EMILYSLIV

SOLIGA DAGAR PÅ PARADIS-ÖN!

DSC_0820DSC_0817Igår tog vi äntligen färjan ut till min älskade paradis-ö, här jag spenderat varenda sommar i hela mitt liv. Här går jag verkligen in i total avkoppling och semesterläge. Ingen el och rinnande vatten, att ladda mobilen är en sådan procedur att man inte kan göra det hela tiden, vilket medför att jag helt enkelt lägger den avstängd i stugan och bara det är ju avkoppling om något! 🙂 DSC_0827 DSC_0833 DSC_0846 DSC_0867 DSC_0871 DSC_0872DSC_0860DSC_0852Vi badar, solar, badar och solar. Den högsta ansträngningen vi gör är nog när man ska koka upp diskvatten. 😉 Noelia spenderar timmarna från morgon till kväll vid strandkanten, bygger sandslott och plaskar i vattnet, det är ren och skär lyx att ha 50m ner från stugan till stranden. Nu ska jag slänga mig i sjön innan det är dags att slänga ihop middagen!

Hoppas ni har en fin sommar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats