Emily Ödmark

EMILYSLIV

STENKOLL PÅ BARNEN & NYA PROJEKT!

Reklam för Babyland

Här hemma råder fullt kaos just nu.. Jag skulle “bara” möblera om så att barnen fick varsitt rum igen, men som vanligt blir mina projekt alltid lite större än så. Haha! Platsbygge av säng/förvaring och igår kom jag på lite impulsivt att jag skulle måla om ett rum och började direkt. Classic me! Kommer visa er snaaart, så fort det blivit lite mer ordning i kaoset. 😀
Hon där, min stora tjej, som numera är mer teknisk än vad jag är, haha. Stolt som en tupp är hon med sin nya klocka! Förmodligen en av världens bästa grej när barnen ofta är ute och leker med kompisar i området. 🙂 Det är alltså en GPS-klocka, vi har haft en från samma märke tidigare som barnen delat på då dem oftast lekt tillsammans när de varit ute men nu när dem börjat leka mer på varsitt håll med olika kompisar när dem är ute så kände jag att dem behövde ha en varsin. 🙂 Denna som vi beställde nu är en mer uppdaterad version som har kamera, man kan byta bakgrundsbild och tema, man kan till och med byta klockarmbandet som finns i olika färger om man vill, så smart! Klockan har funktioner som GPS så man kan se vart barnet befinner sig, de nummer man lägger in i telefonboken kan ringa till klockan och barnen kan ringa till dem, man kan ställa in trygghetszoner så jag får en notis i appen på mobilen om barnen skulle befinna sig utanför ett visst område. Klasstid kan ställas in då barnet är i skolan och klockan låser displayen och går i ljudlöst läge automatiskt. Jag kan även skicka sms till dem t.ex. när det är dags att komma hem och äta! Den har även stegräknare och jag har full koll på allt via appen i min mobil! En trygghet och jag har stenkoll när dem är ute och leker. 😉

En av de bästa sakerna med just den här klockan tycker jag är att man kan välja abonnemang/kontantkort från vilken operatör som helst, vissa andra liknande klockor är ju låsta till att man måste ha deras abonnemang. Jag har bara kontantkort i barnens klockor och laddar på det med 1gb surf i månaden (vilket räcker) och tror jag brukar betala typ 49kr för det. 😀Måste även tipsa om att klockan just nu finns till galet bra pris hos Babyland, typ 30% billigare än hos andra återförsäljare och vad jag själv beställde den för så skynda fynda! 😀

Nä nu är det dags att ta en svängom med rollern igen, mitt mål är att försöka bli så gott som klar till på måndag när barnen kommer hem från sin pappa igen! 😉

Önskar dig en fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats