EMILYSLIV

OCH SÅ VAR PÅSKEN SLUT..

DSC_0616 Jisses vad den här långhelgen sprang iväg, vi har jobbat på så mycket här hemma med badrumsrenovering osv så allt annat blivit lidande. Min älskade man har kämpat på så hela helgen för att allt ska vara klart till plattsättaren kommer, igår jobbade han där inne i 16 timmar i sträck! Heja heja, men snart är det klart! 🙂DSC_0620DSC_0624 DSC_0630DSC_0619Ja även bloggen har blivit lidande. De enda bilderna jag har på kameran från helgen är när vi åt påskmiddag hos mamma i lördags, så det är det ni får se! 😉DSC_0608Nu ikväll har jag roat mig med att bada barnen i diskhon i köket, livet utan dusch! Tur att vi har tillgång till en annan dusch i alla fall, blir lite svårt för oss vuxna att få plats i diskhon…. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanjina

  Vart kan man köpa grå tavlan ovanför bänken? Vad heter sån tavla? Tack på förhand och tack för en så fin blogg. Kram 🙂

 2. Alva

  Hej! Jag vill bara berätta att jag verkligen älskar din blogg! Den är så fin och inspirerande, blir så så sugen på att fixa och göra i ordning i mitt eget hem när jag ser hur fint ni har det! Så fint att du vill dela med dig av dig själv och din fina familj.
  Stor kram till er alla!

 3. jassi

  Hej! Älskar ditt hem så himla snyggt!!
  Undrar vilken storlek är det på mässing krukorna du har i vardagsrummet

stats