EMILYSLIV

NYTT I VARDAGSRUMMET & MAMMAVECKA!

Inlägget innehåller adlinks för Jotex & Ellos

Äntligen måndag och mammavecka igen. Sooom jag har saknat mina tjejer men nu är jag äntligen hel igen! ♥ Jag får ofta så himla mycket frågor om vad saker och ting här hemma kommer ifrån och nu har jag dessutom uppdaterat med lite höstnytt här hemma så tänkte passa på att visa er och länka till vart ni hittar allt! 🙂Min vardagsrumsmatta (som jag såg dessutom är på 40% rabatt just nu så skynda fynda!!!) får jag frågor om nästan dagligen och jag kan erkänna att jag aldrig haft en matta så länge som jag haft denna. Tror jag är inne på 3e året med denna nu och den är fortfarande sååå fin! Färgen är så bra! Den är ”grön” eller petrol heter färgen på hemsidan men passar ändå till allt. Har haft kuddar i orange, rosa, vinröd, beige, grå osv och alla passar till! 🙂 Jag har som sagt färgen petrol, men tycker mina bilder beskriver färgen mycket bättre än på produktbilderna. Mycket mer dov, och man tänker knappt på att den är grön, mer mörk liksom! Den finns även i en jättefin grå färg också. Mina ljusstakar på bordet får jag också ofta frågor om. Den höga med en liten guldkula kommer från Svenskt tenn, den med glaskula från Hilke Collection och den med marmorfot från Posh Living. 🙂 Vasen är en nykomling här hemma, sååå otroligt fin och mycket större än vad jag trodde den skulle vara. Lika fin med blommor i som att bara ha som prydnad i bokhyllan! 🙂 Soffbordet och min stora puff får jag också väldigt ofta frågor om. 🙂 Och så kuddarna jag har i soffan just nu! Längst till vänster är en ”pälskudde” jag har den både i vitt och svart i soffan. Den beiga kudden i sammet är ny, ääääälskar färgen. Sedan kommer en svart kudde med brodyr som jag köpte på H&M Home i våras, osäker på om den finns kvar. Sen Leopard-kudden som kommer i 2-pack med Zebrakudden som jag också har i soffan. 🙂Är det något jag missat som ni undrar över så är det bara att fråga på! 🙂 Nu ska vi sätta fart med kvällsbestyren här innan det blir en lugn måndagskväll i soffhörnet! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats