EMILYSLIV

SNART GER JAG UPP!

 
   Foto: Dotsandfrogs

Ja det är jättemysigt att vara gravid, oftast.. Men den sista veckan har jag lidit så mycket av den här graviditeten att jag bara vill ge upp. Fan så ont det gör hela tiden! Jag brukar verkligen inte vara den som klagar högt men nu har jag väl lite nått bristningsgränsen eller något, haha. Senaste kvällarna har det i alla fall gjort så ont i kroppen att tårarna vill spruta och jag får somna för att slippa smärtan för en stund. Känner knappt någon skillnad om jag vilat hela dagen eller varit aningen aktiv så gott det går. Jaja bara några veckor kvar nu! Vi gick in i v.33 i lördags. Får peppa mig själv att klara den sista tiden, heja heja… 😛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Oj, det är faktiskt lite svårt att svara på. Denna graviditeten var inte planerad men väldigt välkommen ändå. 🙂 Innan Noelia fick jag ett missfall och sedan tog det 6 månader för oss att bli gravida igen!

stats