EMILYSLIV

SOVA I EGET RUM

20140730-224123-81683534.jpg

20140730-224135-81695570.jpg

Noelia ligger just nu och sover i sitt eget rum.. ENSAM, vi ligger i vårt sovrum. Fy, känns lite jobbigt! 🙁 Men det är nog bäst för oss alla, vi provar i alla fall! Jag och Noelia stör varandra så mycket på natten när hennes säng står bredvid vår. Jag vaknar så fort hon vänder på sig i princip. Så E köpte med sig en babyvakt på väg hem från jobbet idag och så möblerade vi om lite. Spjälsängen fick flytta in i Noelias rum och växasängen som stod där innan får snällt vänta på sin tur i källaren! 🙂 hoppas hoppas detta blir en bra natt nu, håll tummarna! 🙂 Ser bra mycket mysigare ut inne hos henne i alla fall, höjde mysfaktorn en aning genom att hänga happy lightsen i sänghimmeln också! 🙂 God natt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej! 🙂
  Jag älskar Noelias sänghimmel och happy lights och skulle verkligen vilja köpa likadana till min kommande dotter, får jag fråga vart du har köpt dem? 🙂

  /Caroline

 2. Sanna

  Hej
  Jättefint!
  Så mysigt med sänghimmel, vart kommer den ifrån?
  Och den lilla docksängen är bara så supersöt

 3. Ida

  Hej. Vilken fin tapet, vad heter och kommer den ifrån? Finns den i andra färger må tro? Du har gett noelia ett jättefint rum. Du är duktig på inredning. Kram Ida.

stats