EMILYSLIV

Shoppingmåndag

Haft en riktigt mysig shoppingdag med Lisa i stan. Fick även med mig lite smått och gott hem. Men guuud så mycket snyggt det finns i butikerna nu, hade min plånbok varit lite tjockare hade jag handlat allt.

En väldigt orange tunika (ser inte alls lika orange ut på bilden). Kommer passa fint till mitt orangea Hermés-armband på kryssningen. 😉 Var väldigt mycket orangea kläder i butikerna nu, eller väldigt mycket starka färger, som neon-gul? Där går min gräns, haha.

Ett par ballerinaskor fick även följa med hem, mest för att jag ska ha dem på onsdag, men även söta till sommaren. Jag lyckades nämligen skada mitt knä/lår på bowlingen i lördags så klackskor + dans hela natten är ingen bra kombo. Men nu ska jag nog kunna dansa jag med… 😉

Köpte även ett par tights/byxor, kan ha varit världens skönaste byxor jag haft på mig och snygga! Var väldigt svårt att fota dem och det fanns ingen bild på H&Ms hemsida där jag köpte dem. Men var ändå tvungen att nämna dem ifall att ni ska dit snart, KÖP dem! Svarta med silvriga detaljer och dragkedjor. Fanns även i orangea och grå. (Eftersom att jag dessutom gått ner 2 storlekar nu, blev det ännu roligare att handla byxor!) 😉

Lite uppdateringar till sminkväskan. Sååå tråkigt att lägga pengar på! Nu har jag i alla fall lite nya sminkborstar då mina gamla säkert är flera år, ooops! Det verkligen på tiden med andra ord..

Sen annat krafs som strumpor, hårfärg och lite smycken, men det orkar inte fotas!

/ Emily

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats