EMILYSLIV

SNART ÄR LILLASYSTER HÄR!

DSC_0643-720x1080Lillasysters ankomst närmar sig med stormsteg, vi går in i v.36 idag, knappt en månad kvar nu. Hennes babyskydd, en Besafe iZi Go X1 står här hemma och väntar, redo på att få följa med till förlossningen. 😉DSC_0653-720x480 DSC_0676-720x480Den har ett stort integrerat solskydd som ger utmärkt UV-skydd (UPF 50+) och är transparent för ökad luftcirkulation. Solskyddet kan fällas helt bakåt för ökad användarvänlighet. Det är enkelt att fälla upp och ned och var någonting jag saknade på babyskyddet vi hade till Noelia! 🙂 Att lägga filtar och annat över för att skydda bebis från solen är verkligen inte bra, blir stekhett på bara några få sekunder om det är varmt ute.

DSC_0661-720x480

FUNKTIONER

1. Specialdesignat bärhandtag för optimal ergonomi.

2. Extra stort, integrerat solskydd.

3. Enkel enhandsjustering av internbälte och nackkudde.

4. Smarta fästen håller undan internbältena när man placerar eller tar ur barnet ur sätet.

5. Fempunktsbälte

6. Smart releaseknapp för travelsystem

7. Kompatibel med många olika barnvagnar

8. Enkel och stabil montering i bilen.

9. Avtagbar och tvättbar klädsel (40° ullprogram)

ECE R44-04 godkänd för bakåtvänt användande. Godkänd brukstid: 0-13kg

Installation: 3-punktsbälte eller om man som vi även investerat i en bas med ISOFIX för enklare montering. Dessutom väldigt smidigt när man ska plocka i och ur skyddet ur bilen! 🙂FamilyTravelsystem är någonting vi inte klarar oss utan. Vi använde det jämt till Noelia då vi åker ganska mycket bil och det är otroligt skönt att slippa flytta över en sovande bebis till vagnen från babyskyddet om man t.ex. bara ska in någonstans en snabbis. Det enda som behövs är en adapter till den barnvagn som du kör. Vi kör på Bugaboo donkeyn! 🙂 Lista med alla barnvagnar de passar till hittar du HÄR!DSC_0897-720x480Systrarna kommer matcha himla fint i bilen. Älskar förresten funktionen med magneterna på sidan som håller bort bältet vid i och urtagning av barnet, finns på både lillasysters och storasysters stol. 🙂 Hoppas nu att vi får börja använda babyskyddet snart… Komsi komsi lillasyster! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Siranee

    Hej Emily,
    jag undrar om det är endast iso-fix som gäller på babyskyddet om man inte vill spänna det med bilbältet. Jag kan inte se att det finns andra bas till den. Vi har inte iso-fix i bilen men en äldre modell med Besafe och bas till stora systern som blir snart 3 år.

stats