EMILYSLIV

PRESENTTIPS TILL 6-ÅRING!

Annons för Babyland, inlägget innehåller annonslänkar

Det har önskats presenttips här inne och det känns ju naturligt för mig att visa nu eftersom att Noelia fyller 6 år om en månad och så har jag börjat införskaffa en del julklappar också så tänkte visa er! 🙂 Jag vet inte huuur många gånger Noelia har klämt och känt på den här dagboken med kodlås, ljud och ljus när hon sett den i olika affärer. Den står väldigt högt upp på önskelistan inför 6-årsdagen så tror hon kommer bli lagom nöjd när den gömmer sig i ett av paketen! 😉 De här såg vi också i en butik för ett tag sedan, sååå kul! Det är små ”armbands-djur” som jag tänkte att tjejerna skulle få i julklapp! 🙂 Vad som ser ut som ett armband blir med en snabb twist ett litet djur. Benen kommer fram eller tas bort med en snurr och för att göra ett armband sätts slutet av svansen ihop med huvudet. Sedan kan man även koppla ihop flera stycken så att det blir ett halsband! Kul grej! 😀
Den här har Noelia tjatat hål i huvudet på mig om…. Polly Pocket, finns i massvis med olika modeller men det är just denna som ser ut som en donut när man fäller ihop den som hon verkligen önskat sig. Det är liksom som ett litet mini-hus med små gubbar i en ask. Har för mig att jag hade något liknande när jag var liten men kommer inte ihåg om det var samma märke! 😀 Och så pärlor. Vi lägger mååånga timmar i veckan på att lägga pärlplattor! Favoritsysslan efter middagen på vardagarna så det går åt en del så påfyllning behövs alltid. 😉 En stor väska med massa pärlor i olika färger, guldpärlor och så lite påfyllning av pärlplattor kommer Noelia få i födelsedagspresent! Och påfylllning till SmART Pixelatorn har det också önskats. Den används nästan varje dag här hemma och är verkligen världens bästa julklappstips, borde bli ”årets julklapp”! 😀 Klassikern Jenga, dem har tydligen detta på fritids i skolan, vilket vi kommer ihåg att jag hade även när jag gick där. Ett spel som ju alla i familjen kan vara med på, även lillasyster! 😉 Och så glitterlim, pysselgrejer går åt här hemma. 😉Vi får väl se vad som hamnar under granen och vilka saker som hamnar i födelsedagspaketen! Men än har jag tid på mig att hitta massa mer kul grejer så mer presenttips kommer framöver! 😉 Allting ovan har jag beställt från Babyland (som jag typ alltid beställer alla barnens presenter ifrån) och som dessutom alltid har fri frakt vilket är det bästa, hatar att betala för frakt, haha!

Haft en så produktiv dag idag och bara betat av jobb efter jobb och för första gången på länge så känner jag att jag ligger framför min planering, sååå skönt. Jag kan ta helg med gott samvete imorgon helt enkelt! 😉 I helgen är vi bland annat inbjudna till Halloween på Gröna Lund, soooom barnen ser fram emot det, och jag med för den delen, haha. Nu är det snart dags att stänga ner kontoret för idag och hämta hem mina tjejer för torsdagsmys! ♥

Önskar dig en fin kväll! KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Känner inte igen Polly Pocket, men tänker att det måste vara perfekt att ha med sig om man t.ex. äter på restaurang? Smidig att ta med och underhållande för barnen. Kommer nog hamna under granen här hemma, tack för tipset ?

 2. Josefin

  Åh minns polly pocket sedan jag var liten ? En helt annan sak jag funderade på,.homestylar ni inte längre? Ni var ju så duktiga. Eller har ni bara paus nu när din syster fick bebis?

  1. Emily Ödmark

   Ja det måste nästan varit samma märke som jag hade när jag var liten 😀 Just nu har vi pausat det lite, min syster har ju fick ju barn i början av året och jag har varit deltidssjukskriven för utbrändhet en stor del av året men vi får se i framtiden 🙂

stats