EMILYSLIV

REDO FÖR PICKNICK PÅ BEACHEN

Mycket som följde med hem från shoppingrundan igår var faktiskt praktiska picknick-grejer, sånt måste man ju ha nu när man är mamma och vill ut och picknicka titt som tätt tänkte jag.. 😉
Söta små glass-bägare med träsked från In och finn samt en liten kyl-väska från Clas Ohlson, perfekt att ha under vagnen om man t.ex. bara ska ta med sig lite fika eller lunch ut..
En picknick-filt (Clas Ohlson) måste man ju ha. Denna kan man praktiskt nog fälla ihop till en liten väska och så är den plastad på baksidan vilket gör att den inte tar åt sig lika mycket fukt och smuts från marken, smaaaart! Perfekt att ha även den under vagnen om man blir sugen på lite lek eller en vilopaus och så matchar den ju kylväskan också, bara en sån sak. 😉Picknick-korg och kylväska i ett, I just love it! Denna är från In och finn. 
Ett uv-tält fick vi hem idag också, viktigt att skydda de små mot solen, detta har UV50+, perfekt! Det är från Shopping4net. Vi var såklart tvungna att ”prov-picknicka” lite i Noelias rum, haha. Strandleksakerna är fortfarande väääldigt poppis! 😉
Och så sötaste lilla baddräkten från Kappahl som matchar filten såklart! Vi är minsann redo för en dag på stranden.. 😀

Dagarna bara flyyyger förbi. Vi har varit på Unga, lunchat och strosat i affärer med mamma/mormor, handlat, lagat middag och sen är typ dagen slut. Jag hade velat hinna göra typ en miljon grejer till! haha. E nattar lill-skrutt, vet inte riktigt hur det går då Noelia ligger och pratar för fulla muggar där inne, men hon tröttnar nog till slut. 😉 Vi provar den omtalade ekologiska färska OTTO-vällingen här ikväll, verkar som hon tyckte om den, vi får se om hon håller sig mätt under natten, återkommer med en recension. 🙂 Nu tänker jag slappa på soffan och bara vara!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats