EMILYSLIV

PEPPANDE BUDSKAP DAGLIGEN!

DSC_0363Onsdag och lill-lördag, vi ”firade” med tacos till middag. 😉 Förutom jobb har jag hunnit få massa gjort ute i trädgården idag, klippt till träd och häckar, klippt gräset, rensat ogräs och trimmat så nu är det fint ute till semestern. Eller ja gräset lär ju behöva klippas x antal gånger till i sommar… 😉
DSC_0345Jag är inne i en riktig ”pepp-period” i mitt liv, försöker peppa mig själv dagligen, suger i mig alla komplimanger jag får och ser ljust på framtiden. Hade en liten tanke på att jag skulle sätta upp små post-it lappar här hemma med peppande budskap bara för att påminna sig själv om hur grym man är ibland, haha. 😉 Men så hittade jag dessa fantastiska tvålar, alltså hur bra?

Vi alla behöver verkligen påminna oss om hur bra vi är precis som vi är, att inte låta andra ta vår energi och fokusera på det som är viktigt. Dessa i flera olika varianter har jag spridit ut här hemma nu, på toaletterna och i köket. Den som tvättar händerna hemma hos mig kommer garanterat att få en liten feelgood-känsla. 🙂tvålarGlöm inte att DU är grym precis som DU är! 🙂DSC_0369Barnen har somnat för natten och jag tänkte precis slänga mig på soffan och kolla in sista avsnittet någonsin av SKAM, sååå spännande och sorgligt på samma gång. Haha! 😉

Önskar dig en fortsatt fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats