EMILYSLIV

OUT OF INSPO!

Gah, håller på att bli smått galen känner jag…. Jag är verkligen helt tom på inspiration, vet inte alls vad jag vill skriva om här… Vad vill ni se liksom? Skrivargläden, fotoglädjen och allt är som bortblåst, jag vill liksom producera massa härligt material att publicera här inne men vet liksom inte alls vad och kommer inte framåt…..

Vad vill ni se och läsa om här inne? Mer Shoppingkollage? Mer bilder hemifrån mig? Bakning och recept? Kanske drinktips till sommaren? Mer vardagsbilder? Hjälp mig och tycka till och kom hemsk gärna med önskemål! Behöver liksom all hjälp jag kan få nu i denna idétorka. 😉Hittade dessa bilder i arkivet, nyttigare smoothie-glassar, ni hittar inlägget kring dem med recept och mer bilder HÄR! Perfekt att svalka sig med nu i sommarvärmen. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tania

  Inte så förtjust i shopingcollage. Men mer av vardagen med flickorna äcen när det inte är så ”perfekt” dvs en vanlig morgon med frukost eller när de leker.

 2. Johanna

  Gillar vardagsbilder och bilder hemifrån dig, ger mycket inspiration! 😄 Du är underbar att följa! 😀😘

 3. Emilie

  Åh jag satt och tänkte på hur jag ska tänka kring inredningen hemma o kom att tänka på din blogg! Du har ju sånt öga för vad som passar ihop o jag önskar få inspo om inredning! Tips på hur man ska få till helheten som du lyckas så bra med! Kanske lite kommande trender o så vad tror du? Ha en härlig sommar! ☀️ Kram

 4. Line

  Hej Emily,

  Har följt din blogg sen start och älskar den. Gillar att du blivit personlig de senaste året. Med tanke på ett inlägg du la upp för några dagar sedan om stressnivån i ditt liv, att du inte mått så bra innan resan och att du känner att du behöver släppa lite på alla måsten. Du kanske ska se denna idé-torka som ett tecken, ett tecken på att du faktiskt behöver denna tiden för att bara koppla av. Försök släppa alla måsten och ta hand om dig själv. Du behöver int prestera på topp hela tiden. Vi trogna läsare finns kvar, det är viktigt att lyssna på kroppen.

  Stor kram

 5. Rebecka

  Hej Emily!! Jag läser gärna mer personliga/vardagsinlägg. Allt måste inte vara superinspirerande hela tiden 🙂 Jag tycker att det kan vara ganska mysigt att bara höra om någon annans dag. Ha det bra!

stats