EMILYSLIV

SNART KOMMER TANDFÉN..

Inlägget innehåller annonslänkar för Ellos

Här är det måndag och mammavecka igen, alltid lika mysigt. Här har tjejerna precis somnat efter en pysselkväll med pärlplattor och så tappade Noelia sin allra första tand ikväll. Så stolt var hon som äntligen fick lägga tanden i ett glas vatten så tandfén kan komma inatt. Dock blev båda barnen rädda och oroliga nu när dem skulle somna så vi fick sätta glaset utanför dörren så hon inte skulle behöva gå in i deras sovrum… 😉 Förhoppningsvis har den där tanden förvandlats till en peng imorgon bitti! 😉Får ofta frågor om mina påslakan som jag även tipsat om förut, såå galet sköna och prisvärda. Finns i flera olika färger och jag införskaffade även ett nytt helvitt set nu till våren. Har det i grått sedan innan också! 🙂 Kommer också frågor om överkastet och kuddarna också… Finns massa nya fina överkast nu också som jag är sugen på!

Såg att det var upp till 30% rabatt på alla bäddtextilier hos Ellos nu också så passa på! Tips! 🙂Känns som jag varit sjuk och förkyld hela veckan, nu börjar äntligen halsen kännas bättre men istället har jag börjat hosta idag… Hoppas verkligen detta ger med sig snart! Så sega förkylningar!

Hoppas du haft en fin start på veckan! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Irma

    Hej fina Emily! Ville bara tipsa om sidan bakerross.se finns massor med pyssel till olika högtider speciellt nu inför påsken ?

stats