EMILYSLIV

SÅ FIXAR JAG MITT HEMMA-SPA!

DSC_0115-2Jag har fått den stora äran att vara en av Nordicfeel´s inspiratörer och därmed tipsa om många av mina favorit-produkter. Med två småttingar hemma är det faktiskt viktigt att ibland få lite tid till att rå om sig själv, om det så bara är en timme ensam i badrummet så ger det mig otroligt mycket ny energi. Så när barnen lagt sig blir det ibland mamma-tid-deluxe. DSC_0127-2Med lite sköna hudvårdprodukter, härlig musik och tända ljus så förvandlas badrummet till ett hemma-spa, denna gång blev det Voluspas crisp champagne som fick sprida en härlig doft! 🙂
DSC_0112-2DSC_0131-2Jag är ett stort fan av Löwengrip Care & Colors produkter. Deodoranten klarar jag mig t.ex. inte utan! Såg dessutom att det var ta 3 betala för 2 på deras produkter nu så skynda fynda.

 • Velvet dream, body scrub – först skrubbar jag hela kroppen ordentligt med denna härliga body scrub med lagom stora korn, inte alls för ”rivig” som vissa scrubs kan vara. Doftar superfräscht och dessutom mjukgör, vårdar och skyddar den huden!
 • Liquid gold, shower oil – en helt fantastisk duscholja, huden blir verkligen sådär sammetslen och mjuk.
 • Feel my heel, fotkräm – efter ett varv med fotfilen smörjer jag in fötterna med denna kräm, gör dem sådär mjuka och tillför massvis med fukt. Superstort plus för att den torkar fort så man slipper gå runt med kladdiga fötter!
 • City living, ansiktsmask – en ansiktsmask som både återfuktar och rengör, denna använder jag en gång i veckan. Applicerar rikligt med kräm och låter sitta i 15-20min, perfekt att smeta på innan man hoppar ner i badet.
 • Body balm – en bodybalm med härlig doft och konsistens. Perfekt för min sommartorra hud, återfuktar och gör den sammetslen efter badet.

DSC_0184-2Ansiktsmask på, tänkte att det där med gurkskivor på ögonen skulle vara extra avkopplande… gick sådär, mina bara gled av! haha. 😉DSC_0170-2En av våra bästa investeringar till huset, badkaret. Är det inte barnen som leker här så är det mamman som har egentid! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma bläckfisk

  Lyxigt! Jag drömmer om den dagen då jag får ha en (lång) stund för mig själv i badet. Eftersom jag är ensamstående med fyra små, trillingar på 2,5 år och en fyraåring, är jag snarare glad om jag någon gång ibland får duscha utan att fyra små (eller åtminstone någon av dem) står och hänger i dörren och säger ”mamma, vad gör du” sjuttio gånger per minut. Eller sätter igång att storbråka och skrika medan jag duschar så att jag får springa ut och blöta ner hela golvet medan jag tröstar hysteriska barn. Snabbduschar med dörren på vid gavel för att höra om någon vaknar till, efter att barnen har somnat, är det lyxigaste jag kan åstadkomma just nu. Jag hinner knappt ens raka benen, så jag har fått gå i långbyxor hela sommaren. Men så fort de blir lite större så är det hemmaspa som gäller.

 2. Anna

  härligt det ser ut! 🙂 hör inte till inlägge men undrar vad du tyckte om c9? minns att du skrev när du började och så men inte så mycket om vad du tyckte om den? kram

  1. Emily Ödmark

   Jo det funkade absolut, jag tyckte faktiskt inte det var speciellt jobbigt heller. 🙂 Dock hade jag ingen långsiktig plan då ville mest prova hur det fungerade för mig. Om man vill ha långsiktiga resultat får man ju försöka lägga upp en plan även efter C9 är slut. 🙂

 3. Diana

  Jag älskade att bada förut men bara för att den är på övervåningen (lat) så orkar jag inte gå upp haha. Helst vill jag bada när barnen sover och då kan jag inte bada för är rädd att väcka de (feg). 😀 Det blir oftast duschar på bottenvåningen. Funkar det med.

stats