EMILYSLIV

SMART TIPS & ATT ÖVA PÅ ATT VARVA NER!

Inlägget innehåller adlinks

Jag har tipsat om de förr men de tåls definitivt att tipsas om igen, de så galet smarta ”Style my week”-påsarna. Om man som jag har en väldigt bestämd liten snart 5åring hemma så underlättar dem enormt kan jag säga.

Vi tar helt enkelt en kväll där vi väljer ut outfits för alla veckans dagar tillsammans. På morgonen går Noelia in och hämtar dagens påse och klär på sig kläderna själv. Inget tjafs om kläder varje morgon, sååå galet skönt. För det var ett så tidskrävande och tålamodskrävande moment tidigare, puh, haha. Junielle har än så länge inte kommit i det stadiet, jag får fortfarande välja kläder, men misstänker att vi snart kommer att få införskaffa en uppsättning påsar till. 😉 

Denna vecka hänger dock påsarna tomma… tills på måndag när det är mammavecka igen. Längtar redan! ♥

Har bestämt mig för att det här ska bli en riktig rå-om-mig-själv-vecka.

Det jag tänker hinna med:

✓ Gå & få naglarna fixade 
✓ Ta ett låååångt skumbad med tända ljus och musik
✓ Ansiktsmask
✓ Färga håret
✓ Kolla på en mysig girly girly film

Jag är en sådan person som har svårt att varva ner, gärna har tusen bollar i luften och att bara unna sig själv ett långt skumbad gör ju så mycket för själen eller bara komma i ro och kolla på en HEL film (vilket jag ofta har svårt för då jag kommer på tusen andra saker jag kan göra istället, haha) Jag ska öva på att ta det lugnt helt enkelt, spännande! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats