EMILYSLIV

SUPERPRIS PÅ LOL-SURPRISE!

Annons för Babyland, inlägget innehåller Adlinks

Misstänker att många kommer shoppa en del idag… haha! Black friday är här och tänkte faktiskt tipsa om detta eftersom att mina barn älskar de här små dockorna. Det är nämligen GRYMT pris på flera L.O.L Surprise produkter idag!  Skynda fynda! 🙂 Jag har bunkrat upp födelsedagspresenter & julklappar! 🙂Den här stora L.O.L pearl surprise fyndade jag också till Noelia som fyller 5 år nästa vecka. Tror jag kommer ha en glad 5-åring här minsann! 😉 In och kika hos Babyland som har riktigt bra kampanjer nu! Och fri frakt som alltid såklart! 🙂

Nu ska jag få lite jobb gjort här hemma och sedan vankas faktiskt årets första julbord och julkonsert med Carola ikväll, kanske jag kommit ännu mer i julstämning efter den här kvällen, haha.

Önskar dig en fin fredag! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. NAni

    Hej Emily!!
    Jag ska också köpa Nisse-dörr till mina barn o det är första gången jag gör det. Ser så mysigt ut o mina barn kommer att älska det! Men grejen är att jag inte vet vad för uppdrag man kan lägga till? Tycker också det ska vara kul o roligt såklart men även uppdrag där barnen kan bidra med något. Typ hjälpa till att städa, snällare mot varandra , plocka undan osv… jag är dålig på sånt o skulle mer än GÄRNA uppskatta om du kunde skriva upp dina egna uppdrag som du ger dina egna barn så jag kan få inspireras? Du är så himla grym på sånt !!! Sen tänkte jag även ge något litet då o då efter uppdragen men vad kan man ge? Har två pojkar 8&5. Du får som sagt mkt gärna lägga upp:).kram

stats