EMILYSLIV

RENSA OCH ORGANISERA


Har länge stört mig på att det är så stökigt i vårt stora skåp i hallen, ni vet ett sånt där ställe där saker man inte riktigt vet vart man ska lägga hamnar. Började rensa direkt när jag klev upp imorse och 3 stora påsar med skräp fick jag ihop, haha. Hur fick det ens plats där inne? Vi är ändå väldigt organiserade men det har skåpet hade blivit riktigt bortglömt. Skönt att ha det gjort iallafall!
När jag ändå var igång passade jag på att sortera i min byrå i sovrummet också. Sorterade allt i olika lådor, smink i en, smycken i en osv. Nu hittar jag ju t.om. allt där i! 😀 Organiserad stökighet. 😉 Det brukar bli en heeeel del skönhetsprodukter och annat i alla goodiebags så sådant behöver jag inte köpa förrän om flera år, jag har ett helt lager! haha.

Nu ska jag sätta mig och äta lite rester till lunch framför några repriser på tv:n, det är min vardagslyx medan Noelia sover. 😀 Hon verkar må bättre idag, ingen feber och inte alls lika snorig. Men vägrar fortfarande äta så hoppas hon blir sig själv snart igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats