EMILYSLIV

SÄNGEN ÄR PÅ PLATS!

DSC_2089 Igår hämtade vi hem den efterlängtade växasängen från Cubeliebyrose. Såååå galet fin är den!DSC_2097 Vi ställde nyss in den i Noelias rum och bäddade den. DSC_2099 Äntligen fick jag plocka fram Beach house lakanen och den fina svankudden från Bestkids. Båda två är på rean just nu såg jag, och lakanen till HALVA PRISET så skynda fynda världens skönaste lakan till barnen! 😀DSC_2100DSC_2094Ikväll får vi sätta upp sänghimmeln också och en tunn ljusslinga, så är sovhörnan klar! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej Emelie!

  Såg nu att du också har guldprickar på dotterns väggar, va snyggt det är!! Har precis fått hem mina som jag har beställt.
  Tänkte fråga om du kunde tipsa hur jag sätter upp dem snyggast, höll du dig efter något mönster och i så fall hur mättade du mellan varje prick? Vore så snällt om du hade tid att svara, jag vill inte göra fel.

  Tack för en fin och inspirerande blogg.
  Kram

 2. Jennifer U

  Hej! Är lakanen också ifrån Bestkids? Kunde nämligen inte hitta dem när jag klickade på länken. Tack för en inspirerande blogg! Kram Jennifer

stats