EMILYSLIV

TÄNK ATT HON REDAN ÄR 4ÅR! ♡

DSC_0653Tänk att natten till idag, för fyra år sedan, kom hon… min älskade Noelia. Jag kan inte förstå att hon idag blir hela 4 år, jag har varit mamma i 4 ÅR! wow. ♡ Det har vi såklart firat hela kvällen med tårta och paket och det var en väldigt nöjd 4-åring som slocknade så fort hon slog sig ner här i soffan ikväll!
DSC_0527Som hon har längtat efter den här dagen och som hon längtar efter helgens kalas med temat som hon bestämt sedan tidigt i somras, Pippi. 😉DSC_0543”Åh mamma det står ju mitt namn där”. Stora tjejen som är så intresserad av bokstäver nu, är superduktig på att skriva sitt eget namn och övar gärna på att skriva andras namn också, 🙂DSC_0559DSC_0517DSC_0575 DSC_0592DSC_0556Så genuint glad för allting och vi har så mycket roliga nya grejer att pyssla och fixa med framöver! 🙂DSC_0625 DSC_0640Det var så många som skrev när jag skulle slå in Noelias presenter på Instastories och ville se mer och lyckades fota allt lite snabbt när hon hade öppnat! 😉 Mycket småsaker, sånt hon älskar. Memory, Lego friends, Aquabeads, plåster, klänning, handväska, tejphållare, discokula, olika sorters pennor och pappersrulle på stativ!DSC_0646Från min kompis fick hon dessa helt ljuvliga badbomber från Lush, de luktar såååå gott, gissa om vi ska bada imorgon. 😉DSC_0665Hon placerade själv ljusen i tårtan och var noga med att vi skulle ta fram födelsedagsflaggan! 😉

Jag fick hämta hem en febrig Junielle från förskolan idag så hon får hänga hemma med mig imorgon, känns som jag vabbat varje vecka den senaste månaden, tar liksom aldrig slut och går bara runt runt…. Hoppas Noelia klarar sig i alla fall så hon orkar med kalashelgen och att Junielle hunnit bli frisk till dess! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Stort grattis till Noelia ? känslig fråga kanske, så strunta i att svara om du inte vill (såklart ?) tror du att du och din exman i framtiden kommer ha gemensamma kalas för barnen och sådär?

  2. Mammatill3

    Wow, grattis! Vad mycket fint. Kan du visa vad tjejerna ska få i julklapp? Har jämngamla barn och söker inspiration själv. Har varsin present redan men släkten kommer ju fraga:)

stats