EMILYSLIV

SNART ÄR VI FYRA!

DSC_0826Det här har jag sysselsatt mig med idag, sorterat och tvättat upp alla lillasysters små mini-kläder, städat och flyttpackat i mängder. Det gäller att passa på medan jag varit barnfri idag. Noelia har hängt med sina kusiner, fastrar och farmor och farfar hela dagen så hon är nog helt klart nöjd. 🙂DSC_0837 DSC_0838Har lyckats samla på mig mer mini-kläder än vad jag trott, mycket var kvar från Noelia också. Vi har väldigt mycket i storlek 56 i alla fall så vi får hoppas att lillasyster har den storleken lika länge som sin storasyster! 😉 DSC_0835Ja ljuuusa och mjuuuka bebiskläder är det som går hem här! Syns det? hahaha. 😉 Till veckan har vi sagt att BB-väskan måste stå klar, det kan ju faktiskt ske när som helst nu, lillasyster är ju färdigbakad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jättegulliga och fina kläder 🙂 Min tjej hade dock inte så mycket sånt, tyckte inte det var ”henne” på nåt vis. Än idag snart tre år gammal så ser hon så löjligt dockig ut i sånna kläder, vi tycker hon är en tuffare brud och passar bättre i sånna kläder 🙂

    Trodde jag skulle sakna att inte handla ”tjejkläder” nu när jag fick en grabb men det är hur kul som helst att handla till honom också. Finns så vansinnigt mycket fina barnkläder nu 🙂 Man blir pank!

stats