EMILYSLIV

PERSONLIGA KLAPPAR ÄVEN PÅ UTSIDAN!

DSC_0946Såhär kommer klapparna se ut hos oss i år, ljusgrått med vinröda detaljer, sen blir det även några guldpaket också. 😉DSC_0961 DSC_0964Barnen pryder paketen även i år, blir ju så gulligt. Presentetiketter och presentpapper har jag beställt hos Printswithwings, så blir paketen personliga även på utsidan! 🙂DSC_0968Jag är en sådan som gärna slår in typ 2-3 paket åt gången, sen tröttnar jag, haha. Så det är bra att börja i tid om jag ska hinna slå in alla paket innan julafton! 😉

Idag har jag börjat med årets julgodisbak. Det blev två olika sorter idag, en sockerfri och sen mina favoriter. Får fota och visa er imorgon. 🙂

Ha en fin start på veckan! Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Haha precis det här har jag faktiskt tänkt skriva ett inlägg om. 🙂 Min blogg är främst en inspirationsblogg, som jag delar med mig av mitt liv i lite då och då. Men jag delar faktiskt inte ens med mig av 10% av mitt liv här inne. Självklart har även vi smuts i hörnen och dåliga dagar, men det ser jag inte direkt som något inspirerande och är ingenting jag vill dela med mig av här! 🙂

  1. Magdalena

    Men Gud så fint!! Du är så himla händig och duktig!! Haha jag kan gärna slå in dina paket, älskar att slå in paket ??

stats