EMILYSLIV

POMPDELUX LEVERANS

Idag dök vår efterlängtade Pompdelux-beställning upp här hemma. Blev inte så mycket denna gång men skaloverallen och baddräkten fick det bli.

Den är ju bara såååå söt, kanske får bli en sväng till badhuset i helgen för att inviga den! 😀 Tänk dock på att ta en stor storlek om ni beställer. Denna tog jag 86/92 i och Noelia har vanligtvis 74/80 i sina kläder och den satt perfekt nu, får bara hoppas att den passar i sommar också!
Och så skaloverallen i den nya fina ljusrosa färgen. Lite stor, jag tog storlek 86, Noelia är bara 75cm lång men förhoppningsvis kan hon ha den ett bra tag och det funkade fint med att bara vika upp armarna. Hon gick i den utan problem! 🙂 Dessutom har den: Vattenpelare: 10 000 mm. Andningsförmåga: 3 000 MVP. Perfekt! Då har vi både skaloverall och regnkläder fixat till våren, gummistövlar behöver vi dock fortfarande! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catte

    Tack så mycket för svar!

    På deras hemsida står det ju nämligen ”mjukt och härligt fleecefoder. Den här overallen kan gott och väl ersätta vanliga termoplagg” vilket för mig låter som lite väl varmt i vårsolen men kanske kan va nått ändå då 🙂

  2. Catte

    Hej,

    Har oxå funderat på pompdelux overallen men tolkade produktbeskrivningen som att den var fodrad. Men du kallar den för skal. Är det softshell med eller utan foder? Tack för svar! Och grattis till kommande bebisen!

stats