredienser ha, ha. Stort Grattis till lillsessan i familjen!

 8. Diana

  Jag skulle gärna vilja vinna för att gå med barnen på härligt event. Båda mina tjejer älskar event och speciellt såna söta som Beat Bugs är. <3 Jag håller tummar och tår för att jag och flickorna ska få komma med. 😀

 9. Sette

  Min som är 1 år och 4 månader och jag vill verkligen hitta på nya saker med honom. Tröttnar lite på samma lekplatser hela tiden och att gå på detta event hade varit sjukt skoj.

 10. Michelle strömberg - mamma till Leona & Loui

  Åh! Denna tävling håller jag verkligen alla tummar och tår. Skulle vilja ta med Leona så vi kan få lite egentid och göra något skoj utan lillebror och pappa. När man har två barn är de svårt att få till de små sakerna med stora barnet och göra något kul. Leona har tjatat länge om att få gå på bio så att få ta med henne skulle göra henne såå glad, att bara få vara Leona och mamma. Tror hon skulle älska det.

  Håller alla tummar för oss!

 11. Emma makhoul

  Mina barn på 21 månader och 3 år (nästa vecka!) ÄLSKAR beat bugs. Det är favoriten just nu som går om och om igen här hemma. Det hade varit en såå rolig utflykt att göra med min fina familj. Något roligt för hela familjen! Håller tummar och tår!

 12. Emma makhoul

  Mina barn på 21 månader och 3 år (nästa vecka!) ÄLSKAR beat bugs. Det är favoriten just nu som går om och om igen här hemma. Det hade varit en såå rolig utflykt att göra med min fina familj. Något roligt för hela familjen! Håller tummarna ??

 13. Magdalena

  Ååh Emily först och främst vill jag bara tacka för en underbar blogg! Du är så himla kreativ och duktig på allt!! Dina döttrar är bedårande!

  Sen så vill jag gärna vinna denna tävling för att det vore en perfekt ursäkt för mig att dra iväg med min äldsta son på 3.5 år och bara få lite egentid tillsammans, vi har inte gått iväg tyvärr och gjort något kul sen lillebror kom och då har han endå hunnit växa till sig lite, han blir hela 9 månader den 14 sept. Jag vet att han skulle uppskatta detta och bli så enormt lycklig bara av att få åka iväg några timmar ensam med morsan(mig) hehe och få all min uppmärksamhet istället för att behöva dela den som varje dag och ibland hinner jag inte alls med honom då den lilla kräver så mycket uppmärksamhet. Jag känner att jag är skyldig honom detta och hoppas på en vinst så att vi kan få ett minne för livet och få umgås och gotta i oss massa gott framför en trevlig film.

 14. Therese Halvarsson

  Jag hade jätte gärna överraskat min underbara fam med dessa biljetter. Vi hinner väldigt sällan göra annat än att skjutsa på träningar fram å tillbaka. Hade varit sååå mysigt att överraska dom med detta event!

 15. Nathalie Ånstad

  Åh hade varit så kul både för vår del & vår dotter på 4 år. Hon hade älskat det här. Hoppas på vinst för hennes skull ??

 16. Segamorsan

  Varför jag bör vinna?!
  * Barnen älskar insekter.
  * Maken fyller år.
  * Jag och maken älskar animerat!
  Min man hatar att fira sin födelsedag och vill inte ha presenter eller ett ”ståhej” så att få vinna biljetter så att jag får bjuda honom på filmmys med enbart vår lilla familj skulle vara den perfekta födelsedagspresenten för honom (då han älskar att gå på bio precis som jag).
  Så låt mig få chansen att ge honom en födelsedagspresent utan att det ska krypa i skinnet på honom!?

stats