Emily Ödmark

EMILYSLIV

PÅ ETT HOTELLRUM!

DSC_0315DSC_0310Just nu ligger jag nerbäddad i sängen i ett hotellrum i Linköping efter en mysig kväll tillsammans med Besafe och ambassadör-gänget, vilket härligt tjejgäng vi är nu förresten, så många fina och jordnära mammisar. Vi har käkat suuupergod mat, druckit vin och drinkar och bara pratat massor massor, imorgon väntar en hel dag på VTI med krocktester och föreläsningar. Jag ska proppa mig full med massvis med information som jag kan dela med mig av till er senare, förmodligen bland den viktigaste informationen man kan få, om barns säkerhet i bil!

Natti natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats