EMILYSLIV

SOMMARPRESENT TILL PEDAGOGERNA!

Barnen fick lämna sina sommarpresenter till pedagogerna den här veckan, även om det är två veckor till kvar till sommarlov. Tänk att båda barnen byter avdelningar efter sommaren och Noelia ska börja sitt sista år på förskolan, dem börjar bli så himla stora! ♥
I år fick allihop en varsin mugg fylld med pastellfärgade praliner inslagna i cellofan! Enkelt och uppskattat. 🙂 Det är svårt när man ska få ihop något till 8 stycken.För att det skulle bli lite personligare skrev jag ut etiketter med barnen på och knöt fast. 🙂Barnen sover och jag måste ta tag i packningskaoset, imorgon drar jag iväg för midsommarfirande i dagarna två. Ska bli sååå mysigt, även om det känns lite i hjärtat att jag inte firar med barnen i år. Men alltså att komma igång med packningen, jag tycker det är sååå tråkigt, haha. Står typ alltid och slänger ner allt i sista minuten nuförtiden, inte alls likt mig egentligen som ofta planerar allt hundra år innan och gillar ordning och reda.. haha.

Önskar dig en fin midsommarhelg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Vilka fina presenter! Vi gjorde liknande presenter till min lilla tjejs pedagoger också. De fick en varsin blomma med fin kruka, ett vackert ljus och chokladpraliner som vi slog in i cellofan. Väldigt uppskattat!

stats