EMILYSLIV

PRECIS SOM NÄR JAG VAR LITEN!

Inlägget är i samarbete med AMO ToysDSC_0156Kommer ni ihåg de klassiska Babyborn-dockorna? Dessa är så mycket nostalgi för mig, kommer ihåg det som igår när jag och mina kompisar lekte med dessa när vi var små.DSC_0164 DSC_0168 DSC_0170En storasyster-docka till storasyster. Som Noelias ögon lyste upp när hon fick se den här dockan. Håret är så himla fint och långt. Gissa om det är poppis att borsta och fixa frisyrer med det. 😉 Den kan även stå upp, dricka ur sin flaska och gråta RIKTIGA tårar. Även om den ser mycket ”äldre” ut än bebisdockan så är den i samma storlek så perfekt att de kan bytlåna kläder för är det något som är poppis här hemma så är det att ta av och på alla dockor sina kläder, haha. DSC_0185 DSC_0197 DSC_0207 DSC_0224 DSC_0232En lillasyster-docka till lillasyster också såklart. 🙂 DSC_0242Jag tycker det är så kul att bebis-dockan faktiskt ser likadan ut som när jag var liten och hade en egen. Det är extremt poppis att mata dockan. Det är ju en interaktiv docka så man kan ju mata med gröt, den kan dricka från sin nappflaska, även denna kan gråta riktiga tårar, kissa i blöjan, bajsa på pottan, bada och sova. Som en bebis helt enkelt! 😉 Det finns ju mängder med tillbehör till Babyborn också så det kan hända att det blir lite sånt som får gömma sig under julgranen på julafton.DSC_0248Mamma-pappa-barn lekar är defintivt det som leks mest här hemma och barnen leker just dessa lekar så himla fint tillsammans, de bäddar ner dockorna i vagnar och går på ”promenader” och till ”affären” och handlar mat. Såå himla gulligt!

Jag har dragit på mig en rejäl förkylning, helt sänkt, snorar, hostar och det kliar i halsen. Hoppas verkligen att febern håller sig borta för jag har så mycket på to-do-listen denna veckan! Barnen verkar ha klarat sig hittills i alla fall och det är det viktigaste! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Vad roligt att det finns en ”storasyster”, det har jag aldrig sett tidigare. Jag hade aldrig själv någon BabyBorn-docka, däremot en Skrållan – den tyckte jag väldigt mycket om 🙂

  2. Mammatill3

    Dennastorasysterdocka har min tjej också. Nu när hon fyller 4 i november så får hon en matstol till så hon kn servera all den goda leksaksmat hon lagar till henne. Bilstolen från samma märke ärockså populär sedantreårsdagen. Både stabil och bra kvalité

stats